HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VI.

#121 Felhasználó inaktív   Adept 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 24. 21:00

Idézet: brd - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 15:16

Adept: Ha minden úgy van, ahogy lennie kell normálisan, kivéve az indítási elemek előtt nincs pipa, akkor mit csinál? Na és ha van? Ha ekkor jelenik meg a hiba, állítsd vissza szokásos índításra, majd az automatikus indítás fülön szedj ki néhányat (érdemes mondjuk az első felét, majd ha nincs gond, akkor visszarakni a kiszedettek felét stb.

Mi van akkor a Microsoftos service-ek közül okozza valamelyik a problémát? Azt hogy találom meg?

Az érdekes hoyg amikor bepipáltam a hide-ot és ugy bootoltam be, akkor is egy csomo microftos service nem volt elinditva ( nem is volt hang és nem indultak el alkalmazások), pedig azokhoz nem nyultam...  :confused:  :think:

Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re

#122 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 00:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 19:01

Ultravnc-t megnéztem tényleg gyorsabb mint a sima VNC, eddig azért nem foglalkoztam vele, mivel gondoltam ugyanarra a programra épül max rosszabb lehet jobb semmiképp.

Ezt már nézted? Én csak ezt használtam LAN-on, mert pl nem csak 1 gép-1gép kapcsolatot tud, mint a VNC hanme több hoston keresztül is lehet használni.Gyors, bár én még csak a 2.1-es verzióját használtam, a 3-ast nem.
"Légy szerény mint én..."

#123 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 00:29

hejj !
azt hiszem ez off topic leszm, de nem talalom az idevago cimet, ugyhogy itt kerdezem meg mert nagyon surgos lenne:
hogyan lehet egy kodolt js fajlt visszakodolni?????
kossz

#124 Felhasználó inaktív   kiss.gergely5 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 11:34

Idézet: brd - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 2:22

Az adott HDD véletlenül nem PIO módban működik? Intel chipset(driver) esetén problémás megnézni, legegyszerűbb talán egy Everest-tel megkukkantani a Háttértárak szekcióban, az ATA alatt, az aktív átviteli módot.

megnéztem everest-tel, azt írja a háttértárak ATA fülnél, hogy max PIO átviteli mód: PIO 4, aktív UDMA átviteli mód: UDMA 5....
:confused:  :confused:

EZ MIT JELENT?

#125 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 12:50

Idézet: Signal - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 20:52

Én azt sem tudtam, hogy kérdezed, vagy mondod... bár kérdőjel van a végén, az is igaz.

Egy fórumom például azért nem szoktak válaszolni, nem épp senki nem tudja a választ. Nálad azonban másról lehet szó.

Volt egyszer egy másik fórumon, egy másik fórumozó, egy nő, aki valóban okos és velős dolgokat írt, aztán egyszer megjegyezte, hogy hiányolja a reakciókat, mert így mintha csak a falnak beszélne.

Erre írtam neki valami olyasmit, hogy bocsi, de veled nem lehet vitatkozni, mert mindig igazad van. :)

Szóval ez a helyzet talán a Te hozzászólásoddal is...  :Đ

Mondom én azt nem értem sokan mér akarják (nem -e fórumon) rámerőszakolni az xp cserét csak azért mert 2 éves. 

Köcc mindenkinek az xp.s kérdésemre a választ.

Szerkesztette: Airbus A380 2007. 03. 25. 12:59 -kor

#126 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 11:04

Van egy érdekes gond.
Adott egy XP Prof, domainben. Létrehozott 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nevű fájlokat, aminek a mérete 788828160byte mindegyiknek. Nem lehet törölni. Más oprendszerből le lehet törölni, a XP indulásakor azonnal létrehozza őket. Víruskeresővel, spyware keresővel nézve, semmi. Mi lehet ez?
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#127 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 26. 11:13

Idézet: Mészike - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 11:04

Van egy érdekes gond.
Adott egy XP Prof, domainben. Létrehozott 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 nevű fájlokat, aminek a mérete 788828160byte mindegyiknek. Nem lehet törölni. Más oprendszerből le lehet törölni, a XP indulásakor azonnal létrehozza őket. Víruskeresővel, spyware keresővel nézve, semmi. Mi lehet ez?

Msconfig mit tartalmaz autoindításnak? A fájlt milyen alkalmazás tartja nyitva, milyen jogok vannak rá kiosztva?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#128 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 11:39

Idézet: didyman - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 11:13

Msconfig mit tartalmaz autoindításnak? A fájlt milyen alkalmazás tartja nyitva, milyen jogok vannak rá kiosztva?

Msconfigra azt mondja főnök, hogy ott minden okés, azt is nézte. A fájlok read-only, és system tulajdonságúak. Semmi nem fogja őket, és mégse lehet törölni.
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#129 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:23

Mi van akkor, ha a gép bekapcsolása után tök sötét a képernyő és semmi nem jön be?Másodszorra elindul, de azt mondja, hogy a "szoftveres vagy hardveres változások miatt a windóz nem tudott elindulni".
Már nem először csinálja.Kezdjek parázni?
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#130 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:29

Nekem alaplapcsere után írt ki ilyet, gondolom, az feltűnt volna :Đ Memóriát ellenőrizz szerintem.

#131 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:48

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 13:29

Nekem alaplapcsere után írt ki ilyet, gondolom, az feltűnt volna :Đ Memóriát ellenőrizz szerintem.

Hát ez az, hogy semmi nem történt a géppel. :confused:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#132 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 14:29

Idézet: carcass - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 12:23

Mi van akkor, ha a gép bekapcsolása után tök sötét a képernyő és semmi nem jön be?Másodszorra elindul, de azt mondja, hogy a "szoftveres vagy hardveres változások miatt a windóz nem tudott elindulni".
Már nem először csinálja.Kezdjek parázni?

https://forum.hwsw.h...howtopic=101139 

#133 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 17:17

Idézet: Signal - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 15:29

Thx :respect:
Ezek alapján marad a táphiba - kondi illetve kontakt hiba, bár jóformán 1 éves alig múlt az egyik gép Foxconn, gyári táppal.Szóval erről nehezebben tudom elképzelni.
A másik gépben nagyon szar táp van, csere, mert az eredeti megadta magát.

Mert egyébként az egyik gépem az tegnap csinálta először, de a másik ( a ygengébb) már sokszor megtette.
Ezért gondoltam a windózra.

Bravo

#134 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:00

Idézet: carcass - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 17:17

...Mert egyébként az egyik gépem az tegnap csinálta először, de a másik ( a ygengébb) már sokszor megtette.
Ezért gondoltam a windózra.

Nem szokott az ok nélkül változásokat észlelni, különben sokféle hardverhiba elképzelhető, nem egyszerű így fórumon keresztül találgatni.

#135 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 15:58

hogy tudom törölni egy régi rendszer filejait ha nem külön particion vannak? most xp-m van a régi meg egy vista volt, de shift delete után megmaradt 6giga fölös cucc hogy szabadulhatok meg töle? NTFS jogok nem engedik v mi?  :eek:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#136 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 16:04

jobb egergomb a mappan, biztonsag ful, halado, tulajdonos,  sajat tulajdonba veszed, majd oké, aztan a biztonsag fulon hozzaadod a mindenkit, minden pipat bejelolsz es oke es torolheted a cucott...
de miert kell ezt ezerszer leirni mindig?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#137 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 16:50

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 16:04

jobb egergomb a mappan, biztonsag ful, halado, tulajdonos,  sajat tulajdonba veszed, majd oké, aztan a biztonsag fulon hozzaadod a mindenkit, minden pipat bejelolsz es oke es torolheted a cucott...
de miert kell ezt ezerszer leirni mindig?

hála. azért sztem nem annyira alap dolog igyis elszorakoztam vele mert angol  ;)
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#138 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 17:51

Idézet: Signal - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 19:00

Nem szokott az ok nélkül változásokat észlelni, különben sokféle hardverhiba elképzelhető, nem egyszerű így fórumon keresztül találgatni.

OK, azért a hétvégén szétszedem és kitakarítom, bár nemrég sort kerítettem már rá.

Bravo

#139 Felhasználó inaktív   grisa1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 28. 11:34

Idézet: carcass - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 17:51

OK, azért a hétvégén szétszedem és kitakarítom, bár nemrég sort kerítettem már rá.

... és az összeszereléskor mindent ugyanabba a slotba tettél vissza ahonnan kivetted?

#140 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 16:51

Idézet: grisa1 - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 12:34

... és az összeszereléskor mindent ugyanabba a slotba tettél vissza ahonnan kivetted?

Azért a cuccokat a helyéről nem szedtem ki, csak alaposan kitakarítottam a gépet, meg megnéztem, hogy minden passzol e benne - nem mozog aminek nem kell stb.

Bravo

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »