HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X

#1461 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 07. 10:00

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 8:56

Jon ez az $500-os gep ahhoz gondoltam... ;)

Samott

Ha igazak a pletykak es lesz ilyen gep, ezt pont azoknak talaltak ki, akik szerettek volna Mac-et a PCjuk melle, vagy helyett, de azert nem vettek mert nem akartak kidobni a regi monitorjukat es venni egy iMacet monitorostul.

Nem valoszinu, hogy az Apple fog gyartani 17-es Cinema Displayt.

#1462 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 10:09

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 10:56

Hat azert egy 4-5 eves geptol te se varhatod el, hogy aranyarban el tudd adni, viszont latszik, hogy milyen sokaig tudtad hasznalni :)

probald meg itt: www.oszeres.com vagy itt keresett valaki ilyet a multkor: www.beszeljukmac.com

Meg most is tudom hasznalni, nincs vele gond, de szeretnek egy laptopot. Mondjuk nagyreszt linuxot hasznalok rajt, de megy rajta az osx is, tetszik, szep, megbizhato, a gepemen viszont lassu...
Desktop ház 300MHz, 256MB-ram, 2db 4GB ide hdd, 2db 4GB scsi hdd (kicsit maszek megoldas..), gyari cd, fdd, video etc, meg egy usb bovitokartya, apple multiplescan 15" AV, stylewriter 2500, ibm 2.1 hangrendszer, meg adb-s eger+bill. Szerinted mennyi?
Meg egyben nem is kell senkinek imho.. Eh olcson meg fajna eladni...
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#1463 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 10:16

Idézet: hybris - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 9:09

Meg most is tudom hasznalni, nincs vele gond, de szeretnek egy laptopot. Mondjuk nagyreszt linuxot hasznalok rajt, de megy rajta az osx is, tetszik, szep, megbizhato, a gepemen viszont lassu...
Desktop ház 300MHz, 256MB-ram, 2db 4GB ide hdd, 2db 4GB scsi hdd (kicsit maszek megoldas..), gyari cd, fdd, video etc, meg egy usb bovitokartya, apple multiplescan 15" AV, stylewriter 2500, ibm 2.1 hangrendszer, meg adb-s eger+bill. Szerinted mennyi?
Meg egyben nem is kell senkinek imho.. Eh olcson meg fajna eladni...

Add el a gepet 40-50 ert, ha lesz olcso headless imac, es egy 100-ast se kell melleraknod, a meglevo cuccaidat meg fogod tudni hasznalni az uj geppel.

#1464 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 10:21

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 11:16

Add el a gepet 40-50 ert, ha lesz olcso headless imac, es egy 100-ast se kell melleraknod, a meglevo cuccaidat meg fogod tudni hasznalni az uj geppel.

En is annyira gondoltam, de annyiert imho senki nem veszi mac.. Na majd dobok mindenhova hirdetest mymac, beszeljukmac etcetc.. headless imac... majd fel ev mulva lesz itthon, addig csak aranyaron pultalol :p
ibookot konnyebben lehet cipelni, az kell.
I don't believe it.
-- DNA

#1465 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 10:43

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 10:00

Ha igazak a pletykak es lesz ilyen gep, ezt pont azoknak talaltak ki, akik szerettek volna Mac-et a PCjuk melle, vagy helyett, de azert nem vettek mert nem akartak kidobni a regi monitorjukat es venni egy iMacet monitorostul.

Ez lennek en... ;) Csak ram ferne egy uj monitor is... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1466 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 11:22

Idézet: hybris - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 4:32

:D
Te mennyire primitiv vagy baratom... Kb ovis szinvonal, "en asztalomon legalabb annyi cumo van, csak ahhoz, hogy hasznald esz is kell, mert profi peces cuccok! etcetc".
Amiga nincs, halott, akik hasznaljak hobbybol teszik, kiveve par mazochistat, akiket lehet tisztelni, de akar ki is lehet nevetni, a pc egy jatekplatform, amit eredetileg irodai munkakra terveztek (magyaran minden szart bele jo olcson), a mac pedig meregdraga.
Az otthoni felhasznalo majd szepen eldonti, hogy mi kell neki/mire van penze, a cegesek hasznaljak amit a vezetoseg vesz.. ertelmetlen ezen vitatkozni.
Ja es mellesleg mac4ever.

Tisztelt Uram!

Amig én mérsékelt és relatíve kulturált hangnemben adok hangot véleményemnek, addig kikérem magamnak ezt a hangnemet.
Továbbá ajánlom szíves figyelmébe az alábbi oldalt:
AmigaStore

Üdvözlettel:

Nimrod
Rating: Psychopath

#1467 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 11:27

Idézet: La Palma - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 10:32

kimondtad a kulcsmondatot!
ezexerint a Mac a legfelhasználó-barátabb.

(nem értelek, ez egy Mac OSX topik, ahol eddig egészen normális hangnemben ment a beszélgetés és vita. erre jössz Te, bizonygatni, hogy a mac szar. kérdésem: használtál már mac-et?)

Igen, mondhatjuk. De tapasztalatból tudom, hogy nincs olyan, hogy felhasználóbarát, mert egyeseknem még egy TV kezelése is nehézséget okoz.

És már bocsánatod kérem, de nem én kezdtem a flame-elést, csupán reagáltam de közben nem szídtam a Mac-et. Szvsz nézze meg, próbálja ki mindenki mind a PC-t, mind a Mac-et és utána döntsön, hogy mit szeretne. De az viszont súlyos hiba, ha a PC-t egy szintre hozzuk a win-nel. Inkább egy Linuxos PC-t kell összevetni egy Mac-el.
Mac-hez pedig sajnos nem volt még szerencsém az ára miatt, csak működés közben láttam élőben párszor.

Lényeg: aki gépet vesz, döntse el mire használná, hogy tudja ezt PC-n és Mac-en megoldani és utána vegye meg azt, amelyik jobban bejön neki.

Flame OFF.

Szerkesztette: Nimrod 2005. 01. 07. 11:30 -kor

#1468 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 11:34

Idézet: Nimrod - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 12:22

Tisztelt Uram!

Amig én mérsékelt és relatíve kulturált hangnemben adok hangot véleményemnek, addig kikérem magamnak ezt a hangnemet.
Továbbá ajánlom szíves figyelmébe az alábbi oldalt:
AmigaStore

Üdvözlettel:

Nimrod

tegezz nyugodtan..

amiga.. nezd meg milyen processzor van benne, ill milyen processzorokat hasznaltak az eddigi gepeikben. Utana meg szidjad csak tovabb a macet...
Egyebkent tenyleg hobbygep. Viszont az ujon allitolag menni fog az osx (vagy mar megy is?!)..
I don't believe it.
-- DNA

#1469 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 11:41

Csak még zárásként. Régen sokan mondták, hogy a Mac-nek milyen szép a dizájnja és a PC milyen ronda. Aztán elkezdtek a PC-sek moddolni. A következő két kép pedig a tegnap felrakott gép oldalsó panelje, ami egy gyári ház, nem kézzel moddolt, magyarul már csak ízlés kérdése, hogy kinek melyik kinézet jön be jobban. A képek minőségéért elnézést, elég gyengén vesz ez a webcam ha rosszak a fényviszonyok, sötétben jobb.

Egy kép és a másik.

#1470 Felhasználó inaktív   TomPP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 11:42

na es ha a szar a mac ? Gyozd meg H.Andrast, hogy valjon meg a szar gepetol :D :D :D

Tom#
Hallowed are the Ori !

#1471 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 11:43

Idézet: hybris - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 12:34

tegezz nyugodtan..

amiga.. nezd meg milyen processzor van benne, ill milyen processzorokat hasznaltak az eddigi gepeikben. Utana meg szidjad csak tovabb a macet...
Egyebkent tenyleg hobbygep. Viszont az ujon allitolag menni fog az osx (vagy mar megy is?!)..

Az Amiga ugyan le van maradva, de én csak arra akartam rávilágítani, hogy nem halt meg... A Mac-et meg nem szidtam, csak véleményeztem. És talán szolídabban, mint ahogy a Mac-esek tették a PC-sekkel a Fix-en nem is oly rég...  :rolleyes:

#1472 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 11:54

Idézet: Nimrod - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 12:41

Csak még zárásként. Régen sokan mondták, hogy a Mac-nek milyen szép a dizájnja és a PC milyen ronda. Aztán elkezdtek a PC-sek moddolni. A következő két kép pedig a tegnap felrakott gép oldalsó panelje, ami egy gyári ház, nem kézzel moddolt, magyarul már csak ízlés kérdése, hogy kinek melyik kinézet jön be jobban. A képek minőségéért elnézést, elég gyengén vesz ez a webcam ha rosszak a fényviszonyok, sötétben jobb.

Egy kép és a másik.

Aha, ezekhez kepest tenyleg eleg csumpi mondjuk egy cube, vagy barmely newworld mac.
Imho a mostani fenycsoves, plexioldalas pc-knel _barmely_ brand szamitogepgyarto alapmodellje is szebb, Mert az egesznek olyan muanyag taiwani ize van, mint a kinai piacnak, meg igenytelen, meg nem errol kellene hogy szoljon a topic..
I don't believe it.
-- DNA

#1473 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:01

Idézet: hybris - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 12:54

Aha, ezekhez kepest tenyleg eleg csumpi mondjuk egy cube, vagy barmely newworld mac.
Imho a mostani fenycsoves, plexioldalas pc-knel _barmely_ brand szamitogepgyarto alapmodellje is szebb, Mert az egesznek olyan muanyag taiwani ize van, mint a kinai piacnak, meg igenytelen, meg nem errol kellene hogy szoljon a topic..

Grrr.... a lényeg az, hogy a PC is képes fejlődni, lásd a régi batár kocka házak helyett már könnyű dizájnos házak vannak.

A topicnak meg szerintem arról kéne szólnia, hogy ide csak olyanok jöhetnének, akik mindkét platformot ismerik, mert így szélmalomharc megy, amiből én ki is szálltam. Elmondtam az én véleményem mint PC-s, ti elmondtátok mint Mac-es, OK. Ennyi. Szerintem.

#1474 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:08

Nimrod ezeket a kepeket vicnek szanod ugye :)

#1475 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:10

Idézet: Nimrod - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 13:01

Grrr.... a lényeg az, hogy a PC is képes fejlődni, lásd a régi batár kocka házak helyett már könnyű dizájnos házak vannak.

A topicnak meg szerintem arról kéne szólnia, hogy ide csak olyanok jöhetnének, akik mindkét platformot ismerik, mert így szélmalomharc megy, amiből én ki is szálltam. Elmondtam az én véleményem mint PC-s, ti elmondtátok mint Mac-es, OK. Ennyi. Szerintem.

10 eve hasznalok pc-ket, 5 eve maceket (nem csak apple) es volt szerencsem vegigbukdacsolni a legtobb oprendszeren, de a legpozitivabb tapasztalatom egy iMackel volt amin osx 10.2 futott, annak ellenere hogy low-end modell volt es mindossze 500MHz-es sokkal megbizhatobb volt mint egy ibm aptiva high-end pIII 800MHz-en, win2000-rel es mi tobb gyorsabb is volt a photoshop, meg a rendszerinditas, meg ilyenek, de falrahanyt borso, gondolom neked eleg ha megy a needforspeed underground2, termeszetesen a torott verzio, szal megint ahol a part szakad..
I don't believe it.
-- DNA

#1476 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:24

Idézet: Nimrod - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 11:01

Nezd csak! :) Macen pillanatok alatt lehet normalis kepeket fotozni, aztan berakni ide  :p

Kép

Flame OFF

#1477 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:29

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 13:24

Nezd csak! :) Macen pillanatok alatt lehet normalis kepeket fotozni, aztan berakni ide  :p

Flame OFF

Egesz jo poszter. Honnet van?
Ja es gep sem rossz... en is kerek.
I don't believe it.
-- DNA

#1478 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:31

Nimrod:

Idézet

Mac-hez pedig sajnos nem volt még szerencsém az ára miatt, csak működés közben láttam élőben párszor.

Idézet

A topicnak meg szerintem arról kéne szólnia, hogy ide csak olyanok jöhetnének, akik mindkét platformot ismerik...

Namostakkor mivan? Ahhoz kepest, hogy meg csak messzirol lattal macet eleg hatarozott velemenyed van rola.

Szerkesztette: zZsOlTi 2005. 01. 07. 12:32 -kor

-ZsOlTi-

#1479 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:36

Idézet: hybris - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 11:29

Egesz jo poszter. Honnet van?
Ja es gep sem rossz... en is kerek.

Ok. Veszel ilyen gepet akkor kapsz ilyen posztert. Deal? :)

#1480 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:44

Idézet: hybris - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 13:10

10 eve hasznalok pc-ket, 5 eve maceket (nem csak apple) es volt szerencsem vegigbukdacsolni a legtobb oprendszeren, de a legpozitivabb tapasztalatom egy iMackel volt amin osx 10.2 futott, annak ellenere hogy low-end modell volt es mindossze 500MHz-es sokkal megbizhatobb volt mint egy ibm aptiva high-end pIII 800MHz-en, win2000-rel es mi tobb gyorsabb is volt a photoshop, meg a rendszerinditas, meg ilyenek, de falrahanyt borso, gondolom neked eleg ha megy a needforspeed underground2, termeszetesen a torott verzio, szal megint ahol a part szakad..

Mondja aki használja...

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »