HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X

#1201 Felhasználó inaktív   TomPP 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 11. 10:07

eh, ez lehet az uzleti ev is, az pedig akar 2006-ban is lehet :D

Tom#
Hallowed are the Ori !

#1202 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 10:27

Szerintetek Magyarorszagon van arra esely, hogy az ember beszerezhessen egy G5-os alaplapot, abba bele G5 procit es megepitsen egy mac-et? Merevlemez, memoria, vga, optikai meghajto, stb. mar barhol beszerezheto.

#1203 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 10:28

Nincs.

#1204 Felhasználó inaktív   ANTIpc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 14:29

Idézet: ion - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 9:27

Szerintetek Magyarorszagon van arra esely, hogy az ember beszerezhessen egy G5-os alaplapot, abba bele G5 procit es megepitsen egy mac-et? Merevlemez, memoria, vga, optikai meghajto, stb. mar barhol beszerezheto.

Jo penzert megoldhato :)
Haz/tap/combo valakinek? :D
Vagy rax ra Varganet ? :D
Egyebkent a videoval meggyulne a bajod szerintem, nem igazan passzentos bele a pc-s, ugy remik.
Bar talan megoldhato...
http://www.spymac.com/forums/showthread.ph...adid=114743&c=2

#1205 Felhasználó inaktív   TomPP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 14:35

a dual g5 tapja 600W, ha jol emlekszem.
Hallowed are the Ori !

#1206 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:21

Nem tudom, hogy jon ide a vargane tap, sztem a stb roviditesbe minden egyeb belefer, amit az ember nem sorol fol.
Azt viszont tudtam, csak nem sejtettem, hogy pc-s vga nem jo mac-be...
Tulkeppen csak eszembe5lott, hogy mi lenne, ha, de ha "jo penzert megoldhato", akkor nem valoszinu, hogy sokkal olcsobban jovok, mint ha egy powermac-et veszek, amit nem fogok megtenni, mert nincs tamogatom.

#1207 Felhasználó inaktív   TomPP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:42

ha csak az osx kellene, erdemes megnezned a a pegasos-t. Ez szabvany ATX alaplap, G4 1Ghz procival.

Tom#
Hallowed are the Ori !

#1208 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 15:56

nem az osx miatt, nem szeretem az osx-et. pegasos-ra gondoltam, de engem inkabb a g5 erdekelne.

Szerkesztette: ion 2004. 09. 12. 15:56 -kor

#1209 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 18:09

a pegasos is eleg draga buli, nem?
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#1210 Felhasználó inaktív   ANTIpc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 23:01

"Nem tudom, hogy jon ide a vargane tap, sztem a stb roviditesbe minden egyeb belefer, amit az ember nem sorol fol."

Akkor szerintem nezd meg hol is irtad azt az stb.-t :p
(lehet, hogy tevedek, de gondolom nem valami mezei "pc-s" csatija van az eredeti tapnak...persze nyilvan hasznalhato a pc-s tap is 1 kis barkacsolassal - mar ha szukseg van egyaltalan atalakitasra)

"nem az osx miatt, nem szeretem az osx-et. pegasos-ra gondoltam, de engem inkabb a g5 erdekelne."

Hat eleg fura indok, mit mondjak :)
Tulkepp mi az ami erdekelne benne?

#1211 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 10:14

a stb-t jo helyre irtam, mert nem is merult fol bennem, hogy a vga mellett a tap is mas, mint a pc-s. esetleg kiderul meg valami?

btw, a powermac-ekben miert nem scsi-s meghajtok vannak? miert s-ata vinyokat raknak bele?

a G5-tel kapcsolatban pedig az erdekel, hogy mit tud. nem csak az osx tudja kihasznalni a G5 kepessegeit (tevedek?).

#1212 Felhasználó inaktív   Dr Lacibacsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 13. 11:02

Tiszteletem mindenkinek!

Amint az a hozzaszolasaim szamabol is latszik uj vagyok ezen a forumon. Nagyon valoszinu, hogy a kozeljovoben csatlakozom a Mac hasznalok taborahoz. Termeszetesen van is nehany kerdesem, bizom benne, hogy ti tudtok segiteni  :respect:
Az elso kerdes a valtashoz kapcsolodik: hogyan lehet a PC NTFS filerendszeru vinyojarol atmenteni az adatokat Mac-re? 20-25 GB-t nem szivesen irkalnek ki CD-re.

Udv
Laciba'

#1213 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 11:09

Idézet: Dr Lacibacsi - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 12:02

Tiszteletem mindenkinek!

Amint az a hozzaszolasaim szamabol is latszik uj vagyok ezen a forumon. Nagyon valoszinu, hogy a kozeljovoben csatlakozom a Mac hasznalok taborahoz. Termeszetesen van is nehany kerdesem, bizom benne, hogy ti tudtok segiteni  :respect:
Az elso kerdes a valtashoz kapcsolodik: hogyan lehet a PC NTFS filerendszeru vinyojarol atmenteni az adatokat Mac-re? 20-25 GB-t nem szivesen irkalnek ki CD-re.

Udv
Laciba'

Az OS X látja, és olvassa az NTFS-t.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1214 Felhasználó inaktív   ANTIpc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 05:05

" a stb-t jo helyre irtam, mert nem is merult fol bennem, hogy a vga mellett a tap is mas, mint a pc-s. esetleg kiderul meg valami?"

Lehet hogy jo az is, de en nem nagyon nezem ki az apple-bol :)

"btw, a powermac-ekben miert nem scsi-s meghajtok vannak? miert s-ata vinyokat raknak bele?"

Mert errol a szokasukrol par eve leszoktak, mikor rajottek, hogy valahogy csokkenteni kene az arakon...ez volt az egyik aldozat.

"a G5-tel kapcsolatban pedig az erdekel, hogy mit tud. nem csak az osx tudja kihasznalni a G5 kepessegeit (tevedek?). "

Most akkor yellow dog linuxra kell gondolni, vagy mire?
Ha nem X-et futtatna az ember rajta, akkor aligha lenne kifizetodobb befektetes, mint egy ~100k-s pc.

#1215 Felhasználó inaktív   consono 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 08:03

Ha teljesen nem is, de részlegesen már ma is kihasználja az OSX a G5 képességeit, de fullosan majd csak a Tiger fogja kiaknázni a lehetőségeket. Meg persze pl. az Adobe adott ki G5-re optimákolt pluginokat Photoshophoz és nem ő az egyetlen. Szóval most sem egy gyors G4 a G5, hanem már most több...

#1216 Felhasználó inaktív   rgranc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 10:04

"Egy újszülöttnek minden vicc új" mottóval:
meglehetősen alapos, számos szempontot figyelembe vevő, szerintem eléggé objektív OS X - Windows XP összehasonlítás
Tetszik benne az is, hogy a szerző is tudja (és meg is jegyzi), hogy egyrészt minden felhasználónak mások az igényei (és ízlése), ezért számos dolgot másként osztályoznának, valamint teljességgel kimaradt a pontozásból a súlyozás (tehát pl. a webszerver pontjai ugyanannyit számítanak, mint az ikonoké). Ezt is kéretik hát figyelembe venni.
A másik, ami tetszik: a költségösszehasonlítások, egyrészt a legutolsó oldalon, ahol egy olyan személy beszél tapasztalatairól, akinek két internet-szolgáltatója is van, az egyik kizárólag Mac, a másik Windows userekkel - a Mac hardver kétszer drágább volt, de azóta a Windows supportra és karbantartásra ötször annyit kellett költenie.
Egyébként nagyon jó linkek vannak a kezdőoldalon pl. az árazással (oprendszer és hardver is) kapcsolatban is, én sok érdekeset olvastam...

r.
Apróhirdetés: Félénk fiú keresi... ööö, izé, hmm, ááá, hagyjuk...

#1217 Felhasználó inaktív   d.e.h. 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 26. 17:30

Idézet: ion - Dátum: 2004. szept. 8., szerda - 7:48

"2.8-as P4-en 10%"

iBook G4 -en is megy, olyan 70% terheltseg mellett mplayerrel, QT nem tudja megnyitni, valamit hianyol ... majd megnezem, mit.

(iBook G4 = 1.066GHz, 512MB RAM, ATI9200 64(?)MB)

#1218 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 19:20

Azon gondolkozom, hogy venni kéne egy eMac-et csak ismerkedés céljából, viszont a mac.hu-s ár elég sok számomra (188e Ft). Valahol Magyarországon nem lehet olcsóbban venni ilyen gépet? 100-120 korul már lehet érdekelne.

#1219 Felhasználó inaktív   ANTIpc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 04:22

Idézet: Thoty - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 18:20

Azon gondolkozom, hogy venni kéne egy eMac-et csak ismerkedés céljából, viszont a mac.hu-s ár elég sok számomra (188e Ft). Valahol Magyarországon nem lehet olcsóbban venni ilyen gépet? 100-120 korul már lehet érdekelne.

Nemtom hol lattad (en ott nem lattam) ennyiert, es az melyik valtozat volt, ezen kivul netto ar volt-e, de a legujabb tipusbol (1,25GHz G4/256MB/40GB/combo/9200 32MB...) van mar olyan ami 204 rongy, ha igaz, akkor ez brutto ar.
100-120-ert szinte kizart hogy kapj, mar ha ujabbra gondoltal, talan egy regi 700-ast kapsz alapkiepitesben 120-korul, viszont arra szerintem varnod kene jo par honapot, mert annyira azert nincs sok azokbol...

http://fotexnet.hu/i...category=053005

#1220 Felhasználó inaktív   consono 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 07:57

Idézet: ANTIpc - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 3:22

Nemtom hol lattad (en ott nem lattam) ennyiert, es az melyik valtozat volt, ezen kivul netto ar volt-e, de a legujabb tipusbol (1,25GHz G4/256MB/40GB/combo/9200 32MB...) van mar olyan ami 204 rongy, ha igaz, akkor ez brutto ar.
100-120-ert szinte kizart hogy kapj, mar ha ujabbra gondoltal, talan egy regi 700-ast kapsz alapkiepitesben 120-korul, viszont arra szerintem varnod kene jo par honapot, mert annyira azert nincs sok azokbol...

http://fotexnet.hu/i...category=053005

HA használt masinában is gondolkodsz, akkor kukkants fel a mac.hu-ra, vagy a beszeljukmac.com-ra, mindkét helyen hirdetnek használt gépeket, ott kifoghazsu esetleg valami jót ilyen árban...

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.