HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#3521 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 26. 06:40

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 23:45

(ha most valaki a menteni menteni menteni-vel jön, akkor biztos hogy *****************)

Pedig ez az alap, hogy menteni kell. De az emberek többségének nem szokása és meg is szokták szívni ez miatt. Láttam már olyan diákot akinek az info érettségijének egy része ugrott ez miatt.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3522 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 07:44

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 23:29

na azt hiszem ha valaki ezentúl Vistát szeretne nekem eladni vagy megetetem vele az install dvd-t vagy még olyat teszek amit én is megbánok....

:offtopic:  ... feltelepíted? ... :p
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3523 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 07:49

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 23:45

kicsit eldurrant az agyam.. dolgozom, dolgozom, dolgozom.. este 8kor szólnak, hgy egy olyan munkát kellene megcsinálni, amit ugy kb 1 hét megoldani, de holnapra kell.. jó mondom nem alszom az éjjel.. úgy 2 órája dolgozom rata, már összehoztam pontosan azt a részt ami majd a következőkhöz kell, (tulajdonképpen amire majd minden alapul) erre fgja magát ki**sz elém egy kékhalált és szépen elszáll... nahogyneb******************************* azért ez kicsit durva.. minden ok nélkül.... (ha most valaki a menteni menteni menteni-vel jön, akkor biztos hogy *****************)

Mi lett volna pl. áramszünet esetén?  :smoker: de még lehetne sorolni: meghalhat a gépben is akármi.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3524 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 26. 08:12

Ha áramszünet (amugy van UPS) vagy hardwerhiba miatt döglik meg, akkor nem ide töltöttem volna ki a mérgem.. btw negyed öt-ig fennvoltam, és befejeztem, de még hajnalban nyomtam egy xcopyt backup disk-re és ma ha hazaérek még be sem lépek, de a nyitva hagyott DVD tálcába már messziről dobom vissza az x64-es XP-t.... (azzal dolgozhattam mentés nélkül volt ugy hogy 2 napig hagytam bekapcsolva  gépet, futottak azok a szoftverek amikkel dolgoztam ugyanugy 2 napig, de néha ráindítottam egy game-t majd kiléptem, folyamtosan ment online radio/film és napokig ugy hagytama gépet, nem volt semmi probléma) és nem a driverekkel van a probléma, minden egyes HW elemhez jóváhagyott x64-es Vista driver volt telepitve, nem volt tele szeméttel, csak a minimális dolgok futottak... és 4 napos volt..
(pedig szeretem én az ujdonságokat, mindíg ugy csinalom hogy jó legyen, nyitott vagyok uj dolgokra, de ez tényleg sok volt)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#3525 Felhasználó inaktív   gduck 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 26. 13:02

Hali!

Tanácsot szeretnék kérni! Jelenleg vagy egy XP és egy másik partíción a VISTA! Ha a VISTÁT újra szeretném telepíteni (VISTÁS partíció formattal), akkor elcsesződik a boot menü? Szal kell vmi mást is csinálnom? Azaz ha újra rakom a VISTÁT a kérdéses partícióra megmarad a boot menü és ugyanúgy tudok majd választani, vagy öszekutyul vmit?

Hasonló tapasztalat?

Előre is köszönöm!!!

Szerkesztette: gduck 2007. 10. 26. 13:03 -kor

#3526 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 13:13

Idézet: gduck - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 14:02

Hali!

Tanácsot szeretnék kérni! Jelenleg vagy egy XP és egy másik partíción a VISTA! Ha a VISTÁT újra szeretném telepíteni (VISTÁS partíció formattal), akkor elcsesződik a boot menü? Szal kell vmi mást is csinálnom? Azaz ha újra rakom a VISTÁT a kérdéses partícióra megmarad a boot menü és ugyanúgy tudok majd választani, vagy öszekutyul vmit?

Hasonló tapasztalat?

Előre is köszönöm!!!

Mivel a Vista az újabb rendszer, maximum annyit csinál, hogy a boot menüben eggyel több Vista lesz mint kellene, de általában kitakarítja és nincsen vele gond.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#3527 Felhasználó inaktív   gduck 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 26. 13:14

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 13:13

Mivel a Vista az újabb rendszer, maximum annyit csinál, hogy a boot menüben eggyel több Vista lesz mint kellene, de általában kitakarítja és nincsen vele gond.

Köszi a gyors választ :D

#3528 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 10. 26. 17:23

Na Tcom-tól ugye 22.-én jött a válasz, hogy:

Idézet

Tisztelt Ügyfelünk!

Elektronikus levelét a tárgyban feltüntetett SR iktatószám alatt nyilvántartásunkba vettük. A válaszadásig szíves türelmét kérjük!

Üdvözlettel,

Azóta sem jött semmi ...

