HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma bó'tosok :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma bó'tosok :)) jelentés a pult innenső oldaláról ;-) Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Killer01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 31. 11:53

A további fejlemények (ha érdekel valakit  :) ): Mire eljutott volna hozzám a gép, elfüstölt a vidkari  :rolleyes:  Ipon garanciafutára jött, vidkarit elvitte, majd pár napra rá hozta vissza ugyanazt  :omg: Iponos srác a telefonos beszélgetésnél teljesen tanácstalan volt, hogy mi is történt. Jelenleg próbálják kideríteni, miért is küldték vissza......
Mi az, zöld és ha rád ugrik meghalsz?  Biliárdasztal.

#142 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 28. 05:26

Idézet: Killer01 - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 11:53

A további fejlemények (ha érdekel valakit  :) ): Mire eljutott volna hozzám a gép, elfüstölt a vidkari  :rolleyes:  Ipon garanciafutára jött, vidkarit elvitte, majd pár napra rá hozta vissza ugyanazt  :omg: Iponos srác a telefonos beszélgetésnél teljesen tanácstalan volt, hogy mi is történt. Jelenleg próbálják kideríteni, miért is küldték vissza......

Személyesen kellene bemenni, és cseréltetni :)
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#143 Felhasználó inaktív   Killer01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 03:18

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 6:26

Személyesen kellene bemenni, és cseréltetni :)

Szerintem itt az sem segítene, jelenleg kötik az ebet a karóhoz: véleményük szerint a kártya "fizikailag sérült" és ezért nem vonatkozik rá a garancia. többszöri e-mail váltás és telefonbeszélgetés eredményeképp legalább elküldték a vidkarit a gyártóhoz  :omg: persze cserekártyát nem adtak. Tetü egy banda ez az IPON....    :(

Szerkesztette: Killer01 2008. 05. 08. 03:20 -kor

#144 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 11:31

Idézet: Killer01 - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 3:18

Szerintem itt az sem segítene, jelenleg kötik az ebet a karóhoz: véleményük szerint a kártya "fizikailag sérült" és ezért nem vonatkozik rá a garancia. többszöri e-mail váltás és telefonbeszélgetés eredményeképp legalább elküldték a vidkarit a gyártóhoz  :omg: persze cserekártyát nem adtak. Tetü egy banda ez az IPON....    :(

Fizikai sérülés esetén a legtöbb boltban nem érvényes a garancia.
Elfüstölt kártyát, processzort ritkán szoktak cserélni.

Persze, tudom, hogy ezt ők rakták össze, és a ventilláció hiánya miatt ment tönkre.
Szomorú eset.

#145 Felhasználó inaktív   Laca 012 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 26. 21:04

Sziasztok!
Remélem nem OFF, de az én kis történetemet is szeretném megosztani veletek!
Ha nem velem történik el sem hiszem!
Nyomtatót próbáltam vásárolni a READY Computer-nél, amely a depo.hu-n és az árgépen is úgy szerepelt, hogy készleten van. A biztonság kedvéért odatelefonáltam, és közölték, hogy este érkezik, úgyhogy csak holnap tudom átvenni.Másnap is holnapot ígértek, és ez így ment egy hétig. telefonszámla már közel 1000Ft,mire a 8.napon Hívásomra azt közölték, hogy van készleten. A délutáni csúcsforgalomban odaaraszoltam 1,5-2óra alatt, ám a boltban közölték, hogy ők nem állítottak olyat, hogy megjött. Határidőt továbbra sem tudnak mondani, úgyhogy csak várjak. Arra a kérdésre, hogy a fentebb említett oldalakon miért szerepel hibás infó a rendelkezésreállásról, kinevettek és azt mondták, hogy raktáron van, de hogy melyiken,olyat ők nem állítottak, és ha itt sokáig akadékoskodok, akkor nem is fogok tőlük sohasem vásárolni, mert megtagadják a kiszolgálást. Erre kértem a vásárlók könyvét, amire az volt a válasz,hogy "kitesznek" a boltból.(kicsit trágárabbul) Mire azzal fenyegetőztem, hogy rendőrt hívok, ha azonnal nem adják oda, végülis megkaptam és beírtam. Amíg írtam a "költeményemet" 4-5 ember jött be, egyik hdd-t, másik valami monitort rendelt,és hasonló cipőben jártak mint én. Egyiküknél oda mertem nézni, persze már nem közönyös arckifelyezéssel (nevetve), Újra megfenyegettek, hogy kidobnak, ami valószínű csak fizikai súlycsoportunk aránya miatt nem történt meg. Vevőket megtévesztő, hitegető, unkorrekt üzlet! A nyomtatót 99 Ft-al drágábban ugyan, de megvettem másnap a LORD Dreamland-nél, ahol rendesen ahogy kell félreraktak egyet amíg odaértem. Nem értem miért kell olyan terméket hirdetni legalacsonyabb áron,amit nem is tudnak annyiért biztosítani. Csak azért,hogy elöl legyenek a listában. Azért mert depo szerint ott lett volna legolcsóbb, viszont nincs nem fogok a nyomtató helyett pl. hdd-t venni. Azt hiszik ez reklám? Vagy miért csinálják? 2002-ben már szólt róluk itt egy topic, csak zárták. Pedig még mindíg van mit írni róluk!
Köszi a lehetőséget!
Laca

#146 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:13

Idézet: Laca 012 - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 22:04

a READY Computer-nél, amely a depo.hu-n és az árgépen is úgy szerepelt, hogy készleten van. A biztonság kedvéért odatelefonáltam, és közölték, hogy este érkezik, úgyhogy csak holnap tudom átvenni.

A nyomtatót 99 Ft-al drágábban ugyan, de megvettem másnap a LORD Dreamland-nél, ahol rendesen

:omg:  :omg:

#147 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 00:00

Idézet: Killer01 - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 4:18

Szerintem itt az sem segítene, jelenleg kötik az ebet a karóhoz: véleményük szerint a kártya "fizikailag sérült" és ezért nem vonatkozik rá a garancia. többszöri e-mail váltás és telefonbeszélgetés eredményeképp legalább elküldték a vidkarit a gyártóhoz  :omg:   persze cserekártyát nem adtak. Tetü egy banda ez az IPON....    :(

Gari: A fizikaisérült kártyát a gyártó SEM veszi vissza sok esetben. Erre tehát eljárást nem lehet építeni, a cég felelősségét te egy általad felállított tázisből nem tudod kétséget kizáróan megállapítani.

Cseredarab: És ha eléd raknak egy S3 trio-t, akkor is ide fogsz írni? :) Az a baj ezzel is, hogy egyrészt törvényi kötelezettségük nincs, másrészt a cserére fogható alkatrészekből elég könnyen belátható, egy fél boltnyit lehetne tartani.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#148 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 00:02

Sziasztok!
Remélem nem OFF, de az én kis történetemet is szeretném megosztani veletek!
Ha nem velem történik el sem hiszem!
Nyomtatót próbáltam vásárolni a READY Computer-nél, amely a depo.hu-n és az árgépen is úgy szerepelt, hogy készleten van. A biztonság kedvéért odatelefonáltam, és közölték, hogy este érkezik, úgyhogy csak holnap tudom átvenni.Másnap is holnapot ígértek, és ez így ment egy hétig. telefonszámla már közel 1000Ft,mire a 8.napon Hívásomra azt közölték, hogy van készleten. A délutáni csúcsforgalomban odaaraszoltam 1,5-2óra alatt, ám a boltban közölték, hogy ők nem állítottak olyat, hogy megjött. Határidőt továbbra sem tudnak mondani, úgyhogy csak várjak. Arra a kérdésre, hogy a fentebb említett oldalakon miért szerepel hibás infó a rendelkezésreállásról, kinevettek és azt mondták, hogy raktáron van, de hogy melyiken,olyat ők nem állítottak, és ha itt sokáig akadékoskodok, akkor nem is fogok tőlük sohasem vásárolni, mert megtagadják a kiszolgálást. Erre kértem a vásárlók könyvét, amire az volt a válasz,hogy "kitesznek" a boltból.(kicsit trágárabbul) Mire azzal fenyegetőztem, hogy rendőrt hívok, ha azonnal nem adják oda, végülis megkaptam és beírtam. Amíg írtam a "költeményemet" 4-5 ember jött be, egyik hdd-t, másik valami monitort rendelt,és hasonló cipőben jártak mint én. Egyiküknél oda mertem nézni, persze már nem közönyös arckifelyezéssel (nevetve), Újra megfenyegettek, hogy kidobnak, ami valószínű csak fizikai súlycsoportunk aránya miatt nem történt meg. Vevőket megtévesztő, hitegető, unkorrekt üzlet! A nyomtatót 99 Ft-al drágábban ugyan, de megvettem másnap a LORD Dreamland-nél, ahol rendesen ahogy kell félreraktak egyet amíg odaértem. Nem értem miért kell olyan terméket hirdetni legalacsonyabb áron,amit nem is tudnak annyiért biztosítani. Csak azért,hogy elöl legyenek a listában. Azért mert depo szerint ott lett volna legolcsóbb, viszont nincs nem fogok a nyomtató helyett pl. hdd-t venni. Azt hiszik ez reklám? Vagy miért csinálják? 2002-ben már szólt róluk itt egy topic, csak zárták. Pedig még mindíg van mit írni róluk!
Köszi a lehetőséget!
Laca

Depo-nak kell írni ilyenekről, mert az ő jóhírük is kockán áll emiatt. Majd ők lefolytatják, amit kell ilyenkor, a fogyasztóvédelemnek is lehet tálalni, panaszkönyvet számonkérni, meg juteszembe, van nekem egy ismerősöm ilyen téren, bár a PC-üzleteket éppen nem járja.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#149 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 08:17

Idézet: Laca 012 - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 21:04

... Csak azért,hogy elöl legyenek a listában. Azért mert depo szerint ott lett volna legolcsóbb, viszont nincs nem fogok a nyomtató helyett pl. hdd-t venni. Azt hiszik ez reklám? ...

HDD-t valószínüleg nem, de esetleg egy másik fajta nyomtatót, ha már úgyis ott vagy.
Nem kell többet oda menni, vásárolj olyan helyen, amiről jó tapasztalatod van (vagy ismerőseidnek, fórumozóknak vannak jó tapasztalatai)

#150 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 09:42

és ha itt sokáig akadékoskodok, akkor nem is fogok tőlük sohasem vásárolni, mert megtagadják a kiszolgálást. Erre kértem a vásárlók könyvét, amire az volt a válasz,hogy "kitesznek" a boltból.(kicsit trágárabbul)

Azért ez a része elég durva. Mondjuk én vagy 6-7 éve voltam ott utoljára, de már akkor is ez a stílus ment, őszintén csodálkozom, hogy még létezik az a bolt...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#151 Felhasználó inaktív   Killer01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 23:52

Idézet: didyman - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 1:00

Gari: A fizikaisérült kártyát a gyártó SEM veszi vissza sok esetben. Erre tehát eljárást nem lehet építeni, a cég felelősségét te egy általad felállított tázisből nem tudod kétséget kizáróan megállapítani.

Cseredarab: És ha eléd raknak egy S3 trio-t, akkor is ide fogsz írni? :) Az a baj ezzel is, hogy egyrészt törvényi kötelezettségük nincs, másrészt a cserére fogható alkatrészekből elég könnyen belátható, egy fél boltnyit lehetne tartani.

Ha nekimegyek egy vidkarinak csavarhúzóval és végigkarcolom az fizikai sérülés, ha csesztetem a hűtőt és lesarkazom a procit az is. Ha hozzá sem nyúlok és brikett lesz belőle az miért is van elkönyvelve fizikai sérülésnek ami garanciát kizáró ok? Nekem ezzel van bajom, illetve azzal, hogy többször lett jelezve feléjük a melegedés ténye. Nem tartom korrektnek az egészet, a srác aki megvette az összeállított gépet gyakorlatilag elbukta a vidkari árát teljesen ártatlanul (gondolom már nem fogják neki visszatéríteni). Lehet, hogy elfogultan nézem az esetet, de ez így nem helyes.

#152 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 06:21

Idézet: Killer01 - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 0:52

Ha nekimegyek egy vidkarinak csavarhúzóval és végigkarcolom az fizikai sérülés, ...

Tulajdonképpen elvileg igaz, hogy a gépet a user rendeltetésszerűen használta, illetve szerelési hiba okozta a későbbi meghibásodást. A kérdés az, hogy ez hogyan bizonyítható.

Ha jól emlékszem, a bolt szerelte össze a gépet.

A túlmelegedés nem egyértelmű, mert mi van, ha pl. leáll egy venti. Ha a ház le van plombálva, akkor 1 fokkal jobb a helyzet, bizonyíthatóan nem nyúl hozzá a user, a boltra lehet mutogatni. Csak a bolt 1 venti miatt nem biztos, hogy vállal. Pedig kellene.

Ezzel azt akartam kinyögni, hogy garanciális feltételek ide vagy oda, vannak még kényes helyzetek. S a legkisebb apróság képes ilyet produkálni.

ps.: szerintem fizikai sérülés alatt az olyan külső behatást értik, ami nem rendeltetésszerű használat "miatt" keletkezik. Ha tehát simán megég a vga (mert pl. leáll a venti), az NEM ilyen jellegű. Ha karcolás van a karin, az viszont igen. De ha tuning miatt ég meg, azért nem vállal garanciát senki. Kényes bizonyítani ismét...

Szerkesztette: Warrior 2008. 05. 28. 06:23 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#153 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 06:53

Idézet: Killer01 - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 0:52

Ha nekimegyek egy vidkarinak csavarhúzóval és végigkarcolom az fizikai sérülés, ha csesztetem a hűtőt és lesarkazom a procit az is. Ha hozzá sem nyúlok és brikett lesz belőle az miért is van elkönyvelve fizikai sérülésnek ami garanciát kizáró ok? Nekem ezzel van bajom, illetve azzal, hogy többször lett jelezve feléjük a melegedés ténye. Nem tartom korrektnek az egészet, a srác aki megvette az összeállított gépet gyakorlatilag elbukta a vidkari árát teljesen ártatlanul (gondolom már nem fogják neki visszatéríteni). Lehet, hogy elfogultan nézem az esetet, de ez így nem helyes.

Warrior leírta a lényeget: Nem lehet bizonyítni. Éppen emiatt bármilyen, fizikai megnyilvánulással járó esemény fizikai sérülés. Elpukkanhatott az a FET azért is, mert pl. ráejtetted a csavarhúzót. Ki tudja bizonyítani? Senki. Sajnos ilyen dolog. Nem szép, de ez van.

#154 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 05. 28. 09:43

Idézet: didyman - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 7:53

Warrior leírta a lényeget: Nem lehet bizonyítni. Éppen emiatt bármilyen, fizikai megnyilvánulással járó esemény fizikai sérülés. Elpukkanhatott az a FET azért is, mert pl. ráejtetted a csavarhúzót. Ki tudja bizonyítani? Senki. Sajnos ilyen dolog. Nem szép, de ez van.

éppenséggel nem is a vevőnek kell bizonyítani. a bizonyítási kényszer az eladónál van. nem a gyártónál, nem a nagykernél. és felejtsük már el ezt a fizikai sérülést. az eladónak kell bizonyítania hitelt érdemlően azt, h az adott! hiba eladáskor még nem volt a készülékben. ennyi. ha egy ilyen jellegű ügyet végigvisz az ember, akkor 99%, h neki fognak igazat adni. persze az macerás.
az ilyen elpukkanhatott azért is, mert ... , nagyjából ha a nagyanyámnak kereke lett volna, lehetett volna omnibusz is kategória.

Szerkesztette: avman 2008. 05. 28. 09:48 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#155 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:11

Ha jól rémlik ez csak vásárlástól számítótt 6 hónapig van így nem? Mármint hogy a kereskedőnek kell bizonyítania, utána meg már a vevő sara.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#156 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 05. 28. 10:22

Idézet: lordrolee - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:11

Ha jól rémlik ez csak vásárlástól számítótt 6 hónapig van így nem? Mármint hogy a kereskedőnek kell bizonyítania, utána meg már a vevő sara.

igen, a szavatosságnál, ami 3 évre terjed ki. a jótállásnál ez 1 év illetve a jótállás teljes ideje, ha többet vállal 1 évnél. egyébként a szavatosság a jótálláson túl is kiterjed, azaz mindenen él a 3 év. monnyuk a hazai akkreditált vizsgálólaboratóriumok helyzetét ismerve, elektronikai cikkek jó részénél kész öngyilkosság lenne ilyenbe belevágni. mert ha az ember hoz egy szimpla szerelői véleményt (legyen az a szomszéd pistabácsi, vagy gyártói/szakszerviz), azt max tanúvallomásként kezelik. mindkét fél hoz egyet-egyet. oszt utána a bíróság mérlegel. a bírók meg ugye kompetensek ám műszaki kérdésben. fej vagy írás. esetleg ki szimpatikusabb.

Szerkesztette: avman 2008. 05. 28. 10:23 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#157 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 20:30

a bolt meg csinäl egy szèp kis hitelrontäst, magyarul sajät maga alatt vägja  a fät.
Läsd: pl.Mis...-t

Szerkesztette: pappas 2008. 06. 03. 20:31 -kor

ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#158 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 00:29

Idézet: avman - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:22

mert ha az ember hoz egy szimpla szerelői véleményt (legyen az a szomszéd pistabácsi, vagy gyártói/szakszerviz), azt max tanúvallomásként kezelik. mindkét fél hoz egyet-egyet. oszt utána a bíróság mérlegel.

Nekem egy 24"-es monitor ázott el a vízben, oszt biztosító mondta, hogy nézessük meg, legyen állapotfelmérés, meg hozzak igazolást, hogy mennyiért lenne javítható. Mondom baz, első körben ez ki van csukva, hogy javítható lenne, második körben ha kifizetik, akkor beviszem szervizbe kivizsgálni.

Bevizsgálásért fizetni nem akartak, így fogtam a fényképezőt, én írtam hozzá 5 sort. Válasz ugyan nem jött, de kb. 1 hét múlva ott volt a bankszámlán az összeg, megjegyzésben az ügyiratszám. Bár buktunk rajt szépet, de azért jó volt látni, hogy kicsit visszavettek az arcukból ha vitatkozásról volt szó. Akkor semmi szakértő, meg hivatalos viszgálat, meg estébé. Igaz monitor is volt vagy 180 küvecs, amiért pár napos korában 120-at kaptunk, de ez van :-(
Make love not Wor.

#159 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 06:12

Idézet: avman - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 11:22

igen, a szavatosságnál, ami 3 évre terjed ki. a jótállásnál ez 1 év illetve a jótállás teljes ideje, ha többet vállal 1 évnél. egyébként a szavatosság a jótálláson túl is kiterjed, azaz mindenen él a 3 év. monnyuk a hazai akkreditált vizsgálólaboratóriumok helyzetét ismerve, elektronikai cikkek jó részénél kész öngyilkosság lenne ilyenbe belevágni. mert ha az ember hoz egy szimpla szerelői véleményt (legyen az a szomszéd pistabácsi, vagy gyártói/szakszerviz), azt max tanúvallomásként kezelik. mindkét fél hoz egyet-egyet. oszt utána a bíróság mérlegel. a bírók meg ugye kompetensek ám műszaki kérdésben. fej vagy írás. esetleg ki szimpatikusabb.

Erről beszélek, csak éppen a szakmai szopó felöl megközelítve, te meg itt kötekecc :Đ

#160 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 06:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 1:29

Nekem egy 24"-es monitor ázott el a vízben, oszt biztosító mondta, hogy nézessük meg, legyen állapotfelmérés, meg hozzak igazolást, hogy mennyiért lenne javítható. Mondom baz, első körben ez ki van csukva, hogy javítható lenne, második körben ha kifizetik, akkor beviszem szervizbe kivizsgálni.

Bevizsgálásért fizetni nem akartak, így fogtam a fényképezőt, én írtam hozzá 5 sort. Válasz ugyan nem jött, de kb. 1 hét múlva ott volt a bankszámlán az összeg, megjegyzésben az ügyiratszám. Bár buktunk rajt szépet, de azért jó volt látni, hogy kicsit visszavettek az arcukból ha vitatkozásról volt szó. Akkor semmi szakértő, meg hivatalos viszgálat, meg estébé. Igaz monitor is volt vagy 180 küvecs, amiért pár napos korában 120-at kaptunk, de ez van :-(

Akkor ez most ott van nálatok? Megjavítsam?

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó