HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 27. 21:25

Na bescanneltem a papír 2 oldalát, nem bírtam ki. A nevet direkt nem töröltem,nincs értelme ügyfélszám meg úgysincs:D

1
2

#2362 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 21:42

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:25

Na bescanneltem a papír 2 oldalát, nem bírtam ki. A nevet direkt nem töröltem,nincs értelme ügyfélszám meg úgysincs:D

1
2

huuu, nalam lefott a kave. ez nagyon komolyan hangzik. mindenfajta elozetes nelkul egy ilyen valtas... upc es eurocable ugyfelszolgalat minel hamarabb :-|

#2363 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 21:45

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:25

1
2

Szerintem kamu, ha ez így igaz (ilyen határidővel, feltételekkel stb), akkor baromi nagy balhé lesz belőle :) A hűség miatt amúgy akkor se kell aggódni, nem te mondod fel, hanem a szolgáltató.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2364 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 21:47

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:42

huuu, nalam lefott a kave. ez nagyon komolyan hangzik. mindenfajta elozetes nelkul egy ilyen valtas... upc es eurocable ugyfelszolgalat minel hamarabb :-|

Persze...Pünkösd hétfőn,mi? ...  Mert 28-a milyen napra essen, nem? :reklamacio:

És igen..annyira hihetetlen az egész,hogy már-már kamu szaga van, de akkor a meghosszabított nyitvatartás is az?és miért a Eurocabel-hez kellene mennem szerződést kötni a Fiberrel...Áhh...Majd Ti megmondjátok az okosat:D

Jah a borítékon a EuroCable emblémája van egyébként.

Szerkesztette: SimonTower 2007. 05. 27. 21:49 -kor

#2365 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 21:54

Idézet: moq - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:45

Szerintem kamu, ha ez így igaz (ilyen határidővel, feltételekkel stb), akkor baromi nagy balhé lesz belőle :) A hűség miatt amúgy akkor se kell aggódni, nem te mondod fel, hanem a szolgáltató.

Nem úgy tűnik, mintha kamu lenne ...
Szórakozásból nem ír ilyen levelet a szolgáltató az efiknek  :rolleyes:

#2366 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 21:58

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:25

1 2

Tudod mi a legundoritobb? A hatarido majus 29, a levelet meg 24.-en datumoztak... adtak 5 napot, ebbol 3 nap hetvege. Nehogy veletlenul gondolkozz es tiltakozz.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2367 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 21:59

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:54

Nem úgy tűnik, mintha kamu lenne ...
Szórakozásból nem ír ilyen levelet a szolgáltató az efiknek  :rolleyes:

Ki mondta hogy ők írták? :) Mindenképp balhé lesz, ha igaz, akkor azért, mert nem szóltak előre (mondjuk legalább egy hónappal, 30 napos felmondási határidő ugye), ha nem, akkor meg azért mert a UPC szarrá fog perelni mindenkit.

Ha nincs meg a 30 nap, akkor az efi kérhet (perelhet) kártérítést a UPC-től, legfeljebb az továbbperli a kábelszolgáltatót és behajtja rajta. Nyilván ismerni kéne a háttérben húzódó viszonyokat, tárgyalásokat, balhékat, valamint egy-két barchoba jellegű tényt (valaki valakinek a valakije).
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2368 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:00

Idézet: Samott - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:58

Tudod mi a legundoritobb? A hatarido majus 29, a levelet meg 24.-en datumoztak... adtak 5 napot, ebbol 3 nap hetvege. Nehogy veletlenul gondolkozz es tiltakozz.

Samott

Dehogy adtak 5 napot...ma délután jött meg a levél...vasárnap délután, munkaszüneti napon..fincsi..

#2369 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:04

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:00

Dehogy adtak 5 napot...ma délután jött meg a levél...vasárnap délután, munkaszüneti napon..fincsi..

Postai bélyegzőn milyen dátum van? (nem a levél alján)

#2370 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:05

Ez azért érdekes, ha a kábel alapszolgáltató valóban ISP-t váltana, ott azért őket is szerződések kötelezik. Persze megtehet ilyet az Eurocable, de akkor a UPC-nek már a határidő előtt 2 hónappal föl kellett volna mondani az összes előfizetőjének, vagy annyi nappal amennyi az ÁSZF-ben áll. Okot nem is kell igazán megneveznie miért, de ilyenkor azért odaröffentik hogy az alaphálózati szolgáltatóval megszünt szerződés miatt ellehetetlenülő szolgáltatás miatt.

De ez így ebben a formában hogy 5 nappal a megszűnés előtt írnak egy levelet nagyon furcsa. Ha ez valóban így van, igen nagy per lesz belőle mert tuti nem szabályszerű. Ha meg per lesz belőle nem hiszem hogy NSD-nek túlzottan lesz lehetősége kommentálni a történteket, mert akkor megint morcosak lesznek rá föntről.

#2371 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:10

Link

Hát ezen tudtommal nincs bélyegző....

És érdekes még,hogy 2 példányban jött meg.

#2372 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:11

Idézet: shabba - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:05

Ez azért érdekes, ha a kábel alapszolgáltató valóban ISP-t váltana, ott azért őket is szerződések kötelezik. Persze megtehet ilyet az Eurocable, de akkor a UPC-nek már a határidő előtt 2 hónappal föl kellett volna mondani az összes előfizetőjének, vagy annyi nappal amennyi az ÁSZF-ben áll. Okot nem is kell igazán megneveznie miért, de ilyenkor azért odaröffentik hogy az alaphálózati szolgáltatóval megszünt szerződés miatt ellehetetlenülő szolgáltatás miatt.

De ez így ebben a formában hogy 5 nappal a megszűnés előtt írnak egy levelet nagyon furcsa. Ha ez valóban így van, igen nagy per lesz belőle mert tuti nem szabályszerű. Ha meg per lesz belőle nem hiszem hogy NSD-nek túlzottan lesz lehetősége kommentálni a történteket, mert akkor megint morcosak lesznek rá föntről.

Meg elég érdekes, hogy a levélben lazán szerepel a 11.kerület mint egész, noha a legnagyobb részén ha jól tudom saját hálózata van a UPC-nek, ha van is ilyen balhé, elég kis területen tudom csak elképzelni. Meg azok az üzletkötői mobilszámok... meg az a néhány helyesírási hiba.. hát, nagyon fura.  :think:

#2373 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:12

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:10

Link

Hát ezen tudtommal nincs bélyegző....

És érdekes még,hogy 2 példányban jött meg.

Ha nincs rajta bélyegző, akkor az biza nem postán keresztül jött, hanem valaki bedobta.

#2374 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:14

Idézet: moq - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:11

Meg elég érdekes, hogy a levélben lazán szerepel a 11.kerület mint egész, noha a legnagyobb részén ha jól tudom saját hálózata van a UPC-nek, ha van is ilyen balhé, elég kis területen tudom csak elképzelni. Meg azok az üzletkötői mobilszámok... meg az a néhány helyesírási hiba.. hát, nagyon fura.  :think:

Adja az ég,hogy ne legyen igaz, én is furcsálom ezeket, a családdal ugyanezeket mondtuk, mint Ti, csak az a pár részlet zavar,hogy a Fibernet nem magához hív, hanem a EuroCable-höt köld este 9-ig :D
Tehát még az is necces lenne,mint egy reklámanyag. Ott úgyis kiderül a dolog..

#2375 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:14

Egyáltalán mi a szar ez az EuroCable? A honlapja alapján a Tigernetre emlékeztet leginkább :D

#2376 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:24

Idézet: moq - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:14

Egyáltalán mi a szar ez az EuroCable? A honlapja alapján a Tigernetre emlékeztet leginkább :D

Stabilan, évek óta működő helyi kis kábeltv-sek. Pár éve jöttek, futva végighúzták fél Budaörsöt kábellel. a Chellom 1,5 év alatt csak akkor állt le,mikor amikor tényleg a UPC-nél volt valami.Most a fejlesztésk ideje alatt sem volt semmi, egyetlen kiesés sem.

#2377 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:25

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:24

Stabilan, évek óta működő helyi kis kábeltv-sek. Pár éve jöttek, futva végighúzták fél Budaörsöt kábellel. a Chellom 1,5 év alatt csak akkor állt le,mikor amikor tényleg a UPC-nél volt valami.Most a fejlesztésk ideje alatt sem volt semmi, egyetlen kiesés sem.

Áhá értem. És miért hiszik hogy övék a 11. kerület is?

#2378 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 22:31

Idézet: moq - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:25

Áhá értem. És miért hiszik hogy övék a 11. kerület is?

Összegezve. A legvalószínűbb szerintem, hogy a Fibernet reklámanyagot szór. A másik,hogy valamelyik Kedves szomszéd akar kicseszni velem... Utoljára gondolnék arra, hogy ez a levél valós. bélyegző nélkül bedobva, semmi ajánlott, semmi, UPC nem írt, küldött semmit, 5 nap alatt kellene intézkednem. A UPC, Fiber, és Euro oldalán sincs semmi hír. Hát...egy sétát megér az üfire kedden, de hogy baromira nem fogok semmilyen áron átmenni a Fiberhez,az tuti. Még ha igaz is, akkoris inkább egy ADSL-re váltanék, ha már ilyen nyomorékok.

Szerkesztette: SimonTower 2007. 05. 27. 22:31 -kor

#2379 Felhasználó inaktív   hurkagyurka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 27. 23:30

Idézet: RosszQtya - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:46

régen hónapokat szívtam a UPCs DNSekkel... volt olyan oldal ami 2 hét alatt nem frissült...
haszáld más szolgáltató DNSét, pl enternet :)

Hali!

Az enternet  dns kiszolgálója kb. 2 hete már csak a saját ip-tartományából érkező kéréseket oldja fel

#2380 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 00:45

Idézet: moq - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:12

Ha nincs rajta bélyegző, akkor az biza nem postán keresztül jött, hanem valaki bedobta.

Az ilyen "díj hitelezve" típusú küldeményeket nem szokták bélyegezni, viszont még ezeket se kézbesítik vasárnap. Szerintem ez valami nagyon durva direkt marketing a Fibernet részéről (belőlük kinézem), vagy csak valaki szórakozik.

Szerkesztette: Laci082 2007. 05. 28. 00:51 -kor

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.