HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXXII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXXII. oszt' csá... Értékeld a témát: -----

#1981 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 04. 20:58

Nem, ha elviszik holnap a cuccomat, akkor nincs ertelme a pisztolynak, nem jo az terepre, csak epuletbe.

Ez meg egy teljesen felszerelt, feltuningolt, tok egyedi Steyr AUG, ami mindigis a szivem csucske volt CS-ben is. :wub:

Mondjuk 600$, de ez mar mas kerdes.... :bolond:  :bolond: :omg:  :omg:  Egy ATI R600-nal meg mindig olcsobb es nagyobbat ut.  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1982 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:02

Igértem pár Szlovákiás képet, íme:

Csorba-tó:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Magas-Tátra, háttérben a Lomnici-csúcs:

Kép

A Szepesi vár tetszett a legjobban, egyébként Közép-Európa egyik legnagyobb várromja, egykor a mienk volt...:

Kép

Kép

Kép

Jó éjt...:hello:

#1983 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:02

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 21:58

Nem, ha elviszik holnap a cuccomat, akkor nincs ertelme a pisztolynak, nem jo az terepre, csak epuletbe.

Ez meg egy teljesen felszerelt, feltuningolt, tok egyedi Steyr AUG, ami mindigis a szivem csucske volt CS-ben is. :wub:

Mondjuk 600$, de ez mar mas kerdes.... :bolond:  :bolond: :omg:  :omg:  Egy ATI R600-nal meg mindig olcsobb es nagyobbat ut.  :Đ

Elviszik holnap? Vasárnap mi lesz?

600 dolesz azé tényleg odbax. Na ennyit én soha nem fogok fegyverre kötleni. Épp tegnap nézegettünk/próbálgattunk egy hatástalanított AK-t egy srácnál. Minden eredeti rajt, csak egy kicsit fürészeltek a dugattyúból meg az ütőszeg szét van verve/heggesztve. 75K-t adott érte, amennyit biztosan nem ér.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1984 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:11

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 18:51

Fáj a torkod? Igyál egyet. :)
(Ezzel nem a diplomásokat minősítettem, hanem az 'őőő'-zőket. ;) A jelenlevők meg ettől függetlenül is mindig kivételek. EGOKA jól beszél, csak gyorsan, hadar. :wub: Néha be kell tapasztani a száját... egy csókkal pl. :) )

Khm... ;) :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1985 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:12

Kunyeralnom kell vkitol a csapatbol vagy a squadbol egy fegyvert, az lesz. :D Most vasarnap meg jovo hetvege Kanizsa lesz gazos, utana ugyis csak 2 het mulva lesz idom megint kimenni. Remelem addigra mar lesz vmi hir az ujrol.

600$ sok, de en most eladom a sajatomat 58k-ban, es uaz a fegyver 200$ odakint, szoval ha itthon akarnam szep lassan lepesrol lepesre kihozni uazt az AUG-ot, talan 160e-bol allnak meg.
Most arrol ne beszeljunk, hogy ugyse tudnam, mert annyira speci kiegeszitok vannak benne, amiket itthon meg sem kapsz.

Hatastalanitott AK-t sose vennek, semmire se jo. Legalabb az airsoftos verzioval lehet loni vmennyire. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1986 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:16

Szép ez a Felvidék.

Tény, h a miénk volt. De itt a hangsúly a volt-on van. Más kérdés, h az EU-val "valamit" visszakaptunk belőle. Ha mást nem, nem kell útlevél a határátlépéshez. :)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1987 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:41

Idézet

Aki csak tanulással tudja elvégezni az egyetemet, az megélni is csak munkából tud majd.
:think:
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#1988 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:47

Idézet: banditos - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:41

Miért, Te tán tanulsz is? :D

#1989 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:54

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:47

Miért, Te tán tanulsz is? :D

Muszáj néha azt is.  :Đ

#1990 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:04

Idézet: banditos - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:41

Van benne valami.

#1991 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:43

ABBA - I have a dream
Ontario / Toronto  :cool:

Kép
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1992 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 23:02

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 23:04

Van benne valami.

Gondolom, ezért Te sem csak a tanulásnak élsz.  :D  :respect:

#1993 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 23:06

Idézet: banditos - Dátum: 2007. máj. 5., szombat - 0:02

Gondolom, ezért Te sem csak a tanulásnak élsz.  :D  :respect:

Többnyira nem, legalábbis nem úgy ahogy gondolod. :Đ De egy másfél hete folyamatosan jönnek a különféle válogatott egyetemi szivatások, szal' most tanulok kőkeményen. Dajnos pár hétig még így is marad a helyzet. Aztán jön a semmittevés. :Đ
Szerk.: Meg ötórákat alszom kéthete, sőt többnyire annyitse, uh már alig várom a vizsgaidőszak végét. :Đ

Szerkesztette: Ndrew 2007. 05. 04. 23:09 -kor

#1994 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 23:41

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. máj. 5., szombat - 0:06

Meg ötórákat alszom kéthete, sőt többnyire annyitse, uh már alig várom a vizsgaidőszak végét. :Đ

Én is várom. Májusba beleraktam az összes vizsgám.  :D Sajnos muszáj, mivel június közepére kinéztem egy nyelvvizsgát. Arról nem is beszélve, hogy ha tologatom későbbre a vizsgákat, úgysem tanulnék rá. Szóval akkor inkább májusba sűrítem, mintsem június utolsó hetében menjek mindenből.

Bár, anyázni sokan fognak, ha sikerül megcsinálnom mindent elsőre.  :Đ

#1995 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 06:22

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:16

Szép ez a Felvidék.

Tény, h a miénk volt. De itt a hangsúly a volt-on van. Más kérdés, h az EU-val "valamit" visszakaptunk belőle. Ha mást nem, nem kell útlevél a határátlépéshez. :)

Szerintem meg nem változott semmi, még egy magyarul beszélő emberke is megszívatta a csoportot...nincs sok idő, de leírom: hazafelé az uccsó program, egy cseppkőbarlang volt, az aggtelekitől pár km-re. Mindenki intézi a jegyet magának, szerencsére a pénztáros jól tud magyarul(ebből arra következtettünk, hogy magyar, egy szlovák nem fog magyarul tanulni). Lemegyünk a barlangba, és az idegenvezető szlovákul kezdett el karattyolni...vártunk, vártunk, magyarul semmi...Full ideges mindenki...Ekkor meglátjuk a pénztárost mögöttünk, ő kísérte a sor végét. Odamegyünk hozzá, hogy hol a magyar idegenvezetés, erre az hazudja, hogy szólt valakinek mikor sorban álltunk, de mi nem kértünk...Anyu is felkapta a vizet, kérdezi tőle, hogy hogyan lehet ilyen, hisz ő is magyar, stb, stb, hasonlók...Aztán lesütött fejjel bandukolt mögöttünk, de egy szót se szól...Elnézte, hogy a horvátos tanár próbált fordítani...Szóval szerintem a magyarság szépen beolvad(a tavalyi magyar pár is állandóan szlovákul beszélt pl), a magyar nyelv is csak egy nyűg nekik, nem érzik már magyarnak magukat (lehet, hogy nem mindenhol van így, nekem ez jöt le)...Ismerve a történelmet, rossz nézni, hogy idáig jutottunk...Egy kis nyomorék ország, 'minden' adottságól megfosztva, identitás nulla...

Ez lett volna a véleményem, most lépek melózni...

#1996 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 06:59

És ma ballagás. :)

Jó reggel!
Tegnap éjjel esegetett egy kis eső. ;)
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#1997 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 07:03

Yorge! :Đ

Érdekes történetem van, s mivel én nem értek a hálózatokhoz megfelelő szintén, kérem segítsetek kitalálni, mi történhetett.

Tegnap felkeltem a géptől, kimentem teflonáni', s mikor visszaültem, nem volt NET. Mondom biztosan valami kábelhiba, mivel esett az eső. Mielőtt felhívom a T-Onlinet, azért újraindítom a modemet és a router-t, hátha.
Ez megtörtént, nem vezetett célra. Felhívtam őket, mondták, hogy a routerem fenn a hálón, de tiltva van minden port, a 80-as is, így nem csoda, ha nem tudok NET-ezni. Reseteljem a routert.
Megtettem, bekonfiguráltam ahogy kell, és továbbra sem tudtam csatlakozni. Sőt, az Internet konfig oldalon nem tudta elmenteni a felhasználónevet. EEPROM hiba lesz talán. OK, akkor iktassuk ki a routert, nem lesz vezeték nélküli háló, ennyi. Igen ám, de simán modemről sem tudtam csatlakozni. Ekkor újra felhívtam a T-Onlinet. Hosszas tanakodás után mikor rákérdezett az ügyintéző, hogy ugye a routerem most ki van iktatva és én igennel válaszoltam, azt mondta, hogy úgy tűnik, valaki használja a NET-em! :eek:
Kaptam új ügyféljelszót és azt mondotta, hogy max 24 órán belül (ilyen intervallumban osztanak új IP-t) elvileg csatlakozni tudok.
Eljött a reggel, és lőn, most van Internet.

A kérdésem, hogy szerintetek ez hogy fordulhatott elő? A közelben tudtommal csak olyanok laknak, akik egeret is a pajtában láttak... én nem gondolnám, hogy valaki elnyúlta a NET-et. Nem lehet, hogy valamiért lebontódtam, és a router IP-stől 'fentragadt'? :think:

Köszi.

#1998 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 07:04

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:11

Khm... ;) :D

:)

#1999 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 07:05

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:02

...

Köszi a telefonos supportot! :respect: Ezexerint mégsem a router kaki.

#2000 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 07:05

Idézet: Devyd - Dátum: 2007. máj. 5., szombat - 7:59

És ma ballagás. :)

Jó reggel!
Tegnap éjjel esegetett egy kis eső. ;)

Szép eső volt! :lollypop: Nagyon kellett...

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.