HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#1081 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 29. 18:34

Mivel a gépem elsősorban média központ, ezért fontos a kényelem. Remélem néhány értelmes programozó megalkotja eme problémára a megoldást.
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1082 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 21:10

Őőő Lehet nem ide paszol ,de valami a hálozatrol!
Nekem is szorakozik a net sebességem én megprobálom eztet!
Ki érti ezt?

#1083 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 21:39

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 17:34

Mivel a gépem elsősorban média központ, ezért fontos a kényelem. Remélem néhány értelmes programozó megalkotja eme problémára a megoldást.

mondom valaszd az extended desktopot es akkor dolgozhatsz a gepen amig a tv-n mas megy

#1084 Felhasználó inaktív   JFS83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 22:11

Idézet: 128bit - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 21:10

Őőő Lehet nem ide paszol ,de valami a hálozatrol!
Nekem is szorakozik a net sebességem én megprobálom eztet!

Köszi, kipróbáltam, egyelőre jó, de mivel nem is egyfolytában jelentkezett a hiba, még nem akarok semmit elkiabálni. Mondjuk én sokkal inkább gondoltam valami hardverkezelési zűrre, mert olyan is megesett már, hogy ha optikai meghajtóról másoltam fel a gépre valamit, úgy lefogta az egész rendszert, hogy nem tudtam vele semmit csinálni, csak nézni, ahogy másol. Lehet, hogy a netnél is valami proci/memó/IDE vezérlő kezelés kavarhat be. A gépben van 2 giga ram, 3GHz-es proci, gyorsnak mondható winyó, úgyhogy elvileg nem lenne indokolt, hogy optimális esetben egy ~1MB/s sebességű netkapcsolatnál bármi lassulás mutatkozzon.

#1085 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 22:34

Idézet

mert olyan is megesett már, hogy ha optikai meghajtóról másoltam fel a gépre valamit, úgy lefogta az egész rendszert, hogy nem tudtam vele semmit csinálni, csak nézni, ahogy másol

Csak találgatunk ugye de mindent meg kell probálni!:)
Én mindent be és kikapcsolok amit csak lehet :smoker:
Lassu a piszok
Na meg ezt is kuksizd meg vincsi gyorsitásezt is
Meg olvazsgassátok és turbozzuk a vistánkat égessuk szét a gépet mindent a sebességért huzzátok tul a vasat adjatok több feszultséget a procinak!!!!!!! :evil2:  :doom:  :]
Ki érti ezt?

#1086 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 23:25

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 9:20

NVIDIA chipsetes alaplap?
Ha igen, az IDE drivert le kell szedni (a többi maradhat) és láss csodát... :)

üdv

R.

Ah, köszi szépen, reggel ki is próbálom :)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#1087 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 11:56

Nincs valakinek otlete hogy tudom elkerulni hogy a programok lathatatlanul fussanak a hatterben? Pl neha egy mp3at elinditok es lejatszodik de nem latom elindulni a media player, majd errol megfeledkezve kesobb elinditok egy avit aminek csak a hangjat hallom de kepet nem. ilyenkor be kell zarnom a futo wmplayer procest es ujrainditanom az avit. Altalaban media player,outlook csinalja ezeket.

#1088 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 12:38

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 23:25

Ah, köszi szépen, reggel ki is próbálom :)

Őőő..

Kép

Az utóbbi nem valami chipset driver? Vagy távolítsam el azt?

Szerkesztés: itt: http://www.nvidia.com/object/nforce_570a_s...ta32_15.00.html
Egy csomó mindent felsorol, ami a része a csomagnak. Többek között az "IDE SataIDE"-t is.. De az uninstaller csak két olyan dolgot mutat, ami közül csak az egyik van felsorolva. Nvidia mondjon le. :pokeas:

Szerkesztette: FleetCommand 2007. 05. 30. 12:47 -kor

Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#1089 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 13:47

A mai kedvencem:

Kép

A Windows DVD Makerrel próbáltam két videoklipemből egy DVD-t csinálni. A Preview még csak menne, de amikor rákattintok a Burnre, egy csomó ideig kódol, majd hirtelen ezt kapom. Persze, könnyebb dolgom lenne, ha legalább írná, hogy hülye vagyok, vagy valami. De ez még az "unknown error"-nál is rosszabb :rolleyes:

Külön vicc, hogy valamit piszkált a fájljaimon, mert a DC-m újrahashelte őket:
[14:27:09] Finished hashing: ...\Clip\KT Tunstall - Black Horse and the Cherry Tree [FC].m2v (13,03 MiB/s)
[14:27:20] Finished hashing: ...\Clip\KT Tunstall - Suddenly I See [FC].m2v (6,84 MiB/s)

Remélem, az a "valami" csak a timestamp volt...

