Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 9:11
Következő lenne a kérdésem.
Ismeretlen ok miatt a 2-3 hete felhúzott XP-m (előtte is emiatt lett újrarakva) nem ismeri fel a bedugott Pendrive-ot, ill. a 9in1 USB 2.0-s kártyaolvasót.
Ezen kívül BÁRMIT, AZONNAL, hibátlanul (tehát egy 30 GB-os külső 2,5-es vinyót is)!
A nevezett kártyaolvasó ill. a pendrive (mérettől függetlenül) a lemezkezelőben azonnal megjelenik, de nem kap meghajtó betűjelet.
Ha kézzel hozzárendelek egyet, akkor jó lesz, de csak addig, míg ki nem húzom, vissza nem dugom, mert akkor a következő újraindításig már ki van lőve az a meghajtónév.
Jó lenne, ha nem kellene 2 hetente újrahúznom az XP-t, inkább rájönnénk, hol a bibi, mi állítódik el és FŐLEG, hogy hogyan lehetne ezt visszaállítani?
Ne keserítsetek el!
Ugye van valakinek ötlete???
Valahol be lehet állítani, hogy milyen meghajtók lehessenek A-tól Z-ig. Én egyszer kiszedtem a pipát kb. a G: és a Z: között mindegyikből, gondolván, úgyse kell sose, és akkor jelentkezett hasonló probléma, igaz, nem pen drive-val, hanem merevlemez partíciókkal. Hogy hol lehet ezeket a meghajtó-pipákat ki-be tenni, nem találom most, de talán egy Tweaker programmal próbálkoztam régebben... Talán a PowerToys XP volt az, de hirtelen webcímet nem tudok.
Nem lehet, hogy ezeket a pipákat te vetted ki valamilyen tweaker vagy hasonló programmal?
Esetleg van valami speciális lemezkezelő program a gépen, ami ezt okozhatja...
De ha (az elején betűjel nélküli) meghajtó tulajdonságaira kattintasz, talán ott is lehet beállítani valamit, hogy legyen mindig betűjele...
A másik, hogy esetleg az USB meghajtójával vagy magával a hardverrel lehet valami, ha ez nem jön be. Ha az eszközkezelőben eltávolítod az USB-t, talán újraindításkor helyesen telepíti... Jobb 5letem nincs...
Köszi a válaszokat a "temp"-es kérdésemre!
Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az
idegen nyelveket szeretem, például
a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.