Háromszor játszotta el eddig a gép:
- vmilyen hw matatás/csere/tisztítás után a gép bekapcsolása után csak a ventik pörögnek fel, a gép nem indul, nincs pittyenés sem (az első ilyen helyzetnél raktam bele egy csipogót, mert nem volt benne).
- csontra lecsupaszított gép (csak proci!) sincs csipp, aztán az első két esetben magától jó lett... zabszem a helyén...
- a mai már nem volt hajlandó észre térni, így jött a teszt. Mivel semmi csere cuccom nem volt, ezért az egyik boltban nézettem meg, az ott összerakott konfig (mobo+cpu+ram+vga+táp) simán elindult.
- go haza, itt asztalon összerakva persze, hogy elindult, a régi táppal.
- lett egy Ct 450-es táp, most azzal raktam össze a gépet, simán elindult (
illetve nem, mert arrébb dugtam a P ON zsinórt, le is vert a víz rögtön :Đ ), így leszűkült a kör: tápzsinór, ház ( :confused: ), bekapcsológomb rugó

meg mittodomén mi lehet, de...
... a korábban felvetett tápos kérdés, mármint a Tagan ügyében Didyman aggályait fogalmazta meg ezen tápok, főleg az enyém hőháztartásával kapcsolatban... jut eszembe erről, hogy a tápból nagyon meleg, 40 fok körüli, vagy afölötti meleg áradt kifele, hangja nuku azért, de a beérkezett 8800 GTS első nyári üzeme a napokban volt (meg lehet, hogy akkor, amikor előtte kétszer csinálta a gép a csikágót), így a táp is bejött, mint lehetséges ok.
A ház modernizációja keretében szétszedtem a felső blokkot, ahol a hang/usb/firewire kivezetésen vannak, majd belekukkantottam és ez a kép fogadott:
Lehet, hogy nem ide tartozik, de ez is lehet, nem?!
Bocsi a bő nyálért, de rövidebben nem tudom leírni!