Más: Zollka és a ti segítségeteket kérném. Mostanában a vizes témáról kicsit leálltam mióta 2éve hozzá se nyúltam a cucchoz.
Jön majd télre az új ájemdé foglalat amim remélhetőlegnem fog új felfogatást maga után vonni, és jelenelg a blokkjaimnak a supportja megszünt és esztergáltatással/lakatosokkal már teli a hócipőm.
Vennék a mostani Hunfrost 3as blokkjaim helyett vmi olyat ami nem drága (inkább olcsó) és az elkövetkezendő 100évben bármire jó lesz

Mittudomain, vhogy így:

Vga dettó; van egy olyna aberrált elképzelésem, hogy a házam oldalában a vga felett a venti, hát akkor fetket meg ramokat hűtse az. Azaz univerzális blokk és rambordák (főleg az tetszene ha a zalman féle nagy ramokra és fetekre kiterjedő bordáit prezentálná mindenféle izmosabb vgahoz) kombót használnék; mert úgy látom hogy a 'moduláris' "univerzális" blokkokhoz annyi a másik vgara való kit mintha újat vennék néha... egyelőre vagy HD2900 vagy ami 2600 és 2900 közé jön be az lesz a nyertes, most passzív x1600xt van még mindig ideiglenesen (mint az oroszok meg a törökök :Đ ) a gépben.
Szal ócsóé' jót mit ajánlotok?
Ramokon lóg egy 5v 6 centis, északi hídon most egy 4cmes segít a gyári (de utólag rendesen felpasztázott bordának), erről nem vagyok meggyőződve hogy elég lesz a jövőben is; intel fronton már most necces...
Elképzelhető hogy nem csak blokkot cserélnék, hanem házat radistul is; ez esetben P182re szépen mit lehet felapplikálni aktív hűtésre sztetek, mert a 2× single radi kombó sovány,most is kvázi quad radim van és szeressük

szerk: Öhm, a kapható és a 10K-t nem (jelentősen) meghaladó kategóriában milyen tartállyal rendelkező pumpát indítanátok? Mert akkor a 1046ot is cserélném vmi halkabbra... Igazából gőzöm sincs hogy mostanában mit kapni itthon

+1: ócsó' és jó csövek is érdekelnek, pláne ha van belőle zöld is. Másnem megmérem ami itt a boltban van műszaki csövet mert az nagyon erős falu, az hót zityi hogy nem törik meg

[Szal ha látom hogy mit és mennyiért lehet, akkor házat hűtésestől, világításostól eladnám és fejlesztek ha ezt emberi különbözettel megtudom tenni...]
Szerkesztette: MC Pite 2007. 07. 24. 22:02 -kor