HWSW Informatikai Kerekasztal: Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG

#121 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 13. 14:55

:offtopic:
Érdekes, én pl a fileplanetről töltöttem anno a bétát, nem volt vele semmi problémám.
.: The day the whole world went away. :.

#122 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 19:00

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 0:31

Nemrég linkeltem be pár oldalt ahnnan le tudod tölteni a klienst. Ha neked ennyi  nem elég akkor sajnállak...

Nem láttam azt a hsz-t.  :respect:
Mindenesetre vicces, hogy a hivatalos(US és európai oldalon) sincs link...

Idézet: -=Chrístopher=-

Furcsa egy szerzet vagy..

Ezt meg nem értem.  :think:  Vegyük úgy, hogy meg se hallottam.

Szerkesztette: spidey 2007. 05. 17. 19:02 -kor

#123 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 19:50

nevemet se vagy képes leírni. tényleg hagyjuk.. :omg:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#124 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 20:08

Csak, hogy rövidre zárjam a témát... 
... aki jobban utánanéz, a kliens letöltő-helyeket (amelyek, mellesleg egybevágnak Lorienel korábban leírt linkejeivel), megtalálja a hivatalos fórumon.

>>>>> LINK <<<<<

#125 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 21:11

Sziasztok!

Mennyi a havi dija ennek a gamenak?

Koszike
"A legszebb dolog az életben, maga az élet!"

Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv  vga,  120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...

#126 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 23:55

Üdv mindenkinek!

Ha megengeditek, akkor reklámoznék egy újonnan alakult kinship-et, neve Heirs of Arnor. A barátom indította, legerősebb karaktere jelenleg 36-os szintű champion. Az én legerősebb karakterem pedig egy 21-es szintű dalnok szintén benne van a társulatban. A többi tag egyelőre a mi másod- és harmadlagos karakterünk, csak azért vettük fel azokat is, hogy meglegyen a minimális induló létszám, vagyis a 6 fő. Ha valakinek van kedve csatlakozni, akkor szívesen látjuk. Elsősorban az a cél, hogy a játékélményt növeljük azáltal, hogy baráti hangulatú társaságban barangoljuk be Középföldét és törjük be mindenkinek a fejét, akinek ez nem tetszik.

A belépésre és a bentmaradásra nagyon szigorú feltételek nincsenek: az új belépő szeresse a Tolkien műveket, szóval számára a játék ne csak a szörnyirtást jelentse. Minimum szint jelenleg nincs, ez később változhat. Ha valaki két hétnél tovább inaktív és nem jelzi előre, hogy egy ideig nem ér rá, akkor attól sajnálattal megválunk. A kinship tagjai nyugodtan szólózhatnak, de csak azért nem lenne értelme a kinship-nek, ezért amikor az idejük megengedi, akkor arra kérjük a tagokat, hogy segítsék egymást. Ez elsősorban olyan küldetéseknél fontos, ahol a program jelzi, hogy fellowship ajánlott a feladat végigviteléhez. Nem kényszerítünk senkire semmit - nem is tudunk mit tenni, legfeljebb kirúgni, de azt meg nem szeretnénk, mivel senkit sem akarunk kellemetlen helyzetbe hozni. A jóérzésetekre van bízva, hogy segítetek-e a rászorlóknak.

Ha valaki szeretne csatlakozni, akkor vagy PM itt a fórumon vagy keresse a játékbeli karaktereim egyikét: Miruna, Barandolas, Phosphor, Shamli. Barátom karakterei: Gilioreth, Tinowyel. Én hétköznap általában csak este 7 után (néha még később) vagyok a játékban megtalálható, Andris barátomnak viszont nem ismerem a játékbeli menetrendjét, csak azt tudom, hogy gyakrabban játszik, mint én.

Mindenkinek további jó játékot!

Hopp, egy dologról megfeledkeztem: az Eldar szerveren vagyunk.

Szerkesztette: hajsza 2007. 05. 19. 23:59 -kor

Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#127 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 18:09

tudtommal a magyarok ~ 85+%-a a Snowbourn szerveren van..
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#128 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 17:21

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 19:09

tudtommal a magyarok ~ 85+%-a a Snowbourn szerveren van..

Igen, én is így tudom. De mivel Andris barátomnak az Eldar szerveren már volt egy viszonylag magas szintű karaktere (valamint akkoriban még egy másik kinship tisztje is volt), csatlakoztam hozzá. Továbbra is szívesen látjuk a kinship-ben azokat a magyar játékosokat, akik szintén az Eldar szerveren hozták létre karakterüket.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#129 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 02. 23:16

Én meg azt mondom, hogy ha magyarokkal akartok játszani, akkor cuccoljatok át a snowburn szerverre.
Biztos jó, hogy haverokkal vagytok, de 2-en kevesek vagytok egy igazi kinshiphez.

#130 Felhasználó inaktív   TociG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 16:51

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni , hogy valamelyikőtöknek nincs-e esetleg egy fölösleges trial kulcsa. Ha lenne el szeretném kérni. Nagyon megköszönném. Szeretnék benézni a játékba, de nem merek fejest ugrani.

#131 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 04:50

Idézet: TociG - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 16:51

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni , hogy valamelyikőtöknek nincs-e esetleg egy fölösleges trial kulcsa. Ha lenne el szeretném kérni. Nagyon megköszönném. Szeretnék benézni a játékba, de nem merek fejest ugrani.

Én már elajándékoztam.

#132 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 07:30

Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 20:08

Csak, hogy rövidre zárjam a témát... 
... aki jobban utánanéz, a kliens letöltő-helyeket (amelyek, mellesleg egybevágnak Lorienel korábban leírt linkejeivel), megtalálja a hivatalos fórumon.

>>>>> LINK <<<<<

Ezzel csak az a baj, hogy a klienst illene kirakni a főoldalra, olyan módon, hogy még a vak is észre vegye. Alapvető érdekel lenne ez a Turbine-nak is, hiszen sokaknak megtettszhet a trial után a játék és ez újabb előfizetőket hozna. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nem lenne kedvem bármilyen fórumon is azután kutatni, hogy hol van a kliens, vagy hogyan juthatok hozzá a trialhoz. A fileplanetről való letöltés egy kínszenvedés,  a DDO trialt próbáltam volna leszedni még anno onnan, ami szintén Turbine termék. De inkább feladtam, hihetetlen, hogy nem lehet egyszerűen letölteni, hanem mindenáron ragaszkodik a saját letöltő programjának a használatához, amit én természetesen nem vagyok hajlandó használni. Egyszerűen nem értem, hogy a Turbine inc miért nem a saját szerveréről teszi lehetővé a letöltést, miért kell a fileplanettel szenvedni, ez annyira amatőr megoldás.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#133 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 09:14

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 7:30

Ezzel csak az a baj, hogy a klienst illene kirakni a főoldalra, olyan módon, hogy még a vak is észre vegye. Alapvető érdekel lenne ez a Turbine-nak is, hiszen sokaknak megtettszhet a trial után a játék és ez újabb előfizetőket hozna. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nem lenne kedvem bármilyen fórumon is azután kutatni, hogy hol van a kliens, vagy hogyan juthatok hozzá a trialhoz. A fileplanetről való letöltés egy kínszenvedés,  a DDO trialt próbáltam volna leszedni még anno onnan, ami szintén Turbine termék. De inkább feladtam, hihetetlen, hogy nem lehet egyszerűen letölteni, hanem mindenáron ragaszkodik a saját letöltő programjának a használatához, amit én természetesen nem vagyok hajlandó használni. Egyszerűen nem értem, hogy a Turbine inc miért nem a saját szerveréről teszi lehetővé a letöltést, miért kell a fileplanettel szenvedni, ez annyira amatőr megoldás.

Ha lesz hivatalos freetrial, akkor a kliens elérési utvonalát valószínűleg ki fogják rakni a főoldalra. Amit most trialnak nevezünk, az csak egy budy key. Szával havernak odaadod a dvd-t+a budy key-t és ki tudja próbálni. Én a fileplanetről töltöttem le a beta-t, semmi gondom nem volt vele. Sőt aki megkapta a budy key-t az mind letudta tölteni, szóval nem tudom igazából mi is a probléma. Ha a saját letöltő programját akarja használni az miért baj? Nekem nem ette meg a gépem :D

Szerkesztette: Lorienel 2007. 06. 04. 09:15 -kor

#134 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 09:39

Szerintem McElroy elvárása teljesen indokolt. Ha már egyszer lehetőséget adnak arra, hogy valaki egy hétig játszhat próbaképpen a játékkal, akkor adjanak a klienshez egyértelmű elérhetőséget. Ez pedig logikusan a saját weboldaluk download részlege. A DVD kölcsönadás egyáltalán nem mindig megoldható, mert pl. én is a fórum egyik tagjának adtam oda a saját kulcsom, a személyes találkozás nem lett volna könnyen megoldható. És a buddy (dupla d-vel) key-t minek tekinted te, ha nem egy ingyenes trial lehetőségnek?

Vissza is kérdezhetnék a "mi a probléma" kérdésedre: mi az akadálya annak, hogy a készítő oldaláról lehessen letölteni a klienst? A fileplanet letöltője pedig sokak számára gyanús szoftvernek minősülhet - semmi nem garantálja, hogy a letöltésen kívül milyen egyéb funkciókkal rendelkezik (pl. naplózza, hogy miket töltesz le és ez alapján létrehoz rólad egy felhasználói profilt, amit utána reklámcégeknek tovább értékesít).

#135 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 10:20

Idézet: hajsza - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 9:39

Szerintem McElroy elvárása teljesen indokolt. Ha már egyszer lehetőséget adnak arra, hogy valaki egy hétig játszhat próbaképpen a játékkal, akkor adjanak a klienshez egyértelmű elérhetőséget. Ez pedig logikusan a saját weboldaluk download részlege. A DVD kölcsönadás egyáltalán nem mindig megoldható, mert pl. én is a fórum egyik tagjának adtam oda a saját kulcsom, a személyes találkozás nem lett volna könnyen megoldható. És a buddy (dupla d-vel) key-t minek tekinted te, ha nem egy ingyenes trial lehetőségnek?

Vissza is kérdezhetnék a "mi a probléma" kérdésedre: mi az akadálya annak, hogy a készítő oldaláról lehessen letölteni a klienst? A fileplanet letöltője pedig sokak számára gyanús szoftvernek minősülhet - semmi nem garantálja, hogy a letöltésen kívül milyen egyéb funkciókkal rendelkezik (pl. naplózza, hogy miket töltesz le és ez alapján létrehoz rólad egy felhasználói profilt, amit utána reklámcégeknek tovább értékesít).

Kliens egyértelmű  elérési helye a fileplanet. Még1x mondom ez nem free trial. Majd lesz az is, és akkor meg lesz adva a letöltés pontos helye. Free trial egy induló mmo-nál nem szokott lenni, majd estleg pár hónap múlva. A buddy key-ről (igazad van 2d), talán a kártyára is leírták, hogy cimbinek oda adod a dvd-t, feltelepíti a játékot és utána használhatja. De mint írtam, van olyan alternatíva, hogy a megadott linkekről letöltöd. Ez egy lehetőség, hogy kipróbáld ingyenesen (valóban trial, de nem free trial), ez még nem tömegeknek szól. Gondolom nem akarják, hogy lerohanják a szervereket a trial accos játékosok. Az elején minden mmo-nál gondok szoktak lenni a szerverek stabilitásával.
Ezt a biztonsági problémát meg nem értem a Fileplanettel kapcsolatban. Felrakod a programjukat, letöltöd a lotrot, utána többet nem használod. Akkor ugyan mi a francot tudna naplózni? Reklámcégek fognak zargatni? Azt megtehetik már az után, hogy beregisztráltál náluk, és megadtad az email címed. Ha nagyon akarják elküldik fűnek fának (amúgy nem teszik) és már megy is a sok mail...
Evvel az erővel a torrentek, ftp programok mind naplózhatják a letöltési szokásaidat. Honnan tudod mit építettek még bele? Szerintem ennyire nem kell parázni. Tűzfal+vírusirtó+trója kereső és máris nagyobb biztomságban érezheted magad.

#136 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 11:22

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 11:20

Kliens egyértelmű  elérési helye a fileplanet. ...

1. Ha olyan egyértelmű lenne, akkor nem lettek volna itt a fórumon olyan kérdések, hogy honnan lehet letölteni. Én például nem tudtam (a fórumon kb. 1 napra rá tette fel valaki - talán épp te - az elérési listát), és amikor kérdezte a srác, akinek elküldtem priviben a buddy kulcsomat, akkor nem tudtam válaszolni. Szerencsére egyedül megoldotta, ha jól emlékszem, akkor épp a torrent-et használta rá.

2. Rendben, meggyőztél, a buddy key nem free trial. :beer: De azért (makacs vagyok :) ) a buddy-k számára is kirakhatták volna a saját oldalukra a klienst. Elvégre csak buddy key birtokában lehet azt is munkára bírni.

3. A fileplanet-nek a rendszerével van gond. A lotro csak egy program azok közül, amit le lehet onnan tölteni. És minden program (igazad van, a torrent és társai is), amiről keveset tudsz biztonsági probléma forrása lehet, ezért minél kevesebb ilyen van a gépeden, annál jobb. Ez inkább elvi kérdés; van akit egyáltalán nem izgat, hogy ilyen program van a gépén, míg másokat nagyon zavar. Én az utóbbi kategóriába tartozom és gondolom, hogy McElroy is.

Szerk.: szóismétlés törlése

Szerkesztette: hajsza 2007. 06. 04. 11:23 -kor

#137 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 12:43

Azért írtam, hogy egyértelmű, mert aki megvette a preordert az ugye kapott egy mailt, amiben benne volt, hogy honnan lehet letölteni.  Hivatalos letöltési helynek volt megjelölve pl. az FilePlanet.
Ha most valaki buddy key-el akarja kipróbálni a lotrot, az csak a beta klienst tudja letölteni, amiben egy konfig filet kell szerkeszteni, hogy lehessen patchelni. Azért mondtam, hogy ezt a buddy-s dolgot ők tényleg arra találták ki(írják is), hogy havernak kölcsönadod a te lemezed, amiről ő is ki tudja próbálni. Az más dolog, hogy a letölthető beta kliens is működik egy kis szerkezstés után, szóval mehet a fórumon a key-csere.
Fentebb írtam, hogy elvileg csak a beta klienst lehet letölteni. Annyit hozzáfűznék, hogy vannak alternatív megoldások, hogy normál kliensed legyen. Torrent, warez, +1,2 oldalon fönt van a retail verzió.

#138 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 12:56

Oké, így már világos. Akkor ezek szerint én is kaptam ilyen levelet, csak jó szokásom szerint a regisztrációs leveleket olvasás nélkül hajítottam át egy másik mappába (törölni nem szoktam őket, mert esetleg még szükségem lehet rájuk). Ezek szerint akkor tényleg egyértelmű volt a dolog, csak én voltam figyelmetlen.

#139 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 20:28

Idézet: McElroy - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 8:30

Ezzel csak az a baj, hogy a klienst illene kirakni a főoldalra, olyan módon, hogy még a vak is észre vegye. Alapvető érdekel lenne ez a Turbine-nak is, hiszen sokaknak megtettszhet a trial után a játék és ez újabb előfizetőket hozna.

:up:

Fileplanetről leszedni egy sok gigás filet... Már legalább van download managerük, de akkor is. Turbine "supportból" egyes. Egyébként a game vezeti az USA PC Top 10 eladási listát az NPD szerint. Vagyis sokan rákattantak, mert valszeg megunták a WoW-t. :)

#140 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 11:48

Nos, úgy alakult, hogy cimborám kapott máshonnan Trial key-t, úgyhogy az enyém mostantól hogy úgy mondjam, szabad préda.

Tehát 1db 7 napos Trial Key vár gazdára!!!

PS.
Du. 5-6 körül tudom küldeni!

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.