Call of Duty 4 Modern Warfare
Elküldve: 2009. 01. 08. 13:44
előfordul néha, hogy nem megy xfire, én is kifogtam már ilyen alkalmakat és akkor más is írta szerveren, hogy neki se megy
Elküldve: 2009. 01. 08. 22:16
Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 13:44
előfordul néha, hogy nem megy xfire, én is kifogtam már ilyen alkalmakat és akkor más is írta szerveren, hogy neki se megy
Köszi, ezt legközelebb fejben tartom...
a Free
Szerk.: Ma nagyon faszát gémeltünk Dunkellal, ha lehet, akk a régi SF-es bandából amennyit csak tudunk össze kéne hozni.....
Szerkesztette: Dr. Freeman 2009. 01. 08. 22:17 -kor
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2009. 01. 09. 07:43
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 23:16
Szerk.: Ma nagyon faszát gémeltünk Dunkellal, ha lehet, akk a régi SF-es bandából amennyit csak tudunk össze kéne hozni.....

Ugyan, alig pufogtattunk el 1-2 tárat.
Azért néhány C4 is eldurrant, de ezt volt szerencsét igen közelről látni
Régi SF törzsgárdából meg már mindenkinek megvan a jól bejáratott szervere (játéka), ahol játszani szokott.
Szerintem már az is nagy dolog, ha néha összefutunk páran.
Szerkesztette: Sendrov 2009. 01. 09. 07:47 -kor

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2009. 01. 10. 19:54
Újabb épület modellel készültem el az mp_szeged maphoz:

Most már csak 1-2 jóval egyszerűbb, modern épületet kell kidolgoznom.

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:05
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 19:54
nagyon szép
Szerkesztette: Snexi 2009. 01. 10. 20:06 -kor
Elküldve: 2009. 01. 10. 20:11
Jól néz ki ez a ház is. Gratula.
Snexi: Táblák, szemét...stb a legvégső fázis szerintem.
Snexi: Táblák, szemét...stb a legvégső fázis szerintem.
Elküldve: 2009. 01. 11. 17:31
Idézet: Snexi - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 21:05
nagyon szép
gondolom a vége felé majd fogsz rakni táblákak meg kocsikat meg stb-t
Köszi.
Igen, egy csomó apróság kerül még a mapra. Az előző oldalon le is írtam, hogy milyen dolgok vannak még tervbe véve.

Elküldve: 2009. 01. 11. 17:38
Nem akarsz egyszer csinálni egy pályaszerkesztői blogot akár a buzzon vagy a logouton? Csak mert érdekes lenne nézni ahogy fejlődik a map egy egyszerű kockából idáig. Sajnos itt a fórumon elvész a sok hülyeség között.
Elküldve: 2009. 01. 11. 18:18
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 19:54
Én is csatlakoznék a gratulálók táborába! Tényleg jó lett ezis.
Már nagyon várom hogy tesztelhessük.
| ×-Fire: TioMi | Az alkoholmentes sör, jó útirány a guminő felé ;) |
Elküldve: 2009. 01. 11. 18:25
Idézet: Warton - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 18:38
Nem akarsz egyszer csinálni egy pályaszerkesztői blogot akár a buzzon vagy a logouton? Csak mert érdekes lenne nézni ahogy fejlődik a map egy egyszerű kockából idáig. Sajnos itt a fórumon elvész a sok hülyeség között.
Gondoltam már rá, de sajnos a mapra sincs elég időm, nemhogy blogot vezetni a készítéséről.
Pedig igazad van, érdekes lenne a dolog.
Anno az SF honlapon ha máshogy nem is, de képeken végig lehetett követni, hogy az mp_szentistvan-t miként készítettem.
Az mp_szeged kezdeti fázisairól meg már nem nagyon maradtak képek, pláne, hogy kerek 1 évig csipkerózsika álmot aludt a projekt.
Eredetileg CoD2-höz kezdem el, csak közben megjelent CoD4-hez is a Radiant. Mivel anno még csak a híd volt kész, így viszonylag 1szerűen át tudtam alakítani és CoD4-ben fejlesztettem tovább.
Aztán beütött egy hiba a CompileTools-ban és sehogyan sem sikerült továbblépnem a mappal. Közben ráadásul magánéleti problémáim is lekötöttek. Most az ünnepek alatt azonban sikerült megoldanom a CompileTools-os dolgot és 1 év kényszerpihenő után újra dübörög a projekt.
Mindjárt meg is nézem, hogy itt a cod4-es topikban és a cod2-esben megnézhetőek-e a korai képek.
Más:
ALIEN már tesztelte a map múlt heti verzióját és elképesztően sokat segített vele.
Volna-e esetleg kedved neked is tesztelni a jelenlegi verziót? Valószínű te is sokat tudnál segíteni.
Ha igen, MSN-en megbeszélhetjük a részleteket.