Szerkesztette: FleetCommand 2007. 05. 30. 13:51 -kor

#1090 Felhasználó inaktív   JFS83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 15:51

Idézet: 128bit - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 22:34

Csak találgatunk ugye de mindent meg kell probálni!:)
Én mindent be és kikapcsolok amit csak lehet :smoker:
Lassu a piszok
Na meg ezt is kuksizd meg vincsi gyorsitásezt is
Meg olvazsgassátok és turbozzuk a vistánkat égessuk szét a gépet mindent a sebességért huzzátok tul a vasat adjatok több feszultséget a procinak!!!!!!! :evil2:  :doom:  :]

A winyós trükköt már beállítottam korábban, azt a javítást meg nem hajlandó lefuttatni a gépem... :s
A sebességingadozás meg csak nem múlik el! Ha valakinek van még ötlete, legyen szíves írja le, hátha segít a bajon. Nem tudom, hogy az közrejátszhat-e, hogy van routerem. Na mindegy, ha nem lesz ötlet, viszont szabadidőm igen, úgy levágom ezt a Vistát a gépről, ahogy illik!

#1091 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 17:27

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 13:47

A mai kedvencem:

Kép

A Windows DVD Makerrel próbáltam két videoklipemből egy DVD-t csinálni. A Preview még csak menne, de amikor rákattintok a Burnre, egy csomó ideig kódol, majd hirtelen ezt kapom. Persze, könnyebb dolgom lenne, ha legalább írná, hogy hülye vagyok, vagy valami. De ez még az "unknown error"-nál is rosszabb :rolleyes:

Külön vicc, hogy valamit piszkált a fájljaimon, mert a DC-m újrahashelte őket:
[14:27:09] Finished hashing: ...\Clip\KT Tunstall - Black Horse and the Cherry Tree [FC].m2v (13,03 MiB/s)
[14:27:20] Finished hashing: ...\Clip\KT Tunstall - Suddenly I See [FC].m2v (6,84 MiB/s)

Remélem, az a "valami" csak a timestamp volt...

Én is így jártam ma egy avi filmnél..
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1092 Felhasználó inaktív   ic196 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 19:23

Nos, beírtam azt a bűvös sort, ami elvileg hatástalanítja a Vista fasza TCP protokollját, és még a realtek honlapjáról is leszedtem egy Vista drivert is a hálókártyámhoz (integrált), és vártam a csodát!
Természetesen nem lett semmi az egészből, ugyanolyan döglassú az egész net, az egyik honlapon csináltam egy adsl sebességmérés tesztet, 82 kbps jött ki rá! Szép! Remélem hamarosan lehet találni valami gyógymódot erre a problémára, mert ez közröhej hogy egy ilyen kaliberű szoftver ezt csinálja ....
Nem is tudom sírjak, vagy nevessek ...

Csaba

#1093 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 19:55

Idézet: ic196 - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 20:23

Nos, beírtam azt a bűvös sort, ami elvileg hatástalanítja a Vista fasza TCP protokollját, és még a realtek honlapjáról is leszedtem egy Vista drivert is a hálókártyámhoz (integrált), és vártam a csodát!
Természetesen nem lett semmi az egészből, ugyanolyan döglassú az egész net, az egyik honlapon csináltam egy adsl sebességmérés tesztet, 82 kbps jött ki rá! Szép! Remélem hamarosan lehet találni valami gyógymódot erre a problémára, mert ez közröhej hogy egy ilyen kaliberű szoftver ezt csinálja ....
Nem is tudom sírjak, vagy nevessek ...

Csaba

Szerintem a probléma nálad van, nekem szintén realtek lan van, és 1170kb/s-al is mint a szél... bár proc terhelése lehet hogy nagyobb mint xp alatt, ezt nemigazán tudom lemérni.

#1094 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 22:20

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 13:38

Őőő...

