HWSW Informatikai Kerekasztal: Microsoft Word kezelés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Microsoft Word kezelés hogyan csináljam Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 06. 11:40

Talán egy gyenge próbát megér:

http://downloadbee.c....0/software/hu/

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#22 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 12:29

Esetleg Thunderbird-ben megnyitni. Lehet használni onnan, de át is lehet konvertálni vcf formátumra, úgy az áotluk is megnyitja.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#23 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 06. 18:14

Ilyene esetben ezt a vízszintes vonalat hogyan kell eltüntetni?
del-el nem lehet.

Kép

Szerkesztette: Dextrose 2012. 06. 06. 18:16 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#24 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 06. 18:53

Megoldás.

Ezt én állandó jelleggel le is tiltottam így ni, és azóta a Word nem csinál ilyen buzi vonalakat. Szemem rángott már tőle.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#25 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 06. 19:51

:respect:
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#26 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 06. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 06. 06. 19:53

Megoldás.

Ezt én állandó jelleggel le is tiltottam így ni, és azóta a Word nem csinál ilyen buzi vonalakat. Szemem rángott már tőle.

Bekezdés volt bekeretezve (mindegy, hogy alul, felül, vagy akárhol). :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#27 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 07. 15:43

Egyébként a 2003-as word még mindig messze jobb a 2007-esnél, használhatóság szempontjából. Nade ez az én véleményem.

Szerintem még 20 év múlva is kiválóan megfelel majd az elvárásoknak :)

paranormal.hu

#28 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 07. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 06. 07. 16:43

Egyébként a 2003-as word még mindig messze jobb a 2007-esnél, használhatóság szempontjából. Nade ez az én véleményem.

20 év elég nagy távlat. Már most is eléggé elmaradottak tipográfiailag a szövegszerkesztők, azzal indokolják, hogy komolyabb munkára ott vannak a kiadványszerkesztők. Nem rossz egyébként a 2007/2010, csak az a rohadt szalagmenü lassítja a munkát. Pl. az oldalszámozás beállítása szalagmenüben rémálom.

#29 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 07. 19:58

...

Főleg, hogy 20 év múlva is kb. ugyanazt fogjuk elvárni a szövegszerkesztőtől. Merthogy 15 évvel ezelőtt is pontosan ugyanaz volt az elvárás, azóta lényegében nem volt nagy fejlődés, javarészt ugyanarra használjuk - mert ne feledjük, hogy végülis szövegszerkesztő volt akkor is, most is, meg 20 év múlva is.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#30 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 06. 09. 14:22

OFF

Egy átlag otthoni felhasználó igényeit még egy Word 6.0 is messze felülmúlja.

Egyszer épp azt próbálgattuk, hogy ha a Wordpad-ben lehetne oldlaszámozást beállítani, akkor nekem bőven elegendő lenne, mert egyébként mindet tud, amire nekem ténylegesen szükségem van.

(Jó, tudom, egy bizonyos prérifarkas szerint használjak palatáblát, oszt' boldog leszek... :laugh: )

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#31 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 09. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2012. 06. 09. 15:22

(Jó, tudom, egy bizonyos prérifarkas szerint használjak palatáblát, oszt' boldog leszek... :laugh: )

Látod, és igazam is van, még egy palatábla is elég lenne neked egy vésővel a Word 6 helyett :Đ

Egyébként azért fejlesztenek rajta, új formátumokat, szabványokat támogatnak (font, kép terén is), makrózási képesség is fejlődik, nem csak a tipográfiai dolgok. Szóval ha túlmegyünk a római mellszobor meg átlag otthoni user szintjén, akkor azért kellhet ez-az az újabb verziókból.

#32 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 11. 07:19

Nekem is van egy word-os problémám.
Mentés másként-nél szeretném ha nem látszódnának az előző mentett file-ok nevei a legördülő listában. (lásd kép)
Megoldható ez valahogy?

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  kep.JPG (31,21K)
    Letöltések:: 11

Szerkesztette: chris77 2012. 06. 11. 07:20 -kor

#33 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 11. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2012. 06. 11. 08:19

Nekem is van egy word-os problémám.
Mentés másként-nél szeretném ha nem látszódnának az előző mentett file-ok nevei a legördülő listában. (lásd kép)
Megoldható ez valahogy?

Asszem valami MRU listákat kell törölnöd valami kémprogramirtóval. De ez csak a vicc helye (mondjuk esetenként működhet), de van jobb is: ha a registry-ben rákeresel a régi fájlok nevére, s a MEGFELELŐ helyről törlöd, ugyanott leszel.

Vagy ami még jobb (ezt ajánlott kipróbálni): ments el 1 fájlt valami speckó néven (pl. sdfkgfefuiernierkjfg), ami még csak véletlenül sem lehet létező sztring, aztán keress rá a registry-ben, feltehetően ugyanazon kulcsok között fogod találni a többi törlendő előzmény-bejegyzést is.

Szerkesztette: Warrior 2012. 06. 11. 17:43 -kor

#34 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 12. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 11. 18:42

Asszem valami MRU listákat kell törölnöd valami kémprogramirtóval. De ez csak a vicc helye (mondjuk esetenként működhet), de van jobb is: ha a registry-ben rákeresel a régi fájlok nevére, s a MEGFELELŐ helyről törlöd, ugyanott leszel.

Vagy ami még jobb (ezt ajánlott kipróbálni): ments el 1 fájlt valami speckó néven (pl. sdfkgfefuiernierkjfg), ami még csak véletlenül sem lehet létező sztring, aztán keress rá a registry-ben, feltehetően ugyanazon kulcsok között fogod találni a többi törlendő előzmény-bejegyzést is.

Köszi, sikerült! :respect:

Amúgy ha megnézed a képet láthatod, hogy direkt igenhülye filenveket adtam amiatt, hogy ráleljek, csak azt azért nem gondoltam volna, hogy registry-be is jegyez fileneveket ez a mocsok..

#35 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 12. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2012. 06. 12. 10:30

... csak azt azért nem gondoltam volna, hogy registry-be is jegyez fileneveket ez a mocsok..

Hát a windows már a 3.1 óta gyk. minden beállítást oda jegyez be. Előzményeket is. Mindent, ami menet közben változik.

#36 Felhasználó inaktív   SASboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 03. 10. 20:40

Sziasztok!

Hogy lehetne ebben átírni pl. a BETOLTENI KIVANT MUNKAKÖRben átírni az Ö és Á betűt, hogy megjelenjen rajta az ékezet? Pár helyen átkéne javítani, de egyszerűen nem hajlandó megjeleníteni az ékezetet

Köszönöm

#37 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 12. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: SASboy - Dátum: 2013. 03. 10. 21:40

Ott van az ékezet, csak annyira pici, hogy nem látszik. Nagyobbra állítva a betűméretet, látható. Szerintem használj más betűtípust Arial helyett ha lehet, pl. Courier New-al is jól néz ki, és látható az ékezet is 9 pontos fontméretnél is.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó