HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobil internet - új korszak kezdődik ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobil internet - új korszak kezdődik ? T-Mobile, Pannon, Vodafone Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 10. 07. 22:31

Augusztushúsz körül nyitottam meg az "Operation HSDPA" projektet, és jövő héten szeretnék már a tettek mezejére is lépni. Az olvasottak alapján Voda kiesett, marad T-mob és Pannon
Hűséges csomagot szeretnék végül, mert nem akarok használt/külföldről behozott/kikódolt/stb. modemet venni hozzá, a legális, független új pedig kurvadrága (60k és felette)
Már csak egy kérdésem van: a kettő közül melyiket vehetem meg bátran ha a Windowsos programmal szeretnék VPN kapcsolatot létrehozni alatta? Mobilarena fórumon egy hozzászóló azt írta h neki a ciscos programmal nem ment a T-s interneten a VPN. Más programmal se fog menni ezek szerint?
A T-s netnek az lenne az előnye h 1 éves hűséggel is viszonylag alacsony áron hozzámvágnak egy cuccot, mert jövő ősszel már lehet h nem is leszek az országban, és ha a rokonságból vki nem akarja átvenni akkor pengethetem 12 hónapig a semmire a havidíjat. Ezért lenne jó az 1 éves szerződés.

Esetleg ha vkinek van egy olyan vpn hozzáférése ami a windowsos programmal is működik, ki tudná próbálni pannon és t-mobil net alatt?

Előre is köszönöm a választ.

#522 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 08. 09:09

Jahno: en mondtam, hogy pinket vegyel. A telefonom 70-es, de a mobilnetem 30-as, nem veletlenul. :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#523 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 08. 09:46

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 10:09

Jahno: en mondtam, hogy pinket vegyel. A telefonom 70-es, de a mobilnetem 30-as, nem veletlenul. :D

Ez volt ingyé kipróbálásra, meg írtam, másnak kell, pontos üzleti feltételek nem tisztázottak, én meg saját zsebből nem fogok venni semmit. Aztán mivel olyan cégé lenne, akinek nincs még mobilelőfizetése, így gondolom napi 100ezres számlát sem lehet egyből a vásárlás napján csinálni. Meg ilyenek.
Make love not Wor.

#524 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 10:31

Idézet: danielh - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 23:31

Esetleg ha vkinek van egy olyan vpn hozzáférése ami a windowsos programmal is működik, ki tudná próbálni pannon és t-mobil net alatt?

Előre is köszönöm a választ.

Nekem a Cisco 4.8.02.0010 megy Pannon-al és Globetrotter PCMCIA-val. Nincs vele semmi gond.

#525 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 15:12

Kép

Ez -még- nem a pannon hsdpa csak a pannon wifi, de előbbi kapcsán is megtudtam ma, hogy pancsánál 2008 ősze előtt ne számítsunk 7,2-re, hiába forgalmaznak akár ingyen is akcióban ilyen eszközöket.

Projektem továbbra is marad holdban, mert a Pannonnál sehol nincs Icon II, és csak azt vagyok hajlandó elfogadni 0-ért 2 évre, T-nél meg átpattintottak az emailes üfsz-höz h ott kérdezzek a vpnről. Nehéz az élet.

Lehet h nekem is meg kellene try-olnom egy vodát mint Jahnonak? Ugrás a sötétbe?  :D

#526 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 15:14

Idézet: danielh - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 16:12

Lehet h nekem is meg kellene try-olnom egy vodát mint Jahnonak? Ugrás a sötétbe?  :D

Itt az év Vodám feltöltve, ha város felé jársz, akkor felőlem 2 napra le is csaphatsz rá, oszt próbálgasd kedvedre.
Make love not Wor.

#527 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 16:59

A T-Mobile a legjobb mobilinternet szolgáltató
Az index.hu több ezer kilométeres mobilnet túráján tesztelte a hazai hálózatokat
http://www.mobilport.hu/?r=11505

#528 Felhasználó inaktív   Adam(...) 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 13. 15:31

üdv mindenkinek!
tom nem 100%-osan ide tartozik a téma, de most ezért uj topic? na csak egy kis info kéne azzal kapcsolatban, hogy mennyire brandingolja a voda a mobilomat
most szeretnék uj mobilt venni, konkrétan egy k800i-t néztem ki, vodafone fix előfizuval, és hallottam ilyeneket hogy lelockolják hogy ne tudjak saját mp3-at rakni rá gépről csengőhangnak, hogy van ez mostanság?
és szerintetek jo választás a k800i? jokat hallottam rola, max a joystick ami gáz, de majd finom leszek

kösz a válaszokat

#529 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 13:11

Broadcom Unveils First "3G Phone on a Chip" HSUPA Solution
http://www.convergedigest.com/Silicon/sili...?ID=22786&ctgy=

#530 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 13:06

Van lehetőség hűségszerződés nélküli mobil internet előfizetésre, csak átalánydíjjal?
"Légy szerény mint én..."

#531 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 13:08

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 14:06

Van lehetőség hűségszerződés nélküli mobil internet előfizetésre, csak átalánydíjjal?

Igen, de hűséggel úgyis jobban jársz. Vagy veszel feltöltőbizbaszost. Neked mi az átalány? Ha mobilinternet, akkor midegyiknál ott az eszköz, Vodánál valami 30 küvecs, megveszed, amikor akarod, akkor 5ezer pénz, aztán 1 hónapig érvényes.
Make love not Wor.

#532 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 13:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 13:08

Igen, de hűséggel úgyis jobban jársz. Vagy veszel feltöltőbizbaszost. Neked mi az átalány? Ha mobilinternet, akkor midegyiknál ott az eszköz, Vodánál valami 30 küvecs, megveszed, amikor akarod, akkor 5ezer pénz, aztán 1 hónapig érvényes.

Ha van már kütyüje, vagy egy HSDPA képes telefonja, akkor nem muszáj a hűség sztem. Ha nincs akkor egyértelmű hogy jobban megéri hűséggel (erre én is most jöttem rá az elmúlt pár hét alatt, h gyakorlatilag lehetetlen megbízható forrásból használt eszközt beszerezni a független új pedig csillióba kerül)
Magam részirül én ezen a mostani piacon 1 évnél hosszabb időre nem szívesen írnék alá, nézzétek vissza tavaly ilyenkor mi volt HSDPA fronton, azért itt még lesz változás rendesen, és pozitív irányba. Voice esetében semmi gond nincs a 2 évvel, mert olyan orbitális nagyot nem fognak változni a percdíjak, amíg nincs új szolgáltató (ha egyáltalán lesz valaha)
Note: t-mobile épp 1 hete ül a levelemen, hogy akkor most mi van a vpn-el. Asszem megsürgetem őket.

#533 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 13:53

Eztet most mertem... de szintre percrol percre valtozik a helyzet.
Kép

#534 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 14:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 14:08

Köszi.  :) T-Mobile-nál is van feltöltőkártyás? Mert itt még csak nekik van lefedettségük. Utánakérdezve nincs olyan lehetőség, hogy hűségszerződés nélkül 0 Ft-ért hozzájutsz a modemhez. Az miért van, hogy T-Mobile-nál jóval drágább az 5 GB-os csomag, mint Pannonnál, ráadásul a modemet is külön meg kell venned, míg a másiknál be van építve a kezdőcsomag árába. Talán a magasabb sebesség miatt van különbség?  :confused:  Üzletekben ki lehet korrekten próbálni a tényleges müszaki paramétereket működés közben? Mert zsákbamacskát nyilván nem rendelek meg.

Szerkesztette: zoli62 2007. 10. 16. 14:10 -kor

#535 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 14:08

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 15:06

Köszi.  :) Utánakérdezve nincs olyan lehetőség, hogy hűségszerződés nélkül 0 Ft-ért hozzájutsz a modemhez. Az miért van, hogy T-Mobile-nál jóval drágább az 5 GB-os csomag, mint Pannonnál?

Olyan persze nincs, hogy sem hűség, de ingyé modem, azért hülyének nézni a szolgáltatót sem kell :-)

A többi meg azért olyan, mert csak. Pontos választ biztos nem itt fogsz rá kapni, van aki ezzel variál, van aki azzal. Bonyolult megérteni? De Pannonnál mennyi az 5 gigás csomag? Trémobilnál alig páre ezrest fizetünk érte, ami kártyát csak netezni vettük.
Make love not Wor.

#536 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 14:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 15:08

Olyan persze nincs, hogy sem hűség, de ingyé modem, azért hülyének nézni a szolgáltatót sem kell :-)

A többi meg azért olyan, mert csak. Pontos választ biztos nem itt fogsz rá kapni, van aki ezzel variál, van aki azzal. Bonyolult megérteni? De Pannonnál mennyi az 5 gigás csomag? Trémobilnál alig páre ezrest fizetünk érte, ami kártyát csak netezni vettük.

Nem ingyen gondoltam, hanem hűség nélkül, de mondjuk részletre. Érted, nem? :) Pannonnál: http://www.pannon.hu...mobil_internet/

Szerkesztette: zoli62 2007. 10. 16. 14:14 -kor

#537 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 14:20

Hitelt ad a bank, ha kell, nem feltetlenul a szolgaltatotol kell varni...

Krinyo

#538 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 14:34

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 14:06

Az miért van, hogy T-Mobile-nál jóval drágább az 5 GB-os csomag, mint Pannonnál, ráadásul a modemet is külön meg kell venned, míg a másiknál be van építve a kezdőcsomag árába.

Trénél a mostani 2GB-os csomag nov. 1.-től 5GB, az 5GB-os pedig 8GB
Ezzel kell számolni és akkor a tré 5790-es ára kb annyi mint a pannon 5990-es ára
(az akciókat mindkét oldalon omittálva)

What does it mean "kezdőcsomag"? Hűség eseten az alap usbmodem a pannonnál és a t-nél is 2 évre 0 Ft, a t-nél van egy éves hűség is ebben az esetben 9990 a legolcsóbb usbmodem.

Ha feltöltőkártyás kell akkor keress rá Google-al a "Domino NET" szóra, valahol láttam olyat trémobilnál is hogy egy csak netezésre alkalmas dominó SIM kártya, meg egy modem vagy PCMCIA kártya egy csomagban, negyvenvalamennyi ezerért. De ezt nem mindenhol árulják, az sem biztos hogy létezik még.

#539 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 14:36

Idézet

Ha feltöltőkártyás kell akkor keress rá Google-al a "Domino NET" szóra, valahol láttam olyat trémobilnál is hogy egy csak netezésre alkalmas dominó SIM kártya, meg egy modem vagy PCMCIA kártya egy csomagban, negyvenvalamennyi ezerért. De ezt nem mindenhol árulják, az sem biztos hogy létezik még

Köszi. megnézem.

#540 Felhasználó inaktív   danielh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 14:38

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 13:53

Eztet most mertem... de szintre percrol percre valtozik a helyzet.
Kép

HSUPA kütyüd van vagy csak a speedtest sz*r már megint?

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.