Idézet: Warrior - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 21:49
Nem az a gond, hogy több partíción van egy-egy lapifájl? A "virtuális memória" ablakban mit mutat az egyes meghajtókra?
Elvileg ugyanis a lapifájlt bármelyik partícióra lehet tenni. Persze több partícióra is lehet akár tenni, s akkor ezek mind-mind a virtuális memória egy-egy "darabjaként" viselkednek.
ps.: tehát minden partícióra külön-külön lehet beállítani a lapifájlt.

Ha jól emlékszem, úgy volt, hogy alapból mindig beállítom egy bizonyos partícióra a lapifájlt, a többire meg nem. Talán volt valami probléma és talán a pratíciók betűi csúsztak el, és amikor valamivel ezután néztem meg, mi van a lapifájllal, megdöbbenve láttam, hogy semelyik partícióra nincs beállítva (a C-nél sem jelezte), ennek ellenére a C-n ott terpeszkedett a pagefile.sys, és ez akkor sem tűnt el, amikor kedvenc partíciómra beállítottam a lapifájlt, bár a beállításoknál akkor sem jelezte, hogy a C-n is lenne. Végül azt találtam ki, hogy ne kelljen ilyen nagy fájlt kerülgetni a C partíción, hogy direkt beállítottam, hogy C-n 10 mega legyen a minimális és a maximális mérete is. Szóval nem különösebben nagy gond az egész, csak akkor már viselkedhetne normálisan is.
Most gondoltam egyet, és beállítottam a C-re, hogy ne legyen lapifájl ezen a partíción. Újraindulás után szerintem megint oda fog tenni egy nagy lapifájlt, amiről viszont nem fog tájékoztatni ott, ahol a lapifájlt be lehet állítani.
Ja, és köszi az eddigi válaszokat is!
PS: újraindulás után visszajöttem, és a lapozófájl a C-ről eltűnt. Érdekes, régebben miért volt levakarhatatlan onnan...
Bocs, még egy kérdés: csökkentett módhoz mit kell bootolásnál megnyomni? (Talán már kéne tudnom, elég alap dolog...)
Szerkesztette: szipucsu 2007. 08. 21. 12:06 -kor
Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az
idegen nyelveket szeretem, például
a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.