#3529 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 19:42

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 9:12

Ha áramszünet (amugy van UPS) vagy hardwerhiba miatt döglik meg, akkor nem ide töltöttem volna ki a mérgem.. btw negyed öt-ig fennvoltam, és befejeztem, de még hajnalban nyomtam egy xcopyt backup disk-re és ma ha hazaérek még be sem lépek, de a nyitva hagyott DVD tálcába már messziről dobom vissza az x64-es XP-t.... (azzal dolgozhattam mentés nélkül volt ugy hogy 2 napig hagytam bekapcsolva  gépet, futottak azok a szoftverek amikkel dolgoztam ugyanugy 2 napig, de néha ráindítottam egy game-t majd kiléptem, folyamtosan ment online radio/film és napokig ugy hagytama gépet, nem volt semmi probléma) és nem a driverekkel van a probléma, minden egyes HW elemhez jóváhagyott x64-es Vista driver volt telepitve, nem volt tele szeméttel, csak a minimális dolgok futottak... és 4 napos volt..
(pedig szeretem én az ujdonságokat, mindíg ugy csinalom hogy jó legyen, nyitott vagyok uj dolgokra, de ez tényleg sok volt)

Ha tudnád én már hányszor próbálkoztam a vistával.....Mind az összes verziót kiprószáltam már és mindegyikkel csak a szopás volt és mindegyik lassabb volt az alkalmazásokban, mint az xp, nem is beszélve a kompatibilitásproblémákról. Azért érdekes, hogy a régi és a mostani gépemmel is ugyanezt tapasztaltam. Sokan mondják itt, hogy gyorsabb a vista xy programokban. Akkor kérném, hogy írják le, melyek ezek a programok, had próbáljam ki én is őket.

Hogy szó ne érhesse a ház elejét, leírom miket telepítettem fel legutóbb, a 32 bites vistára:

intel chipset software, a legfrissebb az intel oldaláról, kimondottan vista 32 bitre
hangkártya driver, a legfrissebb vista 32 bitre
nvidia driver, a legfrissebb whql, vista 32 bitre

Kérdem én, akkor mi lehet a probléma a vistán kívül? :D
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#3530 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 19:44

Aztán legutóbb elgondolkodtam azon, hogy milyen pluszt is nyújt nekem a vista az xp-hez képest. Rá kellett jönnöm arra, hogy semmit, sőt, inkább csak szopás van vele, mikor az xp-n minden tökéletesen működik. Ismét kérném a tapasztalatokat, hogy kinek milyen pozitívumot nyújt a vista az xp-hez képest. :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#3531 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 20:40

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 20:44

Aztán legutóbb elgondolkodtam azon, hogy milyen pluszt is nyújt nekem a vista az xp-hez képest. Rá kellett jönnöm arra, hogy semmit, sőt, inkább csak szopás van vele, mikor az xp-n minden tökéletesen működik. Ismét kérném a tapasztalatokat, hogy kinek milyen pozitívumot nyújt a vista az xp-hez képest. :)

DX10? ;)
Aero? ;)

(engem a m$ fizet...  :Đ )
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#3532 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 20:54

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 20:40

Nnyémáinnen, nem is ismerünk!  :Đ
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#3533 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 20:57

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 21:40

DX10? ;)
Aero? ;)

DX10 -> ez hol jelentkezik pozitívumként?
Aero -> ez csak parasztvakítás, semmi több.

Arra lennék kíváncsi, hogy a vista, mint rendszer, mivel több, mint az xp? :)

#3534 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 20:58

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 20:40

DX10? ;)
Aero? ;)

Mi itt az előny?  :Đ

#3535 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 21:00

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 20:57

A vista semmivel, ám a rendszered annál inkább. Mármint pénzben több.

#3536 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 21:05

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 21:57

DX10 -> ez hol jelentkezik pozitívumként?
Aero -> ez csak parasztvakítás, semmi több.

csak humorolok ... :D
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#3537 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 21:36

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 22:00

A vista semmivel, ám a rendszered annál inkább. Mármint pénzben több.

Az enyém biztos nem. Még az xp-t meg is venném, mert egy fasza rendszer, de ez a vista inkább a vicc kategória, nálam. :D

#3538 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 21:39

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 22:05

csak humorolok ... :D

#3539 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 22:32

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 20:44

Én ahogy látom inkább válalati környezetben hozott nagy ujításokat a különböző felhasználóknak pl jobban belehet állitani a jogait mint eddig.De naplókat létrehozni és figyelni akárki munkáját pl hogy esetlegesen mibe akar belebarmolni.De a program files virtualizációja is nagy dolog,ez nem engedi elszemetelődni a rendszert.Ez régóta hibája volt a windowsoknak.Tehát jó irányba halad ez csak nem kellene ekkora erőforrás igényének lenni ez minden baj okozója...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3540 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 23:16

Nálam pl a legfontosabb előny az xp-hez képest h minden program amit használok nap mint nap, [bármikor kattintok rá] pöccre indul.XP-be hiába veszed a memóriát az nagyrészt csak üresen áll...no flame:)
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó