HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 28. 11:48

Nem értem miért kell minden új topikot gyűjtőtopikokba átirányítan. Ez nagyon megnehezíti a keresgélést az adott témakörben, másodszor csak az a néhány ember fog nagy valószínűséggel reagálni az adott problémára, aki rendszeresen nézegeti az adott téma topikját.
Ráadásul itt még azt sem lehet megtenni, hogy egy adott topikon belül keresgélek a hozzászólásokban, így ha a fórumkereső(amivel csak számomra érthetetlen és máshol sehol nem tapasztalt módon csak borzasztó nehézkesen lehet a kereséseket ismételni) talál is az adott kifejezésre találatot, akkor is rendkívül nehézkes nyomonkövetni az adott témáról szóló párbeszédet a topikon belül.
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#242 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 12:00

Idézet: Gurgula - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 12:48

Nem értem miért kell minden új topikot gyűjtőtopikokba átirányítan. Ez nagyon megnehezíti a keresgélést az adott témakörben, másodszor csak az a néhány ember fog nagy valószínűséggel reagálni az adott problémára, aki rendszeresen nézegeti az adott téma topikját.
Ráadásul itt még azt sem lehet megtenni, hogy egy adott topikon belül keresgélek a hozzászólásokban, így ha a fórumkereső(amivel csak számomra érthetetlen és máshol sehol nem tapasztalt módon csak borzasztó nehézkesen lehet a kereséseket ismételni) talál is az adott kifejezésre találatot, akkor is rendkívül nehézkes nyomonkövetni az adott témáról szóló párbeszédet a topikon belül.

+ egy ember, aki nem tudja használni a keresőt, pedig szinte minden második oldalon le van írva.

Lehet hozzászólásra keresni, csak be kell állítani.

#243 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 12:04

Hozzászólásra lehet keresni, de topikon belüli hozzászólásra már nem. Így hát kiad hozzászólásokat olyan topikokból amiknek közük sincs a keresett témekörhöz. Ha véletlenül meg találok egy hozzászólást ami a témába vág, nem tudok egy gombnyomásra odakerülni, hogy tovább követhessem a beszélgetés fonalát, hanem adott esetben 40 oldalt kell léptetnem mire odaérek.
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#244 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 12:37

Idézet: Gurgula - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 13:04

Hozzászólásra lehet keresni, de topikon belüli hozzászólásra már nem. Így hát kiad hozzászólásokat olyan topikokból amiknek közük sincs a keresett témekörhöz. Ha véletlenül meg találok egy hozzászólást ami a témába vág, nem tudok egy gombnyomásra odakerülni, hogy tovább követhessem a beszélgetés fonalát, hanem adott esetben 40 oldalt kell léptetnem mire odaérek.

Ha hozzászólás szerint keresel, és találsz egy postot, ami a témádba vág, akkor a találat alján van egy ilyen, hogy (pl): "Hozzászólás megtekintése: #5094600"  A "#5094600" mögött egy hivatkozás van, amire ha rákattintasz, azonnal a fórum azon topicjának azon postjához ugrasz és már követheted is a további eseményeket, nem kell 40 oldalt lapozgatnod.

#245 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 12:51

Valóban! Egyébként régebben ez a funkció valahogy nekem nem működött úgyhogy már le is tettem róla, és lapozgattam. Köszi!

#246 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 29. 08:28

Idézet: Gurgula - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 11:48

Ezt használd: hwsw.forumkereso.hu

Ebben a topikban pl. a forumkereso* -ra keresve lejön a hozzászólásod, szépen:
Szűkített keresés példa, egy topikon belül

#247 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 18:33

cisco topik témában: a "tök jó az ati, ugye" valamint a "szerintem az intel procik most gyorsak" fiktív topikok analógiájára az érintet topik is nálam a klasszikus idióta kategóriába esik, a kapott jelzések alapján ezzel nem vagyok egyedül. kétségtelen, hogy voltak értelmesebb hozzászólások, de azoknak meg nem volt köze /talán pont ezért voltak értelmesebbek/ az eredeti kérdéshez. 

#248 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 21:10

Idézet: FCs - Dátum: 2007. aug. 29., szerda - 18:33

cisco topik témában: a "tök jó az ati, ugye" valamint a "szerintem az intel procik most gyorsak" fiktív topikok analógiájára az érintet topik is nálam a klasszikus idióta kategóriába esik, a kapott jelzések alapján ezzel nem vagyok egyedül. kétségtelen, hogy voltak értelmesebb hozzászólások, de azoknak meg nem volt köze /talán pont ezért voltak értelmesebbek/ az eredeti kérdéshez.

akkor at kellett volna nevezni pl "beszelgetes cisco eszkozokrol" cimre.

#249 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 02:03

persze, és kitörölni pár hozzászólást, kezdve mondjuk az elsővel, kicsit értelmesebbre fogalmazni a "kiszkónak kell ejteni?" jellegű gondolatokat, majd virágszirommal behinteni az egészet és mosolyogva hátradőlni egy pohár tejjel a kézben..
ne keverjük már a moderálást a rekreációval, ezt a fórumot meg óvodai dühöngővel.
tipp: nyiss egy "beszelgetes cisco eszkozokrol" topikot

#250 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 13:01

Kedves Didyman,

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5140970

ez meg mi volt?

Szerkesztette: Silver 2007. 09. 01. 13:02 -kor

#251 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 22:14

Idézet: Silver - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 14:01

Te állsz neki beszólogatni, erre neked áll feljebb? :think:

Szerkesztette: MarKinG 2007. 09. 02. 22:14 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#252 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 08:48

Klikk.
FakeJack. Szerintem rég "lecsillapodtak a kedélyek" mire megjelentél csillapítani.  ;)
Végigolvastad, vagy a jelzést automatikus zárás követte?
Szerintem semmi olyasmi nem volt benne amiért zárni kellett.

Remélem ezt nem sértődés követi, nem azért irtam.  :)

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#253 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 10:36

Idézet: szabi - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 9:48

Klikk.
FakeJack. Szerintem rég "lecsillapodtak a kedélyek" mire megjelentél csillapítani.  ;)
Végigolvastad, vagy a jelzést automatikus zárás követte?
Szerintem semmi olyasmi nem volt benne amiért zárni kellett.

Remélem ezt nem sértődés követi, nem azért irtam.  :)

Üdv
szabi

Másnap megjelenek, fogom és bezárom. Ezt a legegyszerűbb, de hogy miért, ki miatt, vagy kaptyátok-e be a f@szom, vagy én akarom bekapni valakiét, de még ez se. :D
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#254 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 11:17

Megnyugodhattok, az erintettek tudnak rola. Nem kell fontoskodni. A topik meg amugy is tul van a 2500 poston. Lesz uj topik, amint teljesul az a feltetel, aminek teljesulnie kell.
Lauda, te meg plane ne keltsd itt a feszkot. Tudjuk, hogy ertesz hozza, sokszor bizonyitottad mar, nem kell ujra megmutatnod.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 09. 10. 18:42 -kor

#255 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 11:35

Idézet: FakeJack

Megnyugodhattok

Megnyugodtam.  :smoker: :alcohol: :tired: :nevet:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#256 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 16:42

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 12:17

Lauda, te meg plane ne keltsd itt a feszkot. Tudjuk, hogy ertesz hozza, sokszor bizonyitottad mar, nem kell ujra megmutatnod.

Nagyjából erre számítottam.

Most írtam megint szépeket, de inkább kihagytam, nem akartam a "feszkót kelteni", no meg azt is csak támadásnak fognád fel, pedig az előzőt se annak szántam.

Majd akkor nyisd újra, ha úgy gondolod.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#257 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 17:29

Idézet: szabi - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 12:35

Idézet: FakeJack

Megnyugodhattok

Megnyugodtam.  :smoker:   :alcohol:   :tired:   :nevet:

Üdv
szabi

A "megnyugodhattok" a helyes. Megnyugod(ni) (szótő), megnyugodhat (ragos alak)  megnyugodhattok (ragos alak + többes szám).

#258 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 18:43

Kösz Drum! Szabi, összezavartál.  :reklamacio:  :Đ

#259 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 11. 13:21

Microsoft OS - Windows Vista V.
Egyre többször tapasztalok lassulást.
[ Script Execution time: 11.7779 ] [ 14 queries used ] [ GZIP tömörítés engedélyezve ] [ Server Load: 1.29 ]

Nem azért van mert közeledik 3K-hoz? Esetleg a VI. megnyitása nem segítene?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#260 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 18:56

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 19:43

Kösz Drum! Szabi, összezavartál.  :reklamacio:  :Đ

Mikor lesz topik? Csak mert ez nem fair hozzáállás a többi fórumozóval szemben.

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.