HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4 Modern Warfare

#2551 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 12. 17:02

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 15:18

Ezt remélem nem komolyan kérdezted.  :omg:
Ha jól emléxem, minden map-om nyílvános tesztjén ott voltál. Pont te maradnál ki?  :D

bár ez igaz :D télleg ott voltam szinten mindnél :D

Na jó, azért köszönöm a megerősítést...ma is fejlődtem egy kicsit :) Na most megyek úszni :D

a Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2552 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 18:37

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 15:09

Nincs mit köszönni.
Ne gondolj valami nagy dologra.
Ha lesz béta verzió, akkor TioMi megigérte, hogy felrakja a szerverére. Így több játékos is ki tudja próbálni.
A játékosok véleményét pedig megpróbálom figyelembe venni a végleges verzió elkészítésénél.
Ennyi.

Amit pedig a ping problémádat illeti 100%, hogy magával a net szolgáltatással van a gond, vagy a szolgáltató által beállított eszközzel. Nem a CoD4 a ludas.

Én is a netre gondoltam.
Fel kéne mennem a t-online-hoz és szólni kéne nekik hogy vegyék lejjebb a sávszélt.
De valószinű, hogy mostanában meglesz.
Mégegyszer kösz Sendrov. Azt mondod nem lesz nagy dolog, kösz.
Még életembe nem csináltam mapot. Viszont videót igen azzal is tudom hogy mennyi munka volt aztán nem is nagy cucc, tényleg.
De aztán lehet hogy én vagyok láma a videókészítésbe.
De ami tény az tény minden elismerésem Sendrov ;)

#2553 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 19:09

2mbitnél lejjebb? LOL, teljesen fölösleges, meg nem is lehetséges. nAgyon erősen kétlem, h a nettel van a gond.

Szerkesztette: -Turbo- 2009. 01. 12. 19:15 -kor

JóSebesség

#2554 Felhasználó inaktív   Taki0019 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 20:11

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 19:09

2mbitnél lejjebb? LOL, teljesen fölösleges, meg nem is lehetséges. nAgyon erősen kétlem, h a nettel van a gond.

Nem tudom mi a bajod a 2mb-vel. Nekem elég.
Az már más, hogy neked nem.
Ha nem a netttel akkor mivel. A gép valószínű nem vírusos(kopp-kopp), akkor mivel a modemmel vagy mivel?
Sorry a nem ide tertozó hsz.-ért

#2555 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 21:02

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 20:11

Ha nem a netttel akkor mivel. A gép valószínű nem vírusos(kopp-kopp), akkor mivel a modemmel vagy mivel?

Taki, nekem is 2 mbit-es netem van most, igaz, minden graf min/off-ra állítva, de 30 FPS stablianmegvan, néha ingadozik 20-25-re de azok nem vészesek....

a Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2556 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 21:05

Idézet: Taki0019 - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 20:11

értelmezni tudsz azért?

azt írtam, hogy 2mbitnél LEJJEBB váltani fölösleges, és nem is lehet fizikailag. Azért fölösleges, mert az adsl technológia a 2mbitet még 6km-re is elviszi gond nélkül. a probléma kiderítésére a megoldást meg már többször leírtuk a t online topikban, úgyhogy gg

(amikor magas a játékban a ping csinálsz egy tracertet a szerver ip-jére)
JóSebesség

#2557 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 21:05

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 21:02

Taki, nekem is 2 mbit-es netem van most, igaz, minden graf min/off-ra állítva, de 30 FPS stablianmegvan, néha ingadozik 20-25-re de azok nem vészesek....

a Free

fps értéknek semmi köze a nethez.
JóSebesség

#2558 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 22:53

meh, elhatározom hogy végre megvenném, erre nemkapható más, csak az újonnan kiadott 'game of the year" edition, ugyanannyiért mintha új lenne. hát bekaphattya, annyit nemadok érte :p

kezdem unni hogy folyton punkbuster bajom van a másikkal...
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2559 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 19:18

Hi all....

Épp gémeltem a HK Szerverén, nagyonