HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VI.

#1101 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 12. 13:46

Elnéztést, hogy itt kérdezek, de nem találtam idevágó speciális videós topikot.
Az a problémám, hogy a Windows Movie Maker nem támogatja a MOV formátumot, pedig a digitális fényképezőgépemmel így vettem fel, és szeretnék a videóimból egy hosszabb videót készíteni. A legjobb lenne talán a MOV-ból valami veszteségmentes AVI-t konvertálni, csak hogyan...
A segítséget előre is köszi!
Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#1102 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 12. 17:01

Idézet: szipucsu - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 14:46

Elnéztést, hogy itt kérdezek, de nem találtam idevágó speciális videós topikot.

Mert nem a Microsoft OS szekcióban kell nézni, hanem a Multimédiánál, ott tobzódnak a videós szakik...

#1103 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 17:58

http://www.szoftvervilag.hu/modules.php?na...article&sid=313

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1104 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 11:47

hogy tudom beálliztani hogy a nyomtató csak egy megadott usernek korlátozza az elérhetőségi idöt? szóval én bármikor tudjak nyomtatni ö meg csak x-töl y óra között
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1105 Felhasználó inaktív   THoMZoNE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 12:54

Csácsá!
Tudom hogy ez a kérdés nem nagyon ide tartozik, de az a fórumrész jelenleg ki van halva.
Valaki segítsen mert indítanám a webrádiómat, Thomsonos Speedtouch T-Home modem van... Szal nemtom már mit állítgassak rajta... mert sehogy sem megy a külső hallgatás csak a saját hálózatos...és az nemjó. Amit használok: Shoutcast. PLÍÍÍÍZ! Köszi a helpet
uVme már robbanás közeli állapotban van...
Légy RÉSZESE a JÁTÉKNAK, mielõtt a JÁTÉK MEGKEZDÕDNE!
ismerd meg:
http://www.uvmeguru.com/uvme.php?r=438399

ABiT KN9Sli , AMD Sempron 3400+ (CPU Cooler Thermaltake CL-P0257D Blue Orb 2in1) , 2 GB Samsung DDR2 667, Geforce 6600 GT 512 , 3 db 250 GB Samsung SATA 2, Raidmax Sagitta Black House, Sharkoon Luminous Bill, Razer Diamondback Lava Red Egér.

#1106 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 14:58

Idézet: THoMZoNE - Dátum: 2007. aug. 13., hétfő - 12:54

Csácsá!
Tudom hogy ez a kérdés nem nagyon ide tartozik, de az a fórumrész jelenleg ki van halva.
Valaki segítsen mert indítanám a webrádiómat, Thomsonos Speedtouch T-Home modem van... Szal nemtom már mit állítgassak rajta... mert sehogy sem megy a külső hallgatás csak a saját hálózatos...és az nemjó. Amit használok: Shoutcast. PLÍÍÍÍZ! Köszi a helpet

Nyissál inkább egy új topicot a "Hálózati eszközökben" van a "Távközlés, internet.." részlegeken. Ezek még nincsenek kihalva.

Szerkesztette: cyberman30 2007. 08. 13. 15:02 -kor

#1107 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 15:31

Amikor ilyet ir akkor mit kell csinálni?  :think: Az a telepitőcsomag mappa már nincs meg amit ott magyaráz, mert ez az adobe az xp-vel együtt települt fel, nem én telepitettem, viszont most nem enged újat feltenni.

Csatolt fájl:

ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1108 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 18:57

Idézet: Gabesz - Dátum: 2007. aug. 13., hétfő - 15:31

Amikor ilyet ir akkor mit kell csinálni?  :think: Az a telepitőcsomag mappa már nincs meg amit ott magyaráz, mert ez az adobe az xp-vel együtt települt fel, nem én telepitettem, viszont most nem enged újat feltenni.

Mire írta ezt ki? Úgy értem, mit akartál csinálni, hogy ez jött elő.
Nem találja a 7.0.5-ös Adobe Reader msi csomagját.
Nem babrálta meg valaki a Program Files-ban a dolgokat?

Próbáld meg feltenni ezt : Adobe Reader 7.0.5 hun

Olvasd el ezt is : Katt

Szerkesztette: cyberman30 2007. 08. 13. 19:06 -kor

#1109 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 14. 11:25

Elakartam távolítani és akkor írta ki, valszeg' nemjól lett integrálva az xp-be, de most már sikerült törölni, a telepítés javítása opció megoldotta. Köszi.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1110 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 08:42

Aki tud segítsen!  Egy Boeder Force Feedback autós kormány+pedál - hoz kerestem xp-re meghajtót.
Biztos, hogy létezik ilyen, de csak olyan hivatkozásokat találtam, amelyek már nem létező webhelyekre mutatnak. A boeder honlapja sem létezik olyan címen amelyek itt-ott szerepelnek.

