HWSW Informatikai Kerekasztal: LogMeIn - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LogMeIn Minden ami LogMeIn-nel kapcsolatos Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 08. 15:28

Furcsa dolgot produkál mostanában a logmein:

Ha sok tab van nyitva a FIrefox-ban, akkor némi tab-váltogatás után automatikusan fullscreen-re rakja a megjelenítést , ha a logmein tabra váltok, ha pedig ezek után a logmein kliensen megnyomom, hogy mégse legyen fullscreen, akkor a firefoxot is átméretezi, nem teljes képesnyős, maximized módba.
A firefoxot nem is tudom áttenni ekkor maximized-re, mert ha a logmein ablak aktiv, akkor azonnal átvállt fullscreen-re, ha nem, akkor "csak" akkor, ha arra a tabra váltok.

Mi lehet ennek az oka, és hogy lehet megszüntetni?

#522 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 14:28

Idézet: debaj - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 2:06

Amit a gépre raksz, az csak egy kliensprogram, a gépet a logmein szerverén futó programon keresztül irányítod.

Allj. Kliens: jelen estben Bal, akinek a bongeszojeben fut az ActiveX/Java/stb. kliens, amivel iranyitja a gepet. Szerver: jelen esetben a notebook, amire a LogMeIn host szoftver fel van installalva. A LogMeIn szerverek csak a ket gep kozti kapcsolat letrehozasaert felelnek, a tobbi kommunikacio mar a Bal gepe es a notebook kozott megy.

#523 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 14:31

Idézet: MisterY - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 16:28

Mi lehet ennek az oka, és hogy lehet megszüntetni?

Ilyet egyszer lattam, de nekem sosem sikerult elohozni. Tudnal reszletes infokat adni?
OS, FF verzio, LMI plugin verzio (ird be ezt FF-ban: about:plugins), egyeb telepitett FF add-onok (pl. Google toolbar van-e?), stb. Thx.

#524 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 14:33

Idézet: Bal - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 2:09

oks, csak azert kerdeztem, hogy nincs-e benne valami menu, ahonnan egy kattintassal ott talalja magat a user, hogy latja a tobbi gepet is... bar en sem talaltam ilyet :)

Nincs ilyen. De akar ki is tudod kapcsolni a monitorat + lokkolni a bill + egeret, amig tavfelugyelsz.

#525 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 14:55

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 13:33

Nincs ilyen. De akar ki is tudod kapcsolni a monitorat + lokkolni a bill + egeret, amig tavfelugyelsz.

koszi! vegulis a lenyeg az lenne, hogy a sima user nehogy belepjen valami fobb oldalra aztan ott a tobbi gepen garazdalkodjon... bar elvileg ha bejutni oda ahol a gepek vannak, akkor is tudnia kellene meg a tobbi gepre is nevet meg jelszot, amit ugye nem tud...

LogMeIn Rescue hogy mukodik? tesztelte mar valaki? mennyire nem kell semmit csinalnia az ugyfelnek? tehoat hogy megy maga a folyamat, ha mondjuk kis pista felhiv, hogy nem megy neki valami es mondjuk a beepitett tavsegitseg nem mukodik, akkor itt hogy mennek a dolgok?

#526 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 10. 15:41

Idézet: Bal - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 15:55

kis pista felhiv, hogy nem megy neki valami es mondjuk a beepitett tavsegitseg nem mukodik, akkor itt hogy mennek a dolgok?

Szerintem előbb próbáld ki, az lehet gyorsabb, mint ha most válaszolgatunk, meg visszakérdezel, aztán senki nem érti :-)
Make love not Wor.

#527 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 16:40

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 14:31

Ilyet egyszer lattam, de nekem sosem sikerult elohozni. Tudnal reszletes infokat adni?
OS, FF verzio, LMI plugin verzio (ird be ezt FF-ban: about:plugins), egyeb telepitett FF add-onok (pl. Google toolbar van-e?), stb. Thx.

FF: 2.0.0.13 eng portable
LMI: 1.0.0.356
FF addons:
AdblockFilterset.GUpdater{0.3.1.0}
AdblockPlus{0.7.5.1}
DownThemAll{0.9.9.10}
Fasterfox{2.0.0}
FEBE{5.0}
Flashblock{1.5.3.1}
IEView{1.3.3}
ImageZoom{0.3}
MinimizeToTray{0.0.1.2006102615+}
NoScript{1.1.6.02}
PDFDownload{0.8.1}
Stealther{0.99}
TabMixPlus{0.3.6}
VideoDownloader{1.1.1}

#528 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 17:17

Koszi! Az a TabMixPlus nagyon gyanus nekem.

#529 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 18:27

Hamachi ügyben nem tudna valaki segíteni? Van egy hálózatom amiből nem tudom kirakni egy régen testként létre hozott gépemet. Mit lehet ilyenkor tenni? :(

#530 Felhasználó inaktív   rendszergazda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:34

Ha tiltani szeretném a LogMeIn használatát, elég a http/https proxy-n tiltani a https://secure.logmein.com oldalt, kell emellett a https://*.app*.logmein.com oldalakat is tiltani? Vagy inkább nem is a tűzfalon, hanem a border router-ben kiszűröm a 77.242.192.0 - 77.242.193.255 tartományt, ez elég? Van esetleg más tartomány is, amit a LogMeIn használ? (majd később megnézem a forgalmat és próbálok valami fingerprint-et keresni a protokollban, amire már tudok majd a tűzfalon szűrni, de most gyorsan kellene valami - ideiglenes - megoldás a tiltásra.)
Olyan világban élünk, ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, a bútorápolószerek viszont valódi citromot

#531 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:37

Idézet: rendszergazda - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 23:34

Vagy inkább nem is a tűzfalon, hanem a border router-ben kiszűröm a 77.242.192.0 - 77.242.193.255 tartományt, ez elég? Van esetleg más tartomány is, amit a LogMeIn használ?

Van. Kontinensenként változik, de kliens az DNS alapján csatlakozik, elég azt lecsapni.
Make love not Wor.

#532 Felhasználó inaktív   rendszergazda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 22:37

Van. Kontinensenként változik, de kliens az DNS alapján csatlakozik, elég azt lecsapni.

Hát, végülis, ha nincs "beleégetve" a kliensbe az IP,  éppenséggel tudom tiltani a rekurzív nem auth. NS válaszokat, az ns[123].3amlabs.com szervereket meg beteszem feketelistára, így nem lesz névfeloldás, nem fognak tudni "hazatalálni" a kliensek - remélve hogy más NS nem auth. a logmein.com domain-re... Hmmm... Nem is rossz ötlet így belegondolva, be is konfigolom mindjárt, köszi az ötletet.
Olyan világban élünk, ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, a bútorápolószerek viszont valódi citromot

#533 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:57

Esetleg ez is jol johet:

https://secure.logme...t/supportre.asp

Idézet

Example 3
Disable LogMeIn completely for a specific domain.
1 Create a LogMeIn policy for the domain as described in the Install the LogMeIn
Administrative Template section.
2 When you are done, right click the domain in Active Directory Users and Computers, select
Properties, click the Group Policy tab, select LogMeIn Policy and click Edit.
3 In the Group Policy window, expand Computer Configuration, then expand Administrative
Templates.
4 Select LogMeIn Policies and double-click Allow LogMeIn installation.
5 In the resulting dialog set the policy state to Disabled and click OK.
LogMeIn will refuse to install in the domain to which this policy has been applied. Furthermore,
any existing installations will stop running as soon as the policy is propagated.

#534 Felhasználó inaktív   rendszergazda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 23:13

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 22:57

Esetleg ez is jol johet:

https://secure.logme...t/supportre.asp

Köszönöm, hasznos link, sajnos a win policy-hez nem értek, de átküldtem a helpdesk-es kollégáknak, majd ők implementálják, addig is megfogom tűzfal ill. hálózati szinten a kommunikációt, a nem win-es gépek miatt úgy sem árt ha a group policy-n kívül hálózati szinten is szűrve lesza logmein kliensek forgalma.

#535 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 14:05

Tudna nekem valaki olyan megoldasban segiteni, h lehet olyan logmein telepitot kuldeni ismerosnek, amit elindit, siman felmaszik a free logmein, es egybol bekerul az en altalam vezerelheto gepek koze, nem kell megadni a mail cimem es a pass neki?

#536 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 14:09

Idézet: Piton - Dátum: 2008. ápr. 29., kedd - 15:05

Tudna nekem valaki olyan megoldasban segiteni, h lehet olyan logmein telepitot kuldeni ismerosnek, amit elindit, siman felmaszik a free logmein, es egybol bekerul az en altalam vezerelheto gepek koze, nem kell megadni a mail cimem es a pass neki?

Nyomsz magadnak egy Add computer-t, lemented az .msi-t es elkuldod neki.

#537 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 14:10

Idézet: Piton - Dátum: 2008. ápr. 29., kedd - 15:05

Hát ha beloginolsz, és az oldalról lehúzod az aktuális MSI telepítőt, az éppen erre jó.
Időkorlátos a dolog, tehát pl 2 hét múlva már kérni fogja az adatokat, de instant telepítéshez oké.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#538 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 14:13

A fenebe, ezt az idokorlatot felejtettem el. :) Kosz mindkettotoknek! :)

#539 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 15:14

Lehet frissiteni a .725-os verziora, ha valakit erdekel.

#540 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 20:12

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 15:14

Lehet frissiteni a .725-os verziora, ha valakit erdekel.

Biztos nagyon jó ez a frissítés, de én nem kértem, hogy legyen magyar.
Attól, hogy a regional settings-ben szerepel a magyar beállítás, még ne települjön magyarul!

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.