HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 28. 06:31

Hm nektek müködk az adatmódostítás pl: email cím létrehozás, mert engem nem enged be!
Tegnap kértem egy jelszó emlékeztetöt és jól írom be a kódom és mégse, mintha hülyének nézne a gép. Központi hiba vagy velem szórakoznak:)?

#2382 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 28. 06:53

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 6:31

Hm nektek müködk az adatmódostítás pl: email cím létrehozás, mert engem nem enged be!
Tegnap kértem egy jelszó emlékeztetöt és jól írom be a kódom és mégse, mintha hülyének nézne a gép. Központi hiba vagy velem szórakoznak:)?

nekem mukodik. leggyorsabban segitseget a http://www.upc.hu/in...112560&&R=10479 oldalon kapsz vagy ha ez nem engedne be, 1221 :)

#2383 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 06:55

Idézet: Laci082 - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 0:45

Szerintem ez valami nagyon durva direkt marketing a Fibernet részéről (belőlük kinézem), vagy csak valaki szórakozik.

en is ugy velem, itt csak valami gonosz gyermeknapi trefarol lehet szo. remelem...

#2384 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 07:52

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:25

Na bescanneltem a papír 2 oldalát, nem bírtam ki. A nevet direkt nem töröltem,nincs értelme ügyfélszám meg úgysincs:D

1
2

Valóban megszűnik a két cég közötti szerződés, viszont tudtommal a UPC-s felmondás tartani fogja a határidőt és valami július környéki felmondási időponttal megy ki. Hogy ez mi az EuroCable részéről, azt nem tudom.

Szerkesztette: Nagy Sarga Domper 2007. 05. 28. 07:53 -kor

#2385 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 08:35

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 6:53

nekem mukodik. leggyorsabban segitseget a http://www.upc.hu/in...112560&&R=10479 oldalon kapsz vagy ha ez nem engedne be, 1221 :)

Köszi a segítséget!  :respect:

#2386 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 10:26

Idézet: Laci082 - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 0:45

Az ilyen "díj hitelezve" típusú küldeményeket nem szokták bélyegezni, viszont még ezeket se kézbesítik vasárnap. Szerintem ez valami nagyon durva direkt marketing a Fibernet részéről (belőlük kinézem), vagy csak valaki szórakozik.

Dátumbélyegző akkor is megy rá.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2387 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 13:57

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 7:52

Valóban megszűnik a két cég közötti szerződés, viszont tudtommal a UPC-s felmondás tartani fogja a határidőt és valami július környéki felmondási időponttal megy ki. Hogy ez mi az EuroCable részéről, azt nem tudom.

Áhh, ezt nem hiszem el.Vége egy viszonylag korrekt cég, akivel nem csak szívás van folyton, erre kiraknak???Rendelkezésre állás nálam nagyon jó, sebességek is szuperek, az ár sem vészes, pingekről ne is beszéljünk, éjszaka jellemezően 10 alatt. Emeltetek is nemrég ugye, már lassan a fejlesztések végéhez közeledünk, erre kiraknak? 

Most menjek egy olyan szolgáltatóhoz, amiről semmit nem tudok(Fiber), csak azt,hogy alig 2k különbségért adnak fele sebességet?

Tényleg, ADSL2-vel mi a helyzet?24mbit/768kbit-el kiegyeznék... :)

#2388 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 15:02

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 14:57

Áhh, ezt nem hiszem el.Vége egy viszonylag korrekt cég, akivel nem csak szívás van folyton, erre kiraknak???Rendelkezésre állás nálam nagyon jó, sebességek is szuperek, az ár sem vészes, pingekről ne is beszéljünk, éjszaka jellemezően 10 alatt. Emeltetek is nemrég ugye, már lassan a fejlesztések végéhez közeledünk, erre kiraknak? 

Most menjek egy olyan szolgáltatóhoz, amiről semmit nem tudok(Fiber), csak azt,hogy alig 2k különbségért adnak fele sebességet?

Tényleg, ADSL2-vel mi a helyzet?24mbit/768kbit-el kiegyeznék... :)

"Tényleg, ADSL2-vel mi a helyzet?24mbit/768kbit-el kiegyeznék... :)"

Na arra meg varhatsz par evig.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#2389 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 15:16

Idézet: twollah - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 15:02

"Tényleg, ADSL2-vel mi a helyzet?24mbit/768kbit-el kiegyeznék... :)"

Na arra meg varhatsz par evig.

Most nézem, június 1-től indítják a lakossági ADSL2+-t 18mbit/1mbit-en Budapesten, és 500 településen. Ez igényeim szerint kiválthatná a Chellot, legalább a p2p is normálisan menne. :)

Na mind1, nem OFF-olok tovább. Mindenesetre most jobb,ha nem jön ide szerelő az oszlopunkra, mert elkenném a képét. Általában terjeszkedni szoktak a cégek, erre itt meg megszűnik a szolgáltatás? Úgy,hogy közben technikailag ugyanúgy mehetne,mint eddig?

(4-en vagyunk a családban, mindenki gépőrült, mindenkinek saját kis sarka van. Ezért kell ide a 20mbit,mert ha 2-en játszunk, egy meg HD trailert néz, akkor a pingek az egekbe szöknek.Mostanra végre elértük azt(az 1mbit-es up óta), hogy akármit csinál a többi,ha nem p2p-ezik, akkor senki nem érzi,hogy a többi netezik. Ezért vagyok ennyire idegbeteg. )

#2390 Felhasználó inaktív   isgas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 15:19

milyen furi hogy ott ahol meg fog szünni a upc ott minden rendben megy ahol meg csak upc van ott meg megy a szarakodás...
ma a reggeli órákban kb 25 perc volt mire megnyitott 3 különböző oldalt...
siralmas komolyan mondom ez siralmas....

#2391 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 15:26

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 15:16

Most nézem, június 1-től indítják a lakossági ADSL2+-t 18mbit/1mbit-en Budapesten, és 500 településen. Ez igényeim szerint kiválthatná a Chellot, legalább a p2p is normálisan menne. :)

Na mind1, nem OFF-olok tovább. Mindenesetre most jobb,ha nem jön ide szerelő az oszlopunkra, mert elkenném a képét. Általában terjeszkedni szoktak a cégek, erre itt meg megszűnik a szolgáltatás? Úgy,hogy közben technikailag ugyanúgy mehetne,mint eddig?

(4-en vagyunk a családban, mindenki gépőrült, mindenkinek saját kis sarka van. Ezért kell ide a 20mbit,mert ha 2-en játszunk, egy meg HD trailert néz, akkor a pingek az egekbe szöknek.Mostanra végre elértük azt(az 1mbit-es up óta), hogy akármit csinál a többi,ha nem p2p-ezik, akkor senki nem érzi,hogy a többi netezik. Ezért vagyok ennyire idegbeteg. )

Hat szerintem ez nem az UPC sara, hanem az alaphalozati szolgaltatoe...

#2392 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 15:41

Idézet: repattila - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 15:26

Hat szerintem ez nem az UPC sara, hanem az alaphalozati szolgaltatoe...

Hát gondolom, persze, de most engem nem vígasztal...

#2393 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 17:57

hol lehet azt megtudni, hogy a XI.kerületnek mely részét érintí ez a dolog?
HP Pavilion DV-5 1160eh

#2394 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 18:25

Idézet: Avicularia - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 18:57

hol lehet azt megtudni, hogy a XI.kerületnek mely részét érintí ez a dolog?

szerintem itt:
http://www.eurocable.hu/

#2395 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 18:38

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 18:25

köszi

úgy néz ki ,itt nálam  nem elérhetőek
HP Pavilion DV-5 1160eh

#2396 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 20:38

Idézet: moq - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 22:12

Ha nincs rajta bélyegző, akkor az biza nem postán keresztül jött, hanem valaki bedobta.

Mar csak azert is, mert postas nem jar a haromnapos hetvege kozepen (vasarnap), de a normal ketnaposon sem.

Pecset, alairas nelkul kaptal egy entitast.  Ez igy nem hivatalos, barmikor mondhatod, hogy te nem kaptal semmit (kiloptak a postaladabol).  Bizonyitsak be, hogy kaptal, aztan szevasz.  Masreszt hogy is van ez?  Szerzodesben allok Kortevel.  Egyik nap kapok egy levelet Citromtol, hogy (lenyegeben masnaptol) Korte helyett menjek, es szerzodjek le Dinnyevel.

Mi koze Citromnak ahhoz, hogy en kivel vagyok szerzodve?  Miert gondolja, hogy egy tole teljesen fuggetlen szerzodes ugy fog felbomlani, hogy o azt mondja?  Valoszinunek tartom, hogy

- azert nem postan kuldtek, hanem dobalta be valami luzer
- azert szerepelnek uzletkotoi mobilszamok
- azert nincs se pecset, se alairas

mert igy egy lokalisan terjesztett reklamrol van szo.  Aki beszopja, az megy a fibernethez szerzodni, akinek ugy tunik most probalnak elofizetoket szerezni - ilyen ocska trukkel.

Ugyanis amikor ebbol majd kipattan a balhe (nemsokara) akkor a Fibernet szettarja kezeit: mi nem kuldtunk senkinek semmit.  Az EuroCable szettarja kezeit: mi nem kuldtunk semmit.  De valahogy az a level megiscsak kikerult, es nyakamat ra, hogy lesz aki beszopja, es megy szerzodni.  Nos, ez egy kesz nyereseg lesz a Fibernetnek.

#2397 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 28. 20:44

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 8:52

Ha ilyenkor valakinek pár hónappal ezelőtt lett 2 éves aláírt szerződése az UPCvel, akkor mire számíthat?
Make love not Wor.

#2398 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 20:47

Idézet: RosszQtya - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 21:46

régen hónapokat szívtam a UPCs DNSekkel... volt olyan oldal ami 2 hét alatt nem frissült...
haszáld más szolgáltató DNSét, pl enternet :)

Mivel a nevet már rögtön az első sorban feloldotta, így nem DNS baj volt, EnterNetről meg az elmúlt 2 hétben inkább ne beszéljünk, elsődleges DNSükből eltűnt a fél internet...
Make love not Wor.

#2399 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 21:03

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 20:38

Mar csak azert is, mert postas nem jar a haromnapos hetvege kozepen (vasarnap), de a normal ketnaposon sem.

Pecset, alairas nelkul kaptal egy entitast.  Ez igy nem hivatalos, barmikor mondhatod, hogy te nem kaptal semmit (kiloptak a postaladabol).  Bizonyitsak be, hogy kaptal, aztan szevasz.  Masreszt hogy is van ez?  Szerzodesben allok Kortevel.  Egyik nap kapok egy levelet Citromtol, hogy (lenyegeben masnaptol) Korte helyett menjek, es szerzodjek le Dinnyevel.

Mi koze Citromnak ahhoz, hogy en kivel vagyok szerzodve?  Miert gondolja, hogy egy tole teljesen fuggetlen szerzodes ugy fog felbomlani, hogy o azt mondja?  Valoszinunek tartom, hogy

- azert nem postan kuldtek, hanem dobalta be valami luzer
- azert szerepelnek uzletkotoi mobilszamok
- azert nincs se pecset, se alairas

mert igy egy lokalisan terjesztett reklamrol van szo.  Aki beszopja, az megy a fibernethez szerzodni, akinek ugy tunik most probalnak elofizetoket szerezni - ilyen ocska trukkel.

Ugyanis amikor ebbol majd kipattan a balhe (nemsokara) akkor a Fibernet szettarja kezeit: mi nem kuldtunk senkinek semmit.  Az EuroCable szettarja kezeit: mi nem kuldtunk semmit.  De valahogy az a level megiscsak kikerult, es nyakamat ra, hogy lesz aki beszopja, es megy szerzodni.  Nos, ez egy kesz nyereseg lesz a Fibernetnek.

Én is erre gondoltam az eleje felé, de mint látod NSD megerősítette,hogy a UPC és a Eurocable között megszűnik a szerződés, így nem tudok mit csinálni.Az szinte tuti,hogy a levél nem hivatalos, és "kamu", de a lényeg,hogy 2 hónapon belül felmondják a netemet, és marad a 12k-s Fiber, ami akkor megy, amikor épp kedvee van, vagy rendelhetek 18mbit-es Adsl2+-t, ami közel 25k-ba kerül. Jah, vagy az "akár" 8mbit-el száguldó adsl is szóba jöhet...Nevetséges...

NSD: Azzal kapcsolatban mondhatsz valamit, hogy miért bontanak szerződést? Kinek jó ez egyátalán?Mert a Fiberen kívül mindenki szív.(UPC-nek kevesebb user, usernek alacsonyabb sebesség/magasabb ár, EuroCable-nek kevesebb a bevétele a vonalhasználat után,metrt feltételezem Fibert kevesebben fognak használni,mint most UPC-t.)

#2400 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 28. 21:21

Idézet: SimonTower - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 22:03

NSD: Azzal kapcsolatban mondhatsz valamit, hogy miért bontanak szerződést? Kinek jó ez egyátalán?Mert a Fiberen kívül mindenki szív.

Szerződést anno megkötötték határozott időre, ami most lejárt, a cég meg vérszemet kapott, mert esetleg 15k/előfizetőt szeretne fixen kapni, ami UPCnek tuti nem gazdaságos, így valamit kavartak a Fibernettel, esetleg akármi. A részletek tuti nem ránk tartoznak.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.