Üdw!
Csak nem hagy nyugodni, hogy nem megy a vista rendesen, ezért újra próbálkoztam.
A gép nem változott, viszont a programcsomagokat, derivereket lefrissítettem.
A sorrend a következő volt.
Ultimate 64bit, felrak, összes frissítést letöltöttem hozzá, ez kb 1 órámba került, nem tudom miért ilyen baromi lassú az update.
Millió restart, gtr2 felrak, fraps felrak, tesztpálya indítás.
180 FPS a game, örülök mint állat.
Felraktam egy TCommandert, ati catalyst 7.9 (vista 64 alá term), intel.comról a legfrissebb info_tool.exe, ezeket külön külön restartal felraktam.
Felál a win, teszt pályát indítom, itt már tudtam neki max felbontást adni, így leesett 120fpsre a játék, de tutira ment.
Kilépek winbe, aktiválom, kikapcsolom az UAC-ot (ha jól emlx így hívják, ez az hogy ne figyelmeztessen mindenért), beállítom IE-t, és kb fél óra múlva, restart nélkül, indítom megint a játékot, és 18 fps, és recseg a hang.
Na itt lelkileg rommá törtem. Hogy mi a jó büdös **** cseszi el nekem, nem jöttem rá, hisz restart sem volt, drivereket azóta nem raktam fel, új programot se.
Mielőtt lepucoltam volna, próbálgattam, hogy simán csak újraindítom a gépet, vagy csak a játékból lépkedek ki be, néha jól megy, néha recseg.
(A játékhoz nincs új frissítés, és xp alatt 100%ban jó)
Aztán gondoltam, lehet a játékkal van baja.
3dmark sorozatnál is ugyanez, ha a játékban 18-22fps körül megy, 3dmark is gyalátzatosan lassú.
Mi lehet ez? Nagyon szeretnék erre megoldást találni, vagy legalább egy magyarázatot, hogy mi okozza ezt, mit kell lecserélnem, mit ne rakjak fel, mert alapjába véve tetszik a vista, sokkal gyorsabb, jobb mint az xp, de ha a GTR2 nem megy, meg vagyok lőve, ez az egyetlen szoftver, ami leköt..
Még eszembe jutott, hogy a Logitech MOMO szoftverét próbáltam, hogy anélkül, vagy azzal, de így is úgy is belaggolt, szóval azt is kizárnám.
Szerkesztette: havri1 2007. 09. 17. 08:22 -kor
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome