Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 9:12
Ha áramszünet (amugy van UPS) vagy hardwerhiba miatt döglik meg, akkor nem ide töltöttem volna ki a mérgem.. btw negyed öt-ig fennvoltam, és befejeztem, de még hajnalban nyomtam egy xcopyt backup disk-re és ma ha hazaérek még be sem lépek, de a nyitva hagyott DVD tálcába már messziről dobom vissza az x64-es XP-t.... (azzal dolgozhattam mentés nélkül volt ugy hogy 2 napig hagytam bekapcsolva gépet, futottak azok a szoftverek amikkel dolgoztam ugyanugy 2 napig, de néha ráindítottam egy game-t majd kiléptem, folyamtosan ment online radio/film és napokig ugy hagytama gépet, nem volt semmi probléma) és nem a driverekkel van a probléma, minden egyes HW elemhez jóváhagyott x64-es Vista driver volt telepitve, nem volt tele szeméttel, csak a minimális dolgok futottak... és 4 napos volt..
(pedig szeretem én az ujdonságokat, mindíg ugy csinalom hogy jó legyen, nyitott vagyok uj dolgokra, de ez tényleg sok volt)
Ha tudnád én már hányszor próbálkoztam a vistával.....Mind az összes verziót kiprószáltam már és mindegyikkel csak a szopás volt és mindegyik lassabb volt az alkalmazásokban, mint az xp, nem is beszélve a kompatibilitásproblémákról. Azért érdekes, hogy a régi és a mostani gépemmel is ugyanezt tapasztaltam. Sokan mondják itt, hogy gyorsabb a vista xy programokban. Akkor kérném, hogy írják le, melyek ezek a programok, had próbáljam ki én is őket.
Hogy szó ne érhesse a ház elejét, leírom miket telepítettem fel legutóbb, a 32 bites vistára:
intel chipset software, a legfrissebb az intel oldaláról, kimondottan vista 32 bitre
hangkártya driver, a legfrissebb vista 32 bitre
nvidia driver, a legfrissebb whql, vista 32 bitre
Kérdem én, akkor mi lehet a probléma a vistán kívül?
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!