Idézet: diegho - Dátum: 2007. jún. 30., szombat - 12:55
mert a tiéd egy hugy... se védelem se semmi... semmi pénzért nem raknám bele a gépembe... miért nem hiszel annak aki nálad fényévekkel többet ért hozzá? miért kell hetente 1 embernek elmagyarázni azt hogy egy 600W-os gembird táp tud kb annyit mint egy 250W-os márkás és még védelem sincs benne a márkásban meg van... azt megint miért kell mindig elmondani hogy egy 350-es FSP elvisz egy szarrá húzott core2 duo-t, 3 vinyót, 8800gtx-et... egy 500W körüli szutyok táp meg 200W terhelésnél lekapcsol, rosszabb esetben szétdurran... miért nem lehet olvasni kérdezés előtt?
Látom, nem vagy az a türelmes oktató típus, de sebaj.
Olvastam kérdezés előtt, de iszonyú sok az infó és nagyon hosszú ez a fórum topik és ameddig eljutottam, erről nem volt szó. Sőt inkább olyasmikről, amiket nem értek, ezért kérdeztem. De ha ez ennyire felhúz, kérlek, ne válaszolj.
Nem akarok 600W-os nem minőségit venni, és szívesen veszek, megbízható márkás tápot. A gépemet, pedig anno nem én állítottam össze, hanem valaki, akiről azt hittem, fényévekkel többet tud, mint én. Egyébként semmi bajom nem volt vele eddig.
Utánanézek az FSP-nek, és köszi a tanácsokat, de tényleg. Valami passzívat is tudsz (vagy valaki más) ajánlani?