Sean:
Ezek nem azok a képek, amiket tőled lehet várni

Sokkal szebb, élénkebb, kontrasztosabb képeket szoktál feltölteni, mutatni.
Sokkal mostohább körülményekkel is tetszetősebben bánsz!!
Nem állítom, hogy nem szép képek, de (és most ne tessék megharagudni

),
hozzád képest szinten aluliaknak érzem.
A 'narrow street II' pl szerintem erősen dől jobbra! Nem azt mondom, h nem jó a kép! Viszont sokkal könnyebben fogadnám, ha nem a te neved alatt futna.
A 'Rooftops' nagyon tetszik, de szerintem kontraszttalan, ill nem eléggé kontrasztos (igy jobban hangzik).
A 'tourist of Sopron' szerintem egy marha jó kép!! Van rajta minden, amire a cimből asszociálunk! Szalmakalapos emberke (amiben épeszü ember szerintem a saját városában nem megy sehova) hátizsákkal a hátán, amiben az aznapi "kellékek" vannak (viz, szendvics, térkép, telefon, etc). Mellette egy oldaltáskás nő, amiben ránézésre egy fényképező van (ált. a helybéliek nem mászkálnak ilyen céltalanúl fotómasinával az odalukon).
A sok jóval kecsegtető, ámde a helyiek szerint ócska kávézó teraszán ücsörgő megint csak nem odavalósiak ülnek a napernyők alatt... Persze a kép alapját a cim után a kis szuvenyires butik adja meg!!
Nahh...szal ez a kép jóó!! nagyon jó!!
A 'View from the Fire tower' szintén jó... tipikus nézelődő túrista (barátnőd?!)... Ha nem ő, akkor kicsit zavaró, ha ő, akkor nagyon zavaró, hogy kifelé néz a képből. És ez is dől

(igen tudom, fikázni könnyű, csináljam jobban)
A 'View from the Fire tower II' az tök jó! Semmi extra, szép és jó kép, kissé harsány fényekkel, dehát gondolom nem szobroztál 3 napig a toronyban, hogy kivárd a szép/jó fényeket!
Összeségében, útifotóknak tök jók! Látszik rajtuk, hogy fogtál már
gépet a kezdben! Viszont a bevezetőt tartom !!!