14kb az egész, ha valakinek megvan, vagy megtalálja, megköszönném, ha elküldené mailben: klariu kukac freemail.hu
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#1111 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 08:47

Idézet: dupi - Dátum: 2007. aug. 15., szerda - 8:42

Aki tud segítsen!  Egy Boeder Force Feedback autós kormány+pedál - hoz kerestem xp-re meghajtót.
Biztos, hogy létezik ilyen, de csak olyan hivatkozásokat találtam, amelyek már nem létező webhelyekre mutatnak. A boeder honlapja sem létezik olyan címen amelyek itt-ott szerepelnek.

14kb az egész, ha valakinek megvan, vagy megtalálja, megköszönném, ha elküldené mailben: klariu kukac freemail.hu

Ezeken az oldalakon van ilyesmi, de nem 14kB.

http://www.drivers.h...php?prodid=5083
http://input-device.free-driver-download.c...ws-2000-XP.html
http://www.opendrivers.com/categorycompany...r-download.html
http://www.downloadp...iver-22474.html

Szerkesztette: cyberman30 2007. 08. 15. 08:52 -kor

#1112 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 10:05

Idézet: cyberman30 - Dátum: 2007. aug. 15., szerda - 9:47

Nagyon köszönöm, a letöltés már sikerült, remélem jó lesz.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#1113 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 15:38

Csak érdekességképpen, hogy ilyet is írt már ki a gép:

Csatolt fájl:

Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#1114 Felhasználó inaktív   Rukh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:06

Hi!

Segítségeteket kérem: Xp Prof Hu (jogtiszta, SP2, SP2-vel formázva a partíció, eddig rendszeresen frissítve) a mai frissítés után rendben elindult, azonban a betöltődés megkezdése után ( a kék képernyő, alul-fölül a sötétebb kék csíkkal megjelenése után néhány másodperccel) állandóan újraindítja a rendszert. Csökkentett módban is ugyan ezt csinálja. Egyszer rövid időre kiírt egy üzenetet, hogy a frissítés során valami történt, de nem volt időm végigolvasni. Telepítő CD javítókonzoljának segítségével (fixmbr, fixboot c:, új boot.ini létrehozása, ntldr és ntdetect bemásolása) sem sikerült rendbe hozni. Mit lehetne még tenni, hogy ne kelljen újrainstallálni a Windowst?
Üdv, Rukh

#1115 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:09

Idézet: Rukh - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 13:06

Hi!

Segítségeteket kérem: Xp Prof Hu (jogtiszta, SP2, SP2-vel formázva a partíció, eddig rendszeresen frissítve) a mai frissítés után rendben elindult, azonban a betöltődés megkezdése után ( a kék képernyő, alul-fölül a sötétebb kék csíkkal megjelenése után néhány másodperccel) állandóan újraindítja a rendszert. Csökkentett módban is ugyan ezt csinálja. Egyszer rövid időre kiírt egy üzenetet, hogy a frissítés során valami történt, de nem volt időm végigolvasni. Telepítő CD javítókonzoljának segítségével (fixmbr, fixboot c:, új boot.ini létrehozása, ntldr és ntdetect bemásolása) sem sikerült rendbe hozni. Mit lehetne még tenni, hogy ne kelljen újrainstallálni a Windowst?

Kikapcsolni a "Hiba esetén automatikus újraindulás" opciót... és megnézni, milyen hibával áll le...

#1116 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:17

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 14:09

Kikapcsolni a "Hiba esetén automatikus újraindulás" opciót... és megnézni, milyen hibával áll le...

Hogyan kapcsolja ki, ha be sem tud jelentkezni...? :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1117 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:19

Idézet: Rukh - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 14:06

Hi!

A csökkentett mód helyett a "Legutolsó helyes konfiguráció"-t is ki lehetne próbálni, az indítómenüből. Hasonló neve van.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1118 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:23

Hali 2 napjaa  gépem random időközönként Generic host protection error-al kilövi a teljes hálózatot van rá vaalmi javítási módszer vagy reinstall? (1hete reaktam fel a wint)
előre is köszi

#1119 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:31

Idézet: Warrior - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 13:17

Hogyan kapcsolja ki, ha be sem tud jelentkezni...? :smoker:

A másikban mondtam... :)

#1120 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:33

Generic host process error

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.