Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 17:03
Tizedannyit nem kell foltozgatni, törödni a rendszerrel mint egy win-es gép esetében.
Ráadásul nincs virus, spyware, férgek és egyéb nyalánkságok. Ami nem elhanyagolható.
Pc =/ Windows.
Én pl linuxot is használok a gépemen. 80%ban kb. Ezekre szintén elmondható, hogy kevesebb virus, spyware, féreg és egyéb nyalánkság van. Persze tűzfalat és ilyeneket illik (kötelező) felrakni és lehetőségeinkhez képest jól bekonfigolni.
Amúgy én szintén brand gépem dolgozom, a feeling itt is megvan. Egyedül az zavar, hogy nem fekete a monitorom. Minden más fekete, arany színű vagy fa színű a környezetemben. (Állítólag valamilyen környezetvédelmi szabvány nem engedi manapság a fekete crt-k gyártását. lcd-re meg nemfogok váltani mert _számomra_ nem megfelelő megoldás.)
Amúgy én sem szidtam a mac-et, csak mondtam _nekem_ nemjó. Megemlítettem azt is, hogyha 90+ százalékban 2d-s meló (dtp, kompozit vagy vágás és egyéb utómunkálatok) futna a gépen, a mac-et választottam volna. De nekem a 3d-s része volt a fontosabb. Szelá zsizny.