HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent II.

#2281 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 11. 12. 11:36

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 12:13

nezd ne hibaztasd oket, mert a fekjlett nyugati(as) demokban ez a tipikus :)

félreértesz, az adóhatóhatóság itt is nagy úr, csak épp nem igazán hiszem, h másképp tekintetének házon belül az esetre, mint amikor a gyogyós hülyegyereknek (aki befolyásos nagybácsival bír) megígéri az ucca bikája, h mindenkinek bevereti a képét a bandájával, aki csúnyán néz rá.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2282 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 12. 11:55

Szerencsére nem eszik forrón a kását,és a törvények sem emberellenesek.
Az hogy a kiadóvállalatok,és jogvédő(jogtipró) csatlósaik mit böfögnek?

Szerintem ez a mostani lefoglalás nem a torrent ellen irányult bárki is akarja ezt a hangulatot kelteni.
Elsősorban a fizetős ftp-k smsweb és hasonló x@rok ellen mentek.

Tehát ami eddig volt az van továbbra is letölteni és feltölteni nem törvénytelen,ha ingyenesen történik.

RELAX.  :Đ
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2283 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 11:56

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 10:32

ez se gyütt vissza szítani, szóval akkor megválaszolom én:
a varázsszavak: szabad felhasználás, magáncélú felhasználás, másolás (2002, jogharmonizáció, 29/2001/EK.sz. irányelv szerint). a szerzői jogi tv. lehetővé teszi az otthoni magáncélú másolást és ezért állapítottak meg az üres adathordozókra egy átalánydíjat kompenzációként. ismétlem: nem a matrica teszi lehetővé a másolást, hanem a tv., a matrica csak ellensúlyozza az ebből keletkező károkat a másik oldalon. a másolás megvalósulhat úgy is, h letöltesz valamit, vagy átalakítod más formátumba és felmásolod a telefonodra, lejátszódra, stb. vagy felveszed. mert ezáltal többszörözöd. van ahol a vinyókra is kivetették, ha jól tudom.

:respect:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2284 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 11:56

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 11:11

Idézet

A szerverek tartalmához oly módon lehetett hozzáférni, hogy egy meghatározott bankszámlára a letöltési időszaknak és sebességnek a függvényében több ezer forintot kellett megfizetni, melyért hozzáférési jogosultságot kapott a fizető, ezáltal az illegális tartalom elérhetővé vált számára.

Ez alapjan a Bithument csak veletlenul vihettek el...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2285 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:01

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 11:11

Kép
ivan banyek, a brfkn felfuggesztettek a gravitaciot? :D

#2286 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:32

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 12:01

Egen de csak átmenetileg.Amig kipotyognak az adtbányából a Petabájtok.  :Đ
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2287 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:34

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 13:01

linkelt kép]

sztem így vallatják őket...  :Đ

Szerkesztette: avman 2007. 11. 12. 12:34 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#2288 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:37

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 11:55

Szerintem ez a mostani lefoglalás nem a torrent ellen irányult bárki is akarja ezt a hangulatot kelteni.
Elsősorban a fizetős ftp-k smsweb és hasonló x@rok ellen mentek.

tikva, szerintemmeg de. nagyon jol tudtak az urak, ha lecsapjak a betont azzal zavart lehet okozni az eroben, nemis kicsit. aztis tudjak, hogy vegulis a szervereket vissza kell adniuk es az eljaras buncselekmeny hianyaban par honapon belul mexunik. de a betonnak joidore annyi.

#2289 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:39

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 12:37

tikva, szerintemmeg de. nagyon jol tudtak az urak, ha lecsapjak a betont azzal zavart lehet okozni az eroben, nemis kicsit. aztis tudjak, hogy vegulis a szervereket vissza kell adniuk es az eljaras buncselekmeny hianyaban par honapon belul mexunik. de a betonnak joidore annyi.

:think:

Szerintem tényleg vegyél egy sört szopogasd el,szivjál el két cigit,relaxálj.

Az informátoraidat meg cseréld le mert most triplán marhaságot mondtál de erről többet nem mondok.

#2290 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:42

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 13:39

:think:

Szerintem tényleg vegyél egy sört szopogasd el,szivjál el két cigit,relaxálj.

Az informátoraidat meg cseréld le mert most triplán marhaságot mondtál de erről többet nem mondok.

sztem is sanszos, h igaza van sfijnek .
:offtopic:  ellenben sörözni mindig jó. :Đ  most épp a plüszben kapható kéccázforintos valentinus búzasörre kattantam rá egy ideje, ki is mászok egyért minnyá ebédnek.

