Idézet: Hassan - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 13:29
Konkrétan milyen port érdekel?
Pannonnál csinálhatsz torrent titkosítást, de nem fogja érdekelni őket.....a dinamikus hálózatfüggő korlátozás, hasonlóan a vodánál egy nagy kamu.....üfszes elkottyintotta, hogy adatmennyiséget figyelnek, ha sok az adat korlátoznak (elvben 250kb-re, de nekem már 5 napja 100-120 kb a max).....szóval a minimum vállaltat se éri el, állítólag ilyenkor egy hétre korlátoznak, a hálózat védelmében....hát vatdefákk???
Jó persze most nagy divat a szolgáltatók körében minél nagyobbat mondani, de már a másodszor szívom meg egy korlátlannnak hirdetett csomaggal, pedig nekem a munkámhoz kellene, nem érdekel a torrent, ftp szerverről kell leszednem a munkámhoz az anyagokat.
Ja igen, megszabadulhattam kötbér megfizetése nélkül a vodás szerződéstől, de még a vezérigazgatónak is e-mailt küldtem (ezt utána az üfsz-es aki felhívott, hogy megkapták!), hogy ez így nem túl korrekt.
Szóval a korlátlan mobilszélessáv fogalma egyenlőre egy vicc, pedig tényleg nem a fél netet akarom letölteni, hanem a munkámhoz kellene.
T-mobilos korlátlanságról tapasztalatok???
Szerkesztette: Mosolygyár 2008. 12. 08. 19:33 -kor

Súgó
A téma zárva.