Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 17:19
Ha a lebirkázás nem személyeskedés, akkor ez van.
Ki mondta, hogy teljes szólásszabadság van? Miért érdekes az, hogy egy másik fórumszerű valamin mi megy?
mert a csiszoljál a stílusodon és akkor szóba állok veled nem volt személyeskedő? én úgy vettem ki belőle, h valaki alsóbbrendűnek tekint (hovatovább rasszista, csak mert egy másik, felsőbb kasztba tartozik a helyi hierarchia szerint) és bunkó bárdolatlan parasztnak tart. és az mélyen sértette az emberi érzéseimet :Đ
érthető már, miért gondolom értelmetlennek ezt a személyeskedés maszlagot?
másrészt szólásszabadság, az van. mindenhol, mindenkinek. ki lehet kötni, h no politik és azt aránylag könnyű betartatni, meg hasonszőrűek, de mikor arállag objektíve meg lehet ítélni, olyan lefektetett szabályok szerint, mi szólásszabadság, szabad véleménynyilvánítás kontra hírnévrontás, rágalmazás, akkor tán innen kéne közelíteni. persze lehet ex has osztani az észt. csak azért az necces.
mert tudom én, h jó moderáció, mint olyan nem létezik, de ha nem arról van szó, h ki kezdte az anyázást, meg ki küldött el először kit és hova, vagy most akkor kinek a fentebb stílje milyen és kinek mennyire nem jön ez be, meg mi tartozik a témához és mi nem, akkor talán elvárható valamilyen "szakmai" jellegű megközelítés. mert rendben van, tudom én, h ki itt az atyaúristen, meg kik az ő földi szolgái, csak épp ha valaki csinál valamit, ami kihatással van másokra, akkor talán valamennyire elvárható tőle, h körültekintően, korrektül próbáljon eljárni. ami persze sokszor lehetetlen és én jobban kedvelem azt, aki legalább be is vallja, h evvan, ilyen vagyok, és ha nem tetszik a tálalás, keress más homokozót magadnak (akad itt is belőle), mint valami szenteskedő álliberális mázzal öntse nyakon a dolgokat (ebből is akad) meg az üzemeltető jól vagy rosszul felfogott érdekével jöjjön elő. aztán van még a harmadik, kihalóban lévő, akit tényleg törekszik is a lehetőségeihez mérten (itt is van ilyen).
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.