Szerkesztette: avman 2007. 11. 12. 12:44 -kor

#2291 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:45

Meek én is ebédelni.ű

Kép

Szerkesztette: tikva 2007. 11. 12. 12:51 -kor

#2292 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:33

Mitől függ az, hogy (a kép esetében) 396 seeder van, de csak 17-hez kapcsolódok, így a sebesség is elég kevéske?! :( Aktív a kapcsolatom egyébként. Eléggé zavar, hogy relatív elég sok a seeder és ugye sokhoz kapcsolódva gyorsulna is a letöltés, de nem így van. Mitől van ez, illetve lehet ellene tenni?! :confused: :think:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Csokis 2007. 11. 12. 13:33 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2293 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:37

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 13:33

Mitől függ az, hogy (a kép esetében) 396 seeder van, de csak 17-hez kapcsolódok, így a sebesség is elég kevéske?! :( Aktív a kapcsolatom egyébként. Eléggé zavar, hogy relatív elég sok a seeder és ugye sokhoz kapcsolódva gyorsulna is a letöltés, de nem így van. Mitől van ez, illetve lehet ellene tenni?! :confused: :think:

Dehogy sok a seed, peerekhez képest még kevés is. Úgy vettem észre, hogy kb ugyanolyan arányban kapcsolódhatsz a peerekhez, mint a teljes seed/peer arány. 0,051 vs 0,038

szerk.: Ráadásul semmi értelme ennyi peerhez kapcsolódni, elvileg 50 kapcsolat/torrent ajánlott.

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 11. 12. 13:41 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2294 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:40

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 13:37

Dehogy sok a seed, peerekhez képest még kevés is. Úgy vettem észre, hogy kb ugyanolyan arányban kapcsolódhatsz a peerelhez, mint a teljes seed/peer arány.

A peerekhez képest valóban kevés, de én ahhoz néztem, hogy rendszerint milyen kevés embertől szoktam töltögetni. :) Ellenben az utóbbi mondatod nem igazán értem. :think: Magyarul nem lesz gyorsabb, ha bele gebedek se?! :confused:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2295 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:42

az is lehet hogy a seedereknek nincs szabad feltöltési slotjuk, ezért nem tudsz kapcsolódni hozzá.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2296 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:44

Meg az is lehet,hogy:

Kép

#2297 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:45

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 13:40

A peerekhez képest valóban kevés, de én ahhoz néztem, hogy rendszerint milyen kevés embertől szoktam töltögetni. :) Ellenben az utóbbi mondatod nem igazán értem. :think: Magyarul nem lesz gyorsabb, ha bele gebedek se?! :confused:

Nem lesz gyorsabb.  :)
Nem lehet több seedhez kapcsolódni, így is egy seedre min 4 peer van(ugye utorrent alapbeállítás a 4 upload slot/torrent), de lehet, hogy több. Szóval foglaltak a seedek.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2298 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:47

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 13:45

Nem lesz gyorsabb.  :)
Nem lehet több seedhez kapcsolódni, így is egy seedre min 4 peer van(ugye utorrent alapbeállítás a 4 upload slot/torrent), de lehet, hogy több. Szóval foglaltak a seedek.

Áhh, így már világos! :) Akkor várunk. :D Köszönöm! :respect:

#2299 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 13:51

Idézet: acu - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 13:42

az is lehet hogy a seedereknek nincs szabad feltöltési slotjuk, ezért nem tudsz kapcsolódni hozzá.

Köszi neked is. ;)

#2300 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 14:13

Szerintem sokan úgy vannak vele,h ha van rávaló, meg tetszik a dolog, akkor megveszik, ha meg valamelyik "erő" nem áll rendelkezésre, valahonnan úgyis megszerzik. (átmásolja hawertól ,megveszi egy másolótól, legvégső esetben letöltik, ha van forrás..., stb... )
Mindenki warezol, akit egy kicsit is érdekel egy újabb "szellemi" tulajdon kipróbálása. NEM demó szinten.
Nem vagyunk mellette, de ellene sem!! Mindenki pénzből él... Ha letöltesz a saját "szabadságodat" kockáztatod. Vagy nem? :think:
HL2 mikor kijött előbb luhúztam, kipróbáltam, okés volt, aztán Collector's Edition lett belőle.
Karácsonyra meglepi lett... magamnak. :D

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.