HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 11. 18:57

folytatás innen

#2 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 19:10

Idézet: JOINT72 - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 15:55

A wifi beállításairól az UPC oldalán miért nincs egy nagyon egyszerűen érthető képes bemutató? Jelszóbeírás, mit hova klikkelés stb. Érdemes lenne csinálni egyet.

Lehet a UPC nem is ad hozzáférést a routerhez (megrendeled beállítják és kész).  :confused:  Sokkal kisebb support kell hozzá.

Tényleg NSD, vagy akinél már van ilyen, hogyan működik?  :)

Idézet: JOINT72 - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 17:15

Nálam a baj azt jelenti, hogy rá tud valaki kapcsolódni a wifis netemre.

Mint írták a wpa elég biztonságos otthonra megfelelő kulcs esetén. Ha ez nem nyugtat meg, akkor ne rendeld meg a upc-wifi szolgáltatásást, hanem építs Radius szervert otthonra. Hálózatos témában van segítség erre.

#3 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 19:52

Hmm... ez már a 10. folytatása ennek a topicnak. Jubileum. :D

Egyébként az én DI-604-emnek 10/100-as a WAN portja, a kérdés tényleg a tényleges WAN to LAN áteresztés, amelyet valszeg a csúcsidőn kivül tudok csak tesztelni....

Szegény Edimax BR-6104K egyre többet fagyizott, kénytelen voltam visszarakni a DI-604-et. Érdekes ez nem fagy...

#4 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 19:55

:offtopic:
Lehet tudni, hogy az AXN melyik csomagban foglal majd helyet?

#5 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 19:58

4. kerben volt bovites? mire hazaertem megvaltozott az ip cimem, es meglepoen gyorsnak tunik minden :D
fasza ;) :up:

szerk.: kulfold is bedurvult, mi a mano tortent amig nem voltam itthon? :D

Szerkesztette: b0rZ 2007. 03. 11. 20:05 -kor

-= ZenészHUB :: the one and only =-

#6 Felhasználó inaktív   Kr3w 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:14

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 20:58

4. kerben volt bovites? mire hazaertem megvaltozott az ip cimem, es meglepoen gyorsnak tunik minden :D
fasza ;) :up:

szerk.: kulfold is bedurvult, mi a mano tortent amig nem voltam itthon? :D

Valamit tényleg csináltak, mert eddig is ment maxon, most is, IP ua, de a ping eléggé megnőtt :D
4.ker

#7 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:17

Idézet: Parker - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 19:55

Lehet tudni, hogy az AXN melyik csomagban foglal majd helyet?

Remélem a családiba berakják :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#8 Felhasználó inaktív   murzuk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:24

Hi !
Chello határozott (2év) szerződésem mellett határozatlan idejü kábeltévé alap díjcsomag előfizetésem van, amiért 4800 Ft-ot fizetek jelenleg havonta. Kaptam egy szórólapot, mely a honlapjukon is megtalálható. Ezen az szerepel, hogy a kábel alapcsomag 1 éves szerződéssel 3400 Ft/hó az új előfizetők számára. Új előfizetőnek írásuk szerint az számít akinek 2007 jan. 1  után nem volt érvényes szerződése. A régiek pedig egy magasabb (családi ) csomagra válthatnak, vagy telefon, stb. Nekem nem kell sem a magasabb csomag, sem a telefon (ugyanis voipbuster clon/Neo párost használok már 1,5 - 2 éve)
Kérdésem az lenne, hogy a szerződés lakásra, vagy személyre szól-e? Tehát,ha én felmondom a kábel TV hat.lan idejü előfizetésemet, és a feleségem nevén egy új szerződés jönne létre az alapcsomagra, akkor ez működne új előfizetőként  :confused:
Amennyiben igen, akkor az új előfizetők bónust a régieket, (mint én is 22 éve fizetek nekik elő) pedig  malussal szopatják. :reklamacio:
Amennyiben ez sem járható, váltás lesz a  digi TV-re . :up:
Bocsi, mert kicsit  :offtopic: a téma, de a másik topic eléggé halotnak tűnik.
Üdv.murzuk

#9 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:32

A családiban lesz majd az AXN. A Discovery helyén lesz és a Discovery meg a megszünő Mezzo helyére kerül majd. Legalábbis a számlalevélben ez volt írva.

#10 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:34

Idézet: CzG - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 20:32

A családiban lesz majd az AXN. A Discovery helyén lesz és a Discovery meg a megszünő Mezzo helyére kerül majd. Legalábbis a számlalevélben ez volt írva.

megszűnik a Mezzo??  :D  :respect:
So Pure... So Cold... Transilvanian Hunger

#11 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:34

Várpalotán a családiban lesz itt: "UHF45  663,25 MHz  AXN  kaland- és akciófilmek  mono  magyar"

De mindenki lesse meg a lakohelye szerinti cstornakiosztást itt :)

Szerk: És nem Discovery helyén lesz. Mezzo marad Discovery is a helyén, Pro7 szűnik meg, mert az van most a 663,25mhz en és az új kiosztásban már nem találom.

