HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (32 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:04

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 21:52

möhö-möhö

A poén az poén, szokás rajta röhögni, ha mentálisan olyan állapotban vagy, hogy olyasmit követelsz meg, amit a fórumszabályzat nem, akkor is :D

#42 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:06

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 21:49

Ezek a topikok eltávolítandóak, mivel reklámot tartalmaznak, ergo tématemetőbe kerülnek.
Mit csinálsz?

:o  Tudod kedves Omega, a HG-k nem tudnak mindenütt topikot mozgatni, a moderátorok meg nem mindig vannak kéznél. A szerver pedig  több perces haldoklással képes jutalmazni egy-egy mozgatást, törlést, amit az utóbbi időben éppen ezért igen ritkán veszük igénybe. Namármost a spambot - ha jelzésre kerül, vagy észrevesszük magunktól - hozzászólási jogának felfüggesztése után már nem tud több topikot nyitni. A meglévő topikja pedig  nem zavar(na) ezek után senkit, ha nem tartaná a felszínen a felesleges offolás, tehát ezeket még zárni se kellene ideális esetben... de ez ugye értelmes hozzáállást feltételezne...

#43 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:09

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 22:02

Ne csináld ezt. Amennyit segítesz meg jó fej vagy IRL, annyira másképp jössz át itt URL. Ha ideg vagy akkor ne moderálj meg írj, tudod, ezt már többször mondtam.
És most nyugodtabban: tök véletlenül kattintottam ide, és csak néztem, mit írsz. Olvasd már vissza és gondolt át, ha már Te is fontoskodsz itt.
Nem írok erre többet, bocs mindenért.

Köszönöm az újfent mélyreható bölcsességedet. Azt meg majd eldöntöm én, hogy mikor írok, jó? Ha meg már idegről beszélünk, akkor kettőnk közül nem én hagytam itt a fórumot örökre hatszor már.  :rolleyes:

#44 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:17

Idézet: guga - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 22:04

A poén az poén, szokás rajta röhögni, ha mentálisan olyan állapotban vagy, hogy olyasmit követelsz meg, amit a fórumszabályzat nem, akkor is :D

Jajj már, egy dolog beírni valamit poénból egy ilyen robot topikjába, és egy másik dolog, amikor folyamatosan lebegtetik értelmetlenül az ilyen témákat.  Az ilyen topik akkor zavaró, ha folyamatosan a felszínen van, erről meg az offolós úri közönség gondoskodik...

#45 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:18

A mai fogadóórát zárom, holnapig jöhetnek a dárdák.  :Đ

#46 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:22

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 22:18

A mai fogadóórát zárom, holnapig jöhetnek a dárdák.  :Đ

Csak nyilam van  :Đ

Kép

#47 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:31

Idézet: guga - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 22:22

Csak nyilam van  :Đ

No erre még válaszolok, kapsz tőlem Ámorért cserébe egy afro-dítét.  :wub:

Csatolt fájl:

#48 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:32

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 22:09

Köszönöm az újfent mélyreható bölcsességedet. Azt meg majd eldöntöm én, hogy mikor írok, jó? Ha meg már idegről beszélünk, akkor kettőnk közül nem én hagytam itt a fórumot örökre hatszor már.  :rolleyes:

Ezzel az "itthagytad a fórumot hatszor Omega, gyenge vagy mint a sz@r" monológgal nem tudsz megbántani. :) Kit érdekel? Én is soroljam a hibáidat, hibáitokat? És akkor mi van? Legfejjebb kimoderálod vagy megteszi más, mint ahogyan az elmúlt 30% büntetésemből a megreklamált 20%-ra sem kaptam választ, pedig tutira tévedés és hiba volt.
Elkopott, fakult, szarszagú sárga lap ez, Péter.

Attól még igazam van, randa kedved van, és marhaságot írtál ide. A 22:06-os hozzászólásod persze javít mindent... mindent meg lehet magyarázni.
Van elegánsabb mód is.

Idézet

Nem kell rá válaszolni.
@ by PPeter

#49 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:34

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 22:31

No erre még válaszolok, kapsz tőlem Ámorért cserébe egy afro-dítét.  :wub:

Bzui-e vagy? :omg:  :Đ

#50 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 22:49

Javaslat:
Péter, nyáron lejössz egy hétvégére, tuningoljuk együtt a gépet, meghúzom a procit meg a füledet,  felülsz a gépasztalra, leborítalak gépestől monitorostól és kész. :D

#51 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 23. 23:10

Nem lehet IP alapján blokkolni mr. bottopikmant? Igazából az eleve tag usereken kívül szerintem nyugodtan lehetne blokkolni a külföldi IP-ket... Ha valaki nagyon akar fórumozni, jelezné emilben és megnyitnátok neki a megfelelően tág tartománycsoportot.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#52 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 08:44

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 21:31

Ez(ek) biztosan bot(ok)?

Az viszont tény, hogy durvul a dolog.

Ha nem azok akkor meg plána nem kéne írkálni a topikjaikba. 'Don't feed the trolls'.
JóSebesség

#53 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 09:06

Én értem, hogy napközben belassul a szerver egy témamozgatás miatt.  ;) 
De tudtommal éjszaka is van minden nap, méghozzá lényegesen kevesebb online user társaságával.  :cool:

Ha ottmarad a topic, akkor csak a FELESLEGES szemét gyűlik a fórumon.
Ha valaki odaszarik a lakásomba, és adok neki egy marha nagy pofont (tegyük fel, hogy kifekszik tőle), majd a szarkupacra dobok egy szőnyeget, akkor a probléma meg van oldva? Látszólag igen.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#54 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 09:54

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 8:44

Ha nem azok akkor meg plána nem kéne írkálni a topikjaikba. 'Don't feed the trolls'.

Ha azok akkor sem kéne. Nyílván nem csak megnyitja és akkor boldogan elviharzik, sztem figyeli utána és ha hsz-ek születnek, levonja a következtetést: erre van igény -> nyílik az újabb. A bezáratlan topikok, amikbe senki nem írt véletlenül pont 12x lettek megtekintve...

Szerkesztette: BoGab 2007. 03. 24. 09:55 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#55 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 10:49

Idézet: Papa - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 9:06

Én értem, hogy napközben belassul a szerver egy témamozgatás miatt.  ;) 
De tudtommal éjszaka is van minden nap, méghozzá lényegesen kevesebb online user társaságával.  :cool:

Mit akarsz ezzel mondani?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 24. 11:32

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 23:10

Nem lehet IP alapján blokkolni mr. bottopikmant? Igazából az eleve tag usereken kívül szerintem nyugodtan lehetne blokkolni a külföldi IP-ket... Ha valaki nagyon akar fórumozni, jelezné emilben és megnyitnátok neki a megfelelően tág tartománycsoportot.

Pl. Bianca ???

#57 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 11:36

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 11:32

Pl. Bianca ???

mégegyszer.

Idézet

az eleve tag usereken kívü

JóSebesség

#58 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 11:42

Nem elsősorban azokra a fórumozókra gondoltam, akikről sokan tudjuk, hogy nem Mo-ról fórumoznak. (Náluk egyértelmű, hogy előre lebeszélné az illetékes.) Hanem azokra, akik új belépők lennének majd. űőket egy jól látható szöveg figyelmeztetné, hogy külföldről előbb e-mailben egyeztetni kell. Semmiképp nem szeretnék kizárni senkit attól, hogy itt legyen, de talán jobb lenne elővigyázatosabbnak lenni ez ügyben. Így is agyon van terhelve néha(?) a fórum, nem kell nekünk még ide pár bot is, akit látszólag semmilyen más módszerrel nem lehet kint tartani. :( Az megint más tészta, hogy ha Mo-n is megjelenik egy ilyen bot, akkor ismét szívás van, mert több ezer userrel már nem lehet ezt eljátszani, több helyet foglalna az IP szűrés szabályzat a gépen, mint a fórum saját adatbázisa... :Đ

Egyébként szerintem Bianca is, Bepe is és még mások is, akik kintről fórumoznak, megértenék ezt. Természetesen velük is le kéne egyeztetni most az IP-ket.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

Elküldve: 2007. 03. 24. 11:49

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 11:36

mégegyszer.

Kiválogatni ???

Az viszont adatkezelési aggályokat vetne fel... :D

Elküldve: 2007. 03. 24. 11:50

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 11:42

Nem elsősorban azokra a fórumozókra gondoltam, akikről sokan tudjuk, hogy nem Mo-ról fórumoznak. (Náluk egyértelmű, hogy előre lebeszélné az illetékes.) Hanem azokra, akik új belépők lennének majd. űőket egy jól látható szöveg figyelmeztetné, hogy külföldről előbb e-mailben egyeztetni kell. Semmiképp nem szeretnék kizárni senkit attól, hogy itt legyen, de talán jobb lenne elővigyázatosabbnak lenni ez ügyben. Így is agyon van terhelve néha(?) a fórum, nem kell nekünk még ide pár bot is, akit látszólag semmilyen más módszerrel nem lehet kint tartani. :( Az megint más tészta, hogy ha Mo-n is megjelenik egy ilyen bot, akkor ismét szívás van, mert több ezer userrel már nem lehet ezt eljátszani, több helyet foglalna az IP szűrés szabályzat a gépen, mint a fórum saját adatbázisa... :Đ

Egyébként szerintem Bianca is, Bepe is és még mások is, akik kintről fórumoznak, megértenék ezt. Természetesen velük is le kéne egyeztetni most az IP-ket.

Ez meg méginkább, mert ez már a nemzetközi joggal lehet ütköző...

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.