Idézet: ion - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 11:16
ezt nem is vitattam, regebben jomagam is almodoztam egy ilyen keyboardrol, csak hat horribilis az ara, de legalabb cserebe nincs rajta semmi plusz szolgaltatas. szoval nem ertem, mi kerul ennyibe ezen a billentyuzeten...
ha legalabb halk es flat lenne.. meg igy nem is olyan szep, mint amilyen lehetne

es ugye itt is sok a hezag a billentyuk kozt, szoval a kopaszodo ember korpas hajszalaitol kezdve a takonyig minden beszorul a billentyuk koze/ala... ennyi penzert igazan lehetne olyan keyboardot gyartani, amit konnyu takaritani.
Hat igen, lassan mar tenyleg tobbet kell fizetni egy olyan billentyuzetert, amin nincsen semmi felesleges gomb:) Nekem amugy pont az jon be benne.
Anno a PC-mhez is egy IBM-et vettem minden extra nelkul, az is ilyen aron volt (3-4 eve). Es az sem egy utolso szempont hogy van sulya a billentyuzetnek es nem tolom arrebb ha veletlenul hozzaer a kisujjam:)
En nem tudom ki hogy szokta takaritani a billentyuzetet, de en szet szoktam kapni, es fel ora alatt olyan lesz mint uj allapotaban. Es ezt eleg konnyu szetszedni is, ellenben a regebbiekkel.