HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXXII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXXII. oszt' csá... Értékeld a témát: -----

#2901 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:21

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 16:10

Van itt par bolttal feljebb a szoliba egy csaj, na vele kellene letesitenem vmifele kontaktust. :omg:  :Đ Csak meg nem talaltam ki, hogy mi legyen a kezdoszoveg.... :omg:  :think:  :Đ  :Đ

Testi kontaktushoz elég egy pofon is  :Đ  Lelkihez már pénz kell  :nevet2:

Szerkesztette: Papa 2007. 05. 17. 15:22 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2902 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:24

Jaja :D

Pl. "Hú édes, Te aztán igazán sötét vagy. Járunk?"

:nevet:

#2903 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:29

amúgy hihetetlen mennyi csajnál bejön ez a buliban odamenős: figyi nem kertelek konkrétan dugni akarok, ha jössz jössz, ha nem akkor megyek tovább... szöveg. na persze az ilyenekkel lelkizni nem kell :D

#2904 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:36

Hát ilyen van sok marokmarcsa helyett, de ha az ember komoly kapcsolatot keres, akkor gondban képes lenni. :)

Sünrizs, még egy tipp: "Szia! Szaktanácsot szeretnék kérni, látom, otthon vagy a szoli területén. :)  Szerintem túl pigmenthiányos a farkam. Szerinted?" És buggy, előkapod." :D

#2905 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:40

Stip -ről mit tudtok mostanság?  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2906 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:44

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 16:40

Stip -ről mit tudtok mostanság?  :think:

Hétfő óta Sopronban van, viszont a DSL router beszart az albérletben, és a cserére várnak.
Szerintem bármelyik pillanatban előkerülhet.

Szerk.: Előtte 2 hétig itthon volt.

Szerkesztette: Papa 2007. 05. 17. 15:45 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2907 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:46

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 16:36

Hát ilyen van sok marokmarcsa helyett, de ha az ember komoly kapcsolatot keres, akkor gondban képes lenni. :)

Sünrizs, még egy tipp: "Szia! Szaktanácsot szeretnék kérni, látom, otthon vagy a szoli területén. :)  Szerintem túl pigmenthiányos a farkam. Szerinted?" És buggy, előkapod." :D

csodás ötlet :D

szerintem komolyan gondolja... de azért nem ártana megtudni a leányzóról hogy most éppen egyedül van-e vagy mi. ha egyedül van akkor szimplán el kell menni párszor szoliba és beszélgetést kezdeményezni, aztán ha szimpi neki akkor már sinen van, ha nem akkor evvan, jöhet a kolleganője :D

#2908 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 15:48

Idézet: Papa - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 16:44

Hétfő óta Sopronban van, viszont a DSL router beszart az albérletben, és a cserére várnak.
Szerintem bármelyik pillanatban előkerülhet.

Szerk.: Előtte 2 hétig itthon volt.

Értem. Csak az tünt fel, hogy nem látom megnyilvánulni, pedig azért bírom a kerek fejét...  :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2909 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 16:34

Idézet: diegho - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 16:46

csodás ötlet :D

szerintem komolyan gondolja... de azért nem ártana megtudni a leányzóról hogy most éppen egyedül van-e vagy mi. ha egyedül van akkor szimplán el kell menni párszor szoliba és beszélgetést kezdeményezni, aztán ha szimpi neki akkor már sinen van, ha nem akkor evvan, jöhet a kolleganője :D

:D 1et értek. Bár ilyenkor általában az van, hogy menőcsávó nője, akit pénzel a pasi és így tudott szolit nyitni. Legalább is én nem ismerek olyan szolis csajszit, akit ne a zsetonos kanja tolna. :)
Azért hajrá Sun, legfejjebb nem jön össze, és akkor mi van? :cool: Meg kell próbálni valahogy, ahogy diegho írta, nnnyé szoliba'. :]

#2910 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 16:36

ápp  :up:

#2911 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 16:41

Koszi a tippeket! :D

Nem nagyon gondolkodtam meg el a dolgom, csak amint latom itt eljarkalni a bolt elott, mindig eszembe jut, hogy bejovos nekem a csaj es talan jo volna vmi kapcsolatot letesiteni. :D

Nemtom, hogy van-e barkije is, mint mondottam nem melyedtem meg el a temaban. Mondjuk szolizni nem igazan akarok, ezert lett volna jobb vmi ertelmeset kitalalni... :omg:  :Đ  :Đ

Az elobb epp szembe a valutavaltos csajszinak tettem egy kis szivesseget, igen helyre kis csajszi az is, csak mivel a fonokkel kufircol, ritkan latni a dolgozok kozott... :omg:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2912 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:12

Idézet: somafero - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 17:36

side down  :)

Idézet

[link]

#2913 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:17

Nem gondoltam volna (de sejtettem) , hogy a Coolcomp-al is odáig jutok, hogy a 04.19-én feladott hibás tápom ügyében ma már szerződéstől elállással, fogyasztóvédelemmel, Békéltető Testülettel és Bírósággal fűszerezett mondatokat lihegjek a telefonba. Az előbb meg kellett tennem. Állítólag nem rajtuk múlik, hanem az egyik legnagyobb nagyker, akik már múlt héten mondták, hogy cserélik, de izé meg bigyó. Mondtam, ez nem az én dolgom. Holnap visszamélezést és telefont ígért az emberke. Ha nem teszi meg, akkor hétfőn ajánlott levélben elállok a vásárláskor kötött szerződéstől, és a levél kézhezvételétől számított 2 munkanapon belül válszt kérek. Válaszként elfogadom a vételár visszautalását a levélben megadott számlaszámomra, vagy egy elutasító levelet akár mail-ben is. Utánna FVF, párhuzamosan Békéltető T. Aztán ha az sem segít, akkor Bíróság. :cool: Lazán kezelem a dolgot, ami érdekes, hogy egyáltalán nem idegesít. Kezdek belejönni? :)

#2914 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:19

Idézet: somafero - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 17:36

Mit mutogaCC bangbusmacho? :D
Ládák amiket elhoztunk Tőled, kellenek vissza? Nagyon jó szolgálatot tett az egyikük ma is... ha esetleg +tarthatnánk, vagy megvehetnénk, megköszönnénk. ;)

#2915 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:20

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 17:41

Koszi a tippeket! :D

Nem nagyon blabla :Đ

Mind1, valamelyiket kapd el! :p :D

#2916 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:21

betoltam még másfél tele-tányér gyümilevest, korrekt  :)

Idézet

[link]

#2917 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:24

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 18:17

Kezdek belejönni? :)

Lehetséges... ahogy elnézem, Te jócskán beszívod ezeket a dolgokat...  :think:

Idézet

[link]

#2918 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:25

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 18:17

Nem gondoltam volna (de sejtettem) , hogy a Coolcomp-al is odáig jutok, hogy a 04.19-én feladott hibás tápom ügyében ma már szerződéstől elállással, fogyasztóvédelemmel, Békéltető Testülettel és Bírósággal fűszerezett mondatokat lihegjek a telefonba. Az előbb meg kellett tennem. Állítólag nem rajtuk múlik, hanem az egyik legnagyobb nagyker, akik már múlt héten mondták, hogy cserélik, de izé meg bigyó. Mondtam, ez nem az én dolgom. Holnap visszamélezést és telefont ígért az emberke. Ha nem teszi meg, akkor hétfőn ajánlott levélben elállok a vásárláskor kötött szerződéstől, és a levél kézhezvételétől számított 2 munkanapon belül válszt kérek. Válaszként elfogadom a vételár visszautalását a levélben megadott számlaszámomra, vagy egy elutasító levelet akár mail-ben is. Utánna FVF, párhuzamosan Békéltető T. Aztán ha az sem segít, akkor Bíróság. :cool: Lazán kezelem a dolgot, ami érdekes, hogy egyáltalán nem idegesít. Kezdek belejönni? :)

A gyakorlat, a gyakorlat. :respect:  :Đ

#2919 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:26

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 18:21

betoltam még másfél tele-tányér gyümilevest, korrekt  :)

Arcba? :Đ

#2920 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 17:35

Na, ezekert a dolgokert vagyok kepes elviselni a Tuskot, es szeretni az eladoi allast. Itt volt haver, bevasarolnak, kozbe megerkezik masik ismeros, aztan amig a nok vasarolgatnak mi meg kiallunk a bolt ele es eldumaljuk az idot. :D Nekem fogy a munkaidom, nekik meg nem kell a nokkel a kocsit tolni. :Đ
Mondjuk azert tolom lelkesen az ilyen allast, mert igy lehet a legjobban ismeretseget es kapcsolatokat szerezni, nem 5 diplomaval, 0 gyakorlattal... :cool: Szerintem.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.