HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 01. 26. 15:52

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 14:13

Végeredmény: az sem érdekel téged sem, amit ide leírtál, elvégre végig erre panaszkodsz. :D

Na, de hogy abból a valamiből, amit odahánytál, a lényegre válaszoljak: nem kellett volna kollektíven büntetni, ha kollektíven hallgat a korábbi kérésre a nép. Ember, te el sem olvastad a sztorit.

az admin mióta mod vagy házigazda? mert így leírva áll.
elolvastam. a kis sugdolózos vamzergyereket kellett volna elrühinteni a fenébe köbö a második alkalommal. és a 2. alkalom sem most volt. mert off és flém volt, amit művelt, ráadásul az írástudatlanok lázadása szintjén művelte. a legegyszerűbb lépés lett volna és tán etikailag és erkölcsileg is megfelelő.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#402 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 15:54

Idézet: Lauda - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 13:21

Te is a hülyeséget hajtod. A topik nyitásakor a PPeter világosan leírta mi a szitu:

Ezen mit nem lehet érteni?

nagyjából azt, h két napja megy a sárdobálás, többek közt mintha te is postoltál volna. kigyomlálni a hülyeséget a francba, nem pár nap után álizmozni.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#403 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 26. 16:35

Nem izmozni kell, hanem 10-ig szamolni es utana forumozni. Ha nem csillapodnak a kedelyek, akkor jon a szankcio. Ilyen egyszeru. Remeltem, hogy abbahagyjak, nem tettek, sot... Te is tullephetnel rajta, es forumozhatnal tovabb, ahelyett, hogy itt pofozzuk a sz*rt.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#404 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 19:25

Idézet: avman - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 15:54

mintha te is postoltál volna.

Igen, többek közt ezt is:

Idézet

Inkább püben sexeljetek, ne itt, mer' ebből biztos gubanc lesz.

De erre is szart mindenki. ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#405 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 21:02

:legyint: :)

#406 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 31. 05:35

Mivel ez egy javaslat topic (is), javaslom hogy legyen Krinyo-nak még legalább kétszer ennyi szülinapja! :D

Nagyon Sok Boldog Születésnapot Krinyo!  :respect:  ;)
:birthday:  :birthday2:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#407 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 20:06

Idézet: Niceday - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 5:35

Mivel ez egy javaslat topic (is), javaslom hogy legyen Krinyo-nak még legalább kétszer ennyi szülinapja! :D

:lefety:  :Đ

#408 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 13:34

Idézet

Üdv!

Az "Ízléses fotók szép nőkről V." topicba betett kép miatt emelem a figyelmeztetési szintedet. Az ominózus kép linkje: image .

Carmaged

Azt nem értem hogy miért kell rögtön figyelmeztetési szintet emelni ha valami nem illik be a topicba.Miért nem lehet csak simán kiszerkeszteni? :think:

Azt értem hogy be kell tartani a szabályokat, persze egyet is értek vele.Szerintem akkor kéne figyelmeztetési szintet emelni ha valaki folyamatosan többször is megszegi és nem foglalkozik a szabályokkal.De nem hiszem hogy olyan durván megszegtem volna a szabályt és olyan gusztustalan lett volna a kép amit belinketem.

Nem támadó jelleggel írtam amit írtam hanem csak egy felvetés.

Üdv Hitman

Szerkesztette: The Hitman 2008. 02. 06. 13:50 -kor

"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#409 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 13:42

Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 13:34

Azt nem értem hogy miért kell rögtön figyelmeztetési szintet emelni ha valami nem illik be a topicba.Miért nem lehet csak simán kiszerkeszteni? :think:

Azt értem hogy be kell tartani a szabályokat, persze egyet is értek vele.Szerintem akkor kéne figyelmeztetési szintet emelni ha valaki folyamatosan többször is megszegi és nem foglalkozik a szabályokkal.De nem hiszem hogy olyan durván megszegtem volna a szabályt és olyan gusztustalan lett volna a kép amit belinketem.

Nem támadó jelleggel írtam amit írtam hanem csak egy felvetés.

Üdv Hitman

Idézet

Speciális szabályok:

1: A képeken szereplő modelleken legyen alsónemű (bugyi) (nincs kivétel).
Megszegése esetén várható intézkedés: A képet töröljük, a közzétevőjének (kivétel nélkül) megemeljük a figyelmeztetési szintjét.

2: Ne látszódjon nemi szerv (részlete sem)
Megszegése esetén várható intézkedés: Lásd 1-es pont.