Szerkesztette: AkyyrA 2007. 03. 11. 20:38 -kor

<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#12 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:39

Mostmár csak a storytv-nek kell eltünnie és jöhetne helyette a Viasat History meg a másik Viasatos adó is. :D :D :D

#13 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:40

Nekem ez volt írva a számlalevélben, hogy a Mezzo megszünik. Szerintem még ők sem tudják, hogy miként lesznek a dolgok.

#14 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:44

Igazad van, előkerestem a fiók mékyéről a számlákat. Tavaly év végén küldték hogy pro7 megszűnik és AXN lesz helyette :)
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#15 Felhasználó inaktív   McMaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:48

Urak van itt vki chellos a XIII ker-ből?

Március eleje óta lassabb a bitcomet, nehezebben jönnek be a sima magyar lapok, origo, index stb.
Ki mit tud, itt már szereltek-állítottak, vagy még várni kell?
Köszi
Naná hogy nincs tápiókapuding...

mcmaci2000@yahoo.fr

IQ alapú szavazati jogot !!! avagy 3 debil erősebb mint 2 zseni...

#16 Felhasználó inaktív   CzG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 20:50

Egyébként, hogy on is legyen a chellos topikban. Tegnap elött kiküldték a számlát amiben megdöbbenve értesültem a következőről: Az elmúlt 3 hónapban mindig 15420ft volt a számla mert adtak valami upc csomaghavidíj kedvezményt. A mostaniban szintén ott van ez a kedvezmény de mellette ott van egy 1200 ft-os tétel is szintén a csomagkedvezmény de felszámolva a havidíjba. Tehát ha jól értelmeztem akkor kifizetem az eddigi kedvezményeket is most. Kiváncsi lennék, hogy másnak történt-e ilyen eset. Holnap mondjuk megérdeklődöm, hogy ez mégis micsoda.

#17 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 21:39

Idézet: murzuk - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 20:24

Hi !
Chello határozott (2év) szerződésem mellett határozatlan idejü kábeltévé alap díjcsomag előfizetésem van, amiért 4800 Ft-ot fizetek jelenleg havonta. Kaptam egy szórólapot, mely a honlapjukon is megtalálható. Ezen az szerepel, hogy a kábel alapcsomag 1 éves szerződéssel 3400 Ft/hó az új előfizetők számára. Új előfizetőnek írásuk szerint az számít akinek 2007 jan. 1  után nem volt érvényes szerződése. A régiek pedig egy magasabb (családi ) csomagra válthatnak, vagy telefon, stb. Nekem nem kell sem a magasabb csomag, sem a telefon (ugyanis voipbuster clon/Neo párost használok már 1,5 - 2 éve)
Kérdésem az lenne, hogy a szerződés lakásra, vagy személyre szól-e? Tehát,ha én felmondom a kábel TV hat.lan idejü előfizetésemet, és a feleségem nevén egy új szerződés jönne létre az alapcsomagra, akkor ez működne új előfizetőként  :confused:
Amennyiben igen, akkor az új előfizetők bónust a régieket, (mint én is 22 éve fizetek nekik elő) pedig  malussal szopatják. :reklamacio:
Amennyiben ez sem járható, váltás lesz a  digi TV-re . :up:
Bocsi, mert kicsit  :offtopic: a téma, de a másik topic eléggé halotnak tűnik.
Üdv.murzuk

Jahm, szokott működni. Én legalábbis eljátszottam már, akkor működött. Bár itt kicsit bezavarhat a képbe, hogy érvényben lévő hűség van chellon, de miért ne lehetne, hogy egyikőtök a netre, másik pedig a tv-re fizet elő. Jogilag teljesen oké.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#18 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 21:54

Idézet

Switch - modem:524k

Első ránézésre sebesség/duplexitás rossz beállásnak néz ki. Állítsd a gépen Auto, 100Full, és 10Fullra fixen, és nézd meg, hogy változik-e a helyzet. A jelek szerint a Di604 portjával össze tud beszélni a géped (naná, az fix 10-es :) ), a switched gondolom 10/100-as, és ezzel nem áll össze jól a mostani beállításaiddal.

#19 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 21:55

Idézet: Parker - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 19:52

Szegény Edimax BR-6104K egyre többet fagyizott, kénytelen voltam visszarakni a DI-604-et. Érdekes ez nem fagy...

Jó Edimax nem fagyizni :) Valszleg hwhiba :( (Esetleg fw verzió?)

#20 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 22:03

Idézet: CzG - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 20:40

Nekem ez volt írva a számlalevélben, hogy a Mezzo megszünik. Szerintem még ők sem tudják, hogy miként lesznek a dolgok.

Fejállomás függő, hogy hol, és mi helyet lesz az AXN. A központi fejállomás(Budapest): Mezzo helyén Discovery, Discovery helyén AXN.
Linux For Human Beings

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 3 vendég, 0 anonim felhasználó