Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 11:54
...
Csak "poénból" bedobtam mindkettőt egy Gigabyte P35-S3L-be.(Egyébként nem bootol be csak sokadik próbálkozásra ha a gép pár percig ki van kapcsolva...[újríindítás tökéletesen megy] táp, memó, vga, ház stb már volt cserélve, olvasgattam kföldi fórumokat, ott is írják páran de megoldást még nem találtak

)
...
hyhy!
tudom srácok, hogy ott a help rovat, de oda hetekig nem érkezik post, ahogy nézem... bár attól még nem kéne ide is írnom, de pls ne kövezzetek meg...
szóval nekem is hasonló a gondom, egy Asus P5Bvel, C2D E6750-nel Kingston RAMmal (800mhz ddr2) és Geforce 8800 GTSsel. újraindítás/reset után kikapcsol egy 2-3 másodpercre, utána már nem tölt be; ki kell húznom, vagy táp kapcsolót lenyomnom, és utána lesz jo. de utána a BIOS defaultot kell bekapcsolnom (azt írja, h overclocking failed, de hát nem is overclockolok... )
ez 2 dolog miatt idegesít:
1.) elég zavaró, hogy majd 200k t költöttem a gépre, és ilyen ujraindítási gondjai vannak
2.) a proci ugye 2667 MHZt vinne alapbeállításokkal, de így kellemesen megragad vmi oknál kifolyolag 2133 MHZn, és azért ez nagyon nem vicces dolog.
mellesleg ha elindult utána nem szórakozik, fagy meg/stb.
amin túlvagyok: újra szétszedés/összerakás és tápcsere (meg félkopaszodás hajhúzástól).
ha bárki tud valami javaslatot adni, nagyon megköszönném.
mellékmegoldásként, ha valaki tud vmi szoftveres procihúzást, ami a BIOSt megkerüli (nem szokásom húzni, így ebben a témában full hülye vagyok) ha van ilyen, annak is örülnék.
-yorgaSh-
ASUS P5Q - Core2Duo E6750@3,2GHz - 2*2 GB Kingston DDR2 1066 MHz - Gainward Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5