3: A kép a hölgyről valóban izléses és kultúrált legyen, ne pedig olyan pózban/eszközzel/partnerrel/környezetben/stb mutassa be, amely a nőt inkább szexuális eszközként értékeli, semmint nőként, a szó nemesebb értelmében.
Megszegése esetén várható intézkedés: Attól függően, hogy a problémás kép mennyire sérti a 3-as pontot. Ennek eldöntése az adott moderátor joga.

A fenti szabályokat megszegő képek linkelése azonos elbírálás alá esik, mint a topicba való beszúrás.

Azért lett így, hogy ne kezdődhessen arról vita, hogy melyik képért jár figyelmeztetés és melyikért nem. Ha csak simán kitakarítja a házigazda a nem odaillő képet, azzal csak magának ad pluszmunkát, mert semmi visszatartó hatása nem lesz. Így meg talán meggondolják a fórumozók, hogy mit szúrnak be.

Légy szíves, szerkeszdd ki az idézett privát üzenetből a linket (szerk.: köszönöm)! Mellesleg emlékeim szerint nem adtam engedélyt a köztünk folyó magánlevelezés közzétételére.

Szerkesztette: Carmaged 2008. 02. 06. 14:29 -kor

#410 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 13:48

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 14:42

Mellesleg emlékeim szerint nem adtam engedélyt a köztünk folyó magánlevelezés közzétételére.

Jogi ellenvetésem lenne, bár csak gyakornok vagyok:

A kolléga a fórum üzemeltetésétől kapott hivatalos megkeresést. Az, hogy itt formai okokból "privát" üzenetként jelenik meg, nem változtat a dolog hivatalos mivoltán.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#411 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 13:55

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 13:42

Azért lett így, hogy ne kezdődhessen arról vita, hogy melyik képért jár figyelmeztetés és melyikért nem. Ha csak simán kitakarítja a házigazda a nem odaillő képet, azzal csak magának ad pluszmunkát, mert semmi visszatartó hatása nem lesz. Így meg talán meggondolják a fórumozók, hogy mit szúrnak be.

Légy szíves, szerkeszdd ki az idézett privát üzenetből a linket! Mellesleg emlékeim szerint nem adtam engedélyt a köztünk folyó magánlevelezés közzétételére.

Azért "ne essünk át a másik ló oldalára" kéremszépen.
Bár nekem nincs sok közöm a témához (max. annyi, hogy szeretem a csinos lyányokat), viszont én nem látom, hogy a linkelt kép hol sérti a fenti három pontot:
- van rajta alsónemű? van.
- látható nemi szerv, vagy annak részlete? nem. (bár ez is érdekes, még mindig senki nem írta le precízen, hogy mit nevezünk nemi szervnek, mert némi képzavart vélek alkalmanként felfedezni a moderátorok között is)
- a kép a hölgyet szexuális segédeszközként, vagy egyéb megalázó helyzetben mutatja be? nem.

Akkor mi a vita tárgya? Több ennél sokkal merészebb kép is bent van, amelyekért senki sem szólt... ez pedig egy teljesen átlagos ebben a topicban.

Az üzenet beidézésével kapcsolatban pedig annyit, hogy egy sablon és szabványüzenet (tényleg, picit frissíthetnétek majd az előre megírt szöveget, én is kaptam anno több ilyet, egy picit uncsi már), nem tartalmaz semmilyen személyes részt, viszont ebből lehet érteni másoknak is, hogy miről van szó.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#412 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:05

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 14:55

- van rajta alsónemű? van.
- látható nemi szerv, vagy annak részlete? nem. (bár ez is érdekes, még mindig senki nem írta le precízen, hogy mit nevezünk nemi szervnek, mert némi képzavart vélek alkalmanként felfedezni a moderátorok között is)
- a kép a hölgyet szexuális segédeszközként, vagy egyéb megalázó helyzetben mutatja be? nem.

Akkor mi a vita tárgya? Több ennél sokkal merészebb kép is bent van, amelyekért senki sem szólt... ez pedig egy teljesen átlagos ebben a topicban.

Sajnos a moderátor úr megsemmisítette a bizonyítékot. Pedig a hölgyön tényleg semmi kivetnivaló nem volt.

Na jó: nem volt szőke.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#413 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:28

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 13:55

Az üzenet beidézésével kapcsolatban pedig annyit, hogy egy sablon és szabványüzenet (tényleg, picit frissíthetnétek majd az előre megírt szöveget, én is kaptam anno több ilyet, egy picit uncsi már), nem tartalmaz semmilyen személyes részt, viszont ebből lehet érteni másoknak is, hogy miről van szó.

De, látható.