Elküldve: 2009. 01. 11. 18:33
Idézet: tiomi - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 19:18
Én is csatlakoznék a gratulálók táborába! Tényleg jó lett ezis.
Köszi, tőled ez külön elismerés, mert te az eredeti helyszínt is jól ismered.
A többjátékos szerver tesztben számítok is a segítségedre, de addig még rengeteget kell dolgozni a mapon.

Elküldve: 2009. 01. 11. 18:39
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 18:25
Más:
ALIEN már tesztelte a map múlt heti verzióját és elképesztően sokat segített vele.
Volna-e esetleg kedved neked is tesztelni a jelenlegi verziót? Valószínű te is sokat tudnál segíteni.
De lenne.
Elküldve: 2009. 01. 11. 18:43
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 18:33
A többjátékos szerver tesztben számítok is a segítségedre, de addig még rengeteget kell dolgozni a mapon.
Sendrov.
Igaz hogy nem ismerem a helyszint, mert Keszthelyen lakom, de azért megnézni megtudnám,hogy mit csinál egy pro.
Én is segítenék ahogyan a magam módján tudok.
Remélem sikerül megoldani a ping bajt minél hamarabb.
És akkor még beszélünk... :Đ
Szerkesztette: Taki0019 2009. 01. 11. 18:47 -kor
Elküldve: 2009. 01. 12. 08:38
Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 19:43
Sendrov.
Igaz hogy nem ismerem a helyszint, mert Keszthelyen lakom, de azért megnézni megtudnám,hogy mit csinál egy pro.
Nem kell, hogy ismerd a helyszínt.
Én nem vagyok pro, csak maximum műkedvelő amatőr.
A segítséged pedig majd a későbbiekben lesz hasznos, ha elkészül a béta verzió és többjátékos tesztre kerül sor. Mert ugyebár több szem többet lát. De az még nem mostanában lesz.
A nagyon alacsony ping hibád csak cod4-nél jelentkezik, vagy más hasonló online játéknál is?

Elküldve: 2009. 01. 12. 13:38
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 18:33
Sziasztok... Az lenne a kérdésem, hogyha majd készen van, beszállhatnék e én i a tesztelésbe??
a Free
Xfire & Steam : freemanhun88
Elküldve: 2009. 01. 12. 14:02
Kicsit lemaradtam, de nagy grat a maphoz, nagyon szépen fejlődik. Én anno Duke Nukem 3D-ben kezdtem el Mátészalka főutcáját.
Sajnos már nincsenek belőle képek, pedig egész jól haladt.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 01. 12. 14:05
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 8:38
Nem kell, hogy ismerd a helyszínt.
A segítséged pedig majd a későbbiekben lesz hasznos, ha elkészül a béta verzió és többjátékos tesztre kerül sor. Mert ugyebár több szem többet lát. De az még nem mostanában lesz.
A nagyon alacsony ping hibád csak cod4-nél jelentkezik, vagy más hasonló online játéknál is?
Passz csak a CoD4-nél.
Mert mással nem játszok neten.
De van amikor a net is belassul és 150ms a válaszidő.(cfos)
Kösz Sendrov , hogy beszállhatok a tesztelésbe.
Szerintem mindenkinek nagy élmény lesz nekem biztos még nem csináltam ilyet.
Még egyszer kösz.
Elküldve: 2009. 01. 12. 15:09
Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 15:05
Kösz Sendrov , hogy beszállhatok a tesztelésbe.
Még egyszer kösz.
Még egyszer kösz.
Nincs mit köszönni.
Ne gondolj valami nagy dologra.
Ha lesz béta verzió, akkor TioMi megigérte, hogy felrakja a szerverére. Így több játékos is ki tudja próbálni.
A játékosok véleményét pedig megpróbálom figyelembe venni a végleges verzió elkészítésénél.
Ennyi.
Amit pedig a ping problémádat illeti 100%, hogy magával a net szolgáltatással van a gond, vagy a szolgáltató által beállított eszközzel. Nem a CoD4 a ludas.

Elküldve: 2009. 01. 12. 15:13
Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 15:02
Kicsit lemaradtam, de nagy grat a maphoz, nagyon szépen fejlődik. Én anno Duke Nukem 3D-ben kezdtem el Mátészalka főutcáját.
Sajnos már nincsenek belőle képek, pedig egész jól haladt. 
Kössz a grat-ot. Kár, hogy már nincsenek meg a képek. Duke Nukem 3D nagy kedvenc volt

Elküldve: 2009. 01. 12. 15:18
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 14:38
Sziasztok... Az lenne a kérdésem, hogyha majd készen van, beszállhatnék e én i a tesztelésbe??
Ezt remélem nem komolyan kérdezted.
Ha jól emléxem, minden map-om nyílvános tesztjén ott voltál. Pont te maradnál ki?

Súgó
A téma zárva.