Idézet: zomgwtf - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 8:22
Akkor szerencsés vagy. Nekem eddig többnyire olyan csoportjaim voltak, ahol gyakorlatilag rohannom kellett a többiek után. Igaz, azóta nem voltam ilyenen, hogy kicsit komolyabban kezdtem el fotózni.
Mindenféle nagyképüség nélkül szerintem az emberek valamiért sokkal toleránsabbak az ilyen ún. komolyabb gépeket használókkal szemben. Pedig az idősek "korában" még nem voltak ilyen ultrakompaktok, szinte csak tükrös masinával rohangált mindenki kezdve praktikától egészen felfelé. Ha nem a tükrös mivolta a lényeg, hanem, hogy realtiv nagyok ezek (szmena, zenith, stb.)
Na mind1, a lényeg, hogy semmi gáz nem volt ebből
Sőt, mivel már jóban vagyunk a vezetővel (vagy, ha új lesz, akkor majd leszünk) ő is mindig figyel ránk(rám)
Idézet
Attól függ, éppen milyen helyzetben vagyok. Fogalmam sincs, mikor fürödtem utóljára tengerparton (csak 24 éves vagyok), és azért hiányzik valamilyen szinten egy ilyen hét, amikor csak tengerparton vagyok, és a környéken lebzselek (ahol egyébként biztos, hogy fotózni is lehet, többek között tengerparti naplementés képeket).
Nekem abszolút nem

Mi ilyen hülyék vagyunk

Feleslegesen eltöltött időnek érzném

Ki igy kapcsolódik ki, ki úgy... Biztos a láblógatósnak is vannak érvei, de engem(minket) ez nem nagyon hat meg....
Szerkesztette: Dolfer 2007. 06. 07. 01:11 -kor