Idézet: Delila - Dátum: 2011. 11. 04. 09:27
Kijelölöd a C oszlopot, az egér bal gombját lenyomva előre húzod. A Shift billentyűt lenyomva egy függőleges szürke vonal mutatja, hogy éppen hova illesztenéd be az oszlopot. A megfelelő helyet elérve felengeded az egér gombját. Az oszlop áthelyezésével a rá hivatkozó képletek automatikusan az új helyzetének megfelelően módosulnak.
Kösz szépen

Én is majdnem így próbáltam, de elsőre azért nem sikerült, mert a cellafejléceken volt az egérmutató és így nem arrébbvitte a cellát, hanem egyre több cellát jelölt ki. A cella szélére kell vinni ezek szerint az egeret, mikor a mutató "négyfelé-nyíl" alakú, akkor kell húzni arrébb, és csinálja.
Idézet: Delila - Dátum: 2011. 11. 04. 09:27
Nem biztos, hogy jól értem az előző kérdésedet. A bizonytalan karaktereken azt érted, hogy pl. azokat a cellákat találja meg, amelyekben előfordul a fog részlet? A kereséshez ezt írod be: *fog* , ez megtalálja a fogkefe, fogas, és megfog szavakat. Használhatod a ? karaktert is. A fog? csak az előbbi kettőt találja meg.
Igen, jól érted. Azt is lehet, hogy fog[ack]* alakban keressek, azaz a bizonytalan karater vagy "a", vagy "c", vagy "k", más nem lehet, de utána jöhet bármi? Úgy olvastam, hogy csak VB-ban lehet írni ilyen, még ezt a ? és *-os módszert sem hozzák a leírások