hát elég egy mocskosság amit csinálnak.. szóvá is tettem csomószor az ügyfélszolgálaton és telefonon is... aztontja, ha jön FTPn valami teszt oldalon rendesen, akkor jó a netem...
most ott tartok, hogy extrem (volt classic) nettel 80-100kb-al tudok letölteni, fel maxal...
bezzeg, míg csak 3MB volt lefelé, addig hussant 360-400 között!
illetve, ha már ennyire bacca a fejüket a P2P, akkor a másik mocskosság, amit beleírnak a termék infóba
"A chello medium haladó internetezőknek ajánlott csomag.
Kiválóan alkalmas filmek, zenék és más, az átlagosnál nagyobb adatállományok letöltésére"
most mindent 2x csinálhatok... letöltöm szerverre és onnan "haza" FTPm
mindezt havi 10.600ért! durva! annyi sebességet se kapok levelé P2P, mint a legolcsóbb csomag! ami ennek kb az árnak kb a harmada!
és még valami... mikor megrendeltem tavaly, akkor "ajándékba" rámsóztak valami smartguard nevű vackot, amiről azt se tudom isszák vagy eszik, nem is használtam, de most hogy lejárt a hűségem, a számlámon már kőkeményen szerepel! mondtam nekik én ugyan ki nem fizetem... dehátmegrendelte... énugyan nem! szal lesz szives lemondani...
na de sebaj! már 1 hete bombáz az UPC sms-el, hogy hosszabbítsam meg az egy hét múlva lejáró szerződésem...
meg is teszem...
- telefon lemondva
- net alapcsomag, hűség nélkül
és remélem a sok lejáró hűségnyilatkozatos miatt, jól pofára fognak majd esni!
ki az elmebeteg, aki 10/1 ill 20/1es netre fizet elő azért, hogy a HTMPel oldalak, 1 tized másodperccel előbb jöjjenek le
illetve mindenki figyelmébe ajánlom a UPC-HP közös akcióját, lehetőleg minél több havert szervezzetek be, mert soha vissza nem térő lehetőség:!:
http://www.hpshop.hu...gory.my?idt=658 (elméletileg csak UPCs IPnél látszik)
azért pár idézet a nem chellosoknak!
L1740 17" Flat Panel Monitor (PL766AA)
WebShop bruttó ár: 52 680,- Ft
UPC bruttó ár: 63 990,- Ft
Deskjet F380 nyomtató / másoló / szkenner (Q8134A)
WebShop bruttó ár: 18 990,- Ft
UPC bruttó ár: 19 990,- Ft
Photosmart C5180 nyomtató / másoló / szkenner / kártyaolvasó
WebShop bruttó ár: 54 990,- Ft
UPC bruttó ár: 56 000,- Ft
HP Compaq nx7400 Celeron M 430 (1,73Ghz/533 1M) 15.4 WXGA 512MB DDRII 667MHz 1 DIMM 80GB 5.4K DVD+/- RW DL Super 6 Li-Ion Int - Broadcom 802.11 b/g XPHome 1 year warranty (RH387EA)
WebShop bruttó ár: 183 900,- Ft
UPC bruttó ár: 196 990,- Ft