Idézet: tbalu - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 1:21
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek.
Tápot szeretnék cserélni,mert a mostani baromi hangos.
Visszaolvastam a topicot és az alábbi 4 tápot néztem ki.
Enermax PRO82+ 385W
FSP ATX-350PNF
FSP 400-60GLN
esetleg FSP BlueStorm 400W.
Gép konfigom: P4 3 GHz, 1.5 Gb RAM, 2 SATA vinyó lenne benne, GF 8600GT
A fontos az lenne,hogy jó halk legyen a táp,mert elég sok filmet nézek a gépen,és zavar a táp hangja. Nem akarom tuningolni a gépet.
Elsősorban az érdekelne,hogy megéri-e 10 fölött vennem tápot ahhoz(Enermax,Bluestorm),hogy jó halk legyen vagy FSP ATX-350PNF, FSP 400-60GLN is jó lenne már nekem?
Másik kérdésem lenne: ha 2 SATA vinyóm lesz, akkor csak olyan tápot érdemes vennem amin egynél több SATA kivezetés van?Vagy azt az egyet szét lehet osztani kettő felé valamiféle átalakítóval.
Köszönöm válaszotok és sorry a láma kérdésekért.
A kiválasztott táp mindegyike nagyon jó minőségű, tökmindegy, hogy meyliket veszed (bár sz.tem elég lenne egy 350-es is).
Idézet
Elsősorban az érdekelne,hogy megéri-e 10 fölött vennem tápot
mindenképpen megéri, mert 10alatt rendes tápot nemigen találsz, ezek a tápok már a 12-es venti miatt nemolyan hangosak. (a chieftec-re szoktak panaszkodni, hogy hangos).
Idézet
Másik kérdésem lenne: ha 2 SATA vinyóm lesz, akkor csak olyan tápot érdemes vennem amin egynél több SATA kivezetés van?Vagy azt az egyet szét lehet osztani kettő felé valamiféle átalakítóval.
Nekem a másik gépbe egy bluestorm 400-as van, kábelharisnyával és több sata-s csatlakozóval, remek tápocska

. Én még nemhalottam olyan kábelről, ami a sata-kábelt 2részre osztja :confused: .