Idézet: CyberLord - Dátum: 2007. máj. 23., szerda - 17:16
kezdem én a hajítást, egy szép lapos kővel
Attól, hogy te ftpn, httpn éled ki magad más meg pont a p2p-en ennyi. És ha neked mind1, hogy a 20megás neted meg 25k-val, akkor te vagy az igazi álom ügyfél a upcnek :Đ
ahh nem szeretnek en alom ugyfel lenni,,, sot,, miutan prof csomag van nalunk, es ki akartam volna hasznalni mind a harom ipcimet, kvazi ralett dugva egy switch kozvetlenul kabelmodemre, de ugyebar regelni kellett volna a mac cimeket na azt meg sehogy nem lehetett, ugyfelszolgalatos meg valahogy megprobalta megmagyarazni , hogy ezt igy nem lehet mert nem fog mukodni, es sajnos ok nem tudnak segiteni a switch felkonfiguralasaban... kisse veszekedni kellett vele, hogy ugyan allitsa mar be a tovabbi ket kartya mac cimet a tobbivel meg ne foglalkozzon, es imho megy szepen
- de visszaterve..
Szal nyilvan en ien szempontbol atlag juzer vagyok, mert nem erdekel p2p, - most az tokmindegy hogy legalis vagy sem, szerintem nem a szolgaltatonak kell azt eldonteni hogy legalis--de ez tokre off.
gondolom az aszfben nincs meghatarozva , hogy mire kell/lehet hasznalni a Zinternetet, de upc es mas szolgaltatok is gondolom a nagy tobbseget probaljak kiszolgalni web, meg egyeb szolgaltatasokkal. Amig nincs eleg tartalek a renccerben nyilvan ugy gondolkodnak , hogy inkabb haborogjanak a nagyletoltok oket ugysem szeretjuk , mint a sok kedves atlag ugyfel akinek problema lenne ha nem tudna letolteni mondjuk a leveleit, vagy nem tudna este megnezni kedvenc oldalait.
Egyebkent biztos engem is zavarna ha fajlcsereloznek es nem lenne meg az elvarhato minimum se, de en csak azt mondom , hogy nem kellene ezert ennyire szerencsetlen isp-t szidni, probalt korlatot eltorolni, probalt savot emelni, hat igy sikerult egyenlore majd lesz jobb... dsl teknologianal hogy sikerult a savemeles? sehogy, a nalam okosabbak biztos tudjak a szamokat, de hogy azota rengeteg embernek szakadozik ,meg az upto kozelebe se megy a sebesseg az is biztos..
na zagyvaltam jo sokmindent.. byby
ja... CCNA jo lesz??