Próbáld meg az összeset leszedni, utána újratelepíteni de ezúttal az IDE driver nélkül. Netán az eszközkezelőben lehet próbálkozni a visszaállítási opcióval az ominózus drivernél.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#1095 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 22:58

Idézet: qqcs - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 10:56

Nincs valakinek otlete hogy tudom elkerulni hogy a programok lathatatlanul fussanak a hatterben? Pl neha egy mp3at elinditok es lejatszodik de nem latom elindulni a media player, majd errol megfeledkezve kesobb elinditok egy avit aminek csak a hangjat hallom de kepet nem. ilyenkor be kell zarnom a futo wmplayer procest es ujrainditanom az avit. Altalaban media player,outlook csinalja ezeket.

erre nem tud valaki valamit?

Nektek telt mar el nap ugy hogy ne jott volna elo valami vistahujeseg?
A mai legujabb : motion jpeg avit nem jatszik le a vista photo galery. a media player igen de a galery leakad. :reklamacio:

#1096 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 06:14

Idézet: qqcs - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 23:58

erre nem tud valaki valamit?

Nektek telt mar el nap ugy hogy ne jott volna elo valami vistahujeseg?
A mai legujabb : motion jpeg avit nem jatszik le a vista photo galery. a media player igen de a galery leakad. :reklamacio:

A jelenlegi uptimeom 3 hét, szal azóta semmi :)

Bár nem értem minek a win beépitett szarjait használni, már xp alatt sem tettem így. IE letiltva, medialejátszás: kmplayer (még codec se kell semmi), képek: xnview, filekezelés: tc7. Minden megy ahogy kell...

Szerkesztette: Locutus 2007. 05. 31. 06:16 -kor

#1097 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 08:53

na jo dehat az megiscsak rohej hogy ez a nagy bamba %+! !"+!"+!"+%!/ microsoft nem birta leelenorizni a 2568 ev fejlesztesi ideje alatt hogy a vilagon legelterjetteb digitalis fenykepezo filmformatumat ne jatsza le normalisan???????? :reklamacio:
A francot erdekel a biztonsag ha nincs semmi amire normalisan hasznalhatom a nagy bamba biztonsagos gepemet  :box2:  :pokeas:  :doom:  :help:
Meg mar marha ideges vagyok ezert a wmplayer hatterben futasmaradastol is.
wmplayer hasznalom meg mobilszinkronizalasra is azt mivel valtod ki?
lattatok mar ezt http://www.microsoft.com/surface/ az osszes fejleszto bezarnam hogy csak vistan keresztul rendelhessenek etelt :)
minek fejlesztenek ha a vistat sem tudjak megcsinalni normalisan. vajon mit csinalhattak a 1000 ev csuszas alatt amig kijott ez a sz"+%!"+%"+!r????

Szerkesztette: qqcs 2007. 05. 31. 09:15 -kor

#1098 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 14:48

Idézet: qqcs - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 9:53

na jo dehat az megiscsak rohej hogy ez a nagy bamba %+! !"+!"+!"+%!/ microsoft nem birta leelenorizni a 2568 ev fejlesztesi ideje alatt hogy a vilagon legelterjetteb digitalis fenykepezo filmformatumat ne jatsza le normalisan???????? :reklamacio:
A francot erdekel a biztonsag ha nincs semmi amire normalisan hasznalhatom a nagy bamba biztonsagos gepemet  :box2:  :pokeas:  :doom:  :help:
Meg mar marha ideges vagyok ezert a wmplayer hatterben futasmaradastol is.
wmplayer hasznalom meg mobilszinkronizalasra is azt mivel valtod ki?
lattatok mar ezt http://www.microsoft.com/surface/ az osszes fejleszto bezarnam hogy csak vistan keresztul rendelhessenek etelt :)
minek fejlesztenek ha a vistat sem tudjak megcsinalni normalisan. vajon mit csinalhattak a 1000 ev csuszas alatt amig kijott ez a sz"+%!"+%"+!r????

Mármint a .mov-ra gondolsz? Megintcsak azt tudom mondani: kmplayer.

#1099 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 14:49

Hopp:

Just extract the new X-Fi drivers with WinRar or something, go into device manager, click on your Audigy, click update driver, point it to the extracted folder and it will find and install a new Audigy driver dated 10/5/07. Worked for my Audigy 4

Valaki próbálta már??

#1100 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 15:46

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 13:48

Mármint a .mov-ra gondolsz? Megintcsak azt tudom mondani: kmplayer.

dehogy mov-ra gonolok egyszeru avi mjpeg kodolassal.
a mov is piszkalja a csorom mert keptelenek microsoftek elintezni hogy a movnak is legyen thumbnailje a draga aranyos egyetlen szuperbiztonsagos vistaban. nincs valami atomhaboru smilie? :)

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.