Miért kellene frissíteni? Mire kellene frissíteni? Egyáltalán, mi az, hogy frissíteni? Miért kellene a házigazdán és a figyelmeztetett fórumozón kívül bárkinek is érteni ezt az üzenetet? Egyébként ez az én szabványszövegem, arról, hogy a többiek mit írnak a szokásos privibe, nincs információm.

Szerkesztette: Carmaged 2008. 02. 06. 14:29 -kor

#414 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:30

Idézet: Niceday - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 5:35

Csak most olvastam, koszke... :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#415 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 17:17

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 14:05

Sajnos a moderátor úr megsemmisítette a bizonyítékot. Pedig a hölgyön tényleg semmi kivetnivaló nem volt.

Na jó: nem volt szőke.

A moderátor úr nem semmisítette meg a bizonyítékot, a szóban forgó postot átmozgatta a tématemetőbe, ahol az imént én is megnéztem. Az intézkedés jogos volt, konkrétan a 3 beszúrt képből a harmadik miatt.

#416 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 18:00

Nem lehetne a Filmajánló topikból a csevejt átmozgatni a filmes topikba? Mindkettőt olvasom, de kicsit unalmas egy rakás sallangon átrágni magam, amikor az ajánlatok érdekelnének...

#417 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 06. 20:03

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 18:00

Nem lehetne a Filmajánló topikból a csevejt átmozgatni a filmes topikba? Mindkettőt olvasom, de kicsit unalmas egy rakás sallangon átrágni magam, amikor az ajánlatok érdekelnének...

Maximálisan egyetértek.

Egyben én is kérem a tisztelt moderátorokat, hogy a jövőben - lehetőségeikhez mérten - fokozottabb figyelmet szentelni szíveskedjenek az említett témában, mert pár notórius fórumtag (annak ellenére, hogy az utóbbi 2 évben a témában számtalanszor kérve lettek tevékenységük megfelelő helyen való folytatására) film "nemajánlót", s filmekről való beszélgetős témát (márpedig ilyen már van "Filmes topic" néven) csináltak ebből a remek témából!

Előre is köszönöm!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#418 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:30

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:03

...annak ellenére, hogy az utóbbi 2 évben a témában számtalanszor kérve lettek tevékenységük megfelelő helyen való folytatására...

Miért nem taposta meg senki a jelzés gombot?

#419 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 22:18

Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 13:34

Üdv Hitman

Remélem azért teszel még be képeket, mindenki örülne neki! ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#420 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 18:00

egyáltalán nem vonzódom a jobboldali fétisekhez, de az

Idézet

Politika tiltott, es az arpadsavos zaszlohoz boven hozzatartozik a politika, meghozza a mocskosabbik fajtabol (es most nem csak az aktualis felhasznalasi terultere gondolok, hanem a 'klasszikusra').
Ez nem kivanatos a HWSW-n, kerlek tartozkodj a jovoben az ilyen topikok/hirdetesek nyitasatol.

itt olyan fokú tájékozatlanságra vall, ami nem szeretek.
az árpádsávos lobogó nem önkényuralmi jelkép és nem ildomos összemosni szálasiékkal.
árpádsáv(os): kb. a 11. sz-tól megvan, nyolc darabban 4 piros és 4 fehér sáv.
nyilaskeresztes: a zöld nyilaskereszttel volt kiegészítve. a történelmi árpádsávval ellentétben kilenc sávból: 5 pirosból és négy fehérből áll, közepén pedig a H-betűs nyilaskereszt. ez volt a hungaristan mozgalom emblémája és tiltott önkényuralmi jelkép.
az, h valaki tájékozatlan valamiben és számára - tévesen - mit jelent, az egy dolog.
kérdésem, ha egy fradi zászló kerülne eladásra, akkor az is le lenne tiltva, mondván, az agresszív szurkolók miatt az a hwsw egyes olvasóiban rossz érzéseket kelt? vagy ne adj isten egy izraeli zászló, mert az meg a palesztínai vagy mohamedán olvasókban kelthet rossz érzéseket?
ne keverjük már a szezont a fazonnal, engem és valószínűleg az emberek jó részét az árpádsáv nem a szálasi féle nyilasterrorra emlékezteti, hanem maximum arra a csomó hülyére (magánvéleményem), aki ilyen-olyan okokból manapság lengeti. de hülyének lenni vagy teljesen törvényes tárgyakat árulni alapvető állampolgári jog, amit illene azért tiszteletben tartani. inkább az ezzel kapcsolatos toleranciaszint és alapvető kuttúrális háttér pro és kontra az, ami hibádzik ebben az országban.

Szerkesztette: avman 2008. 02. 15. 18:04 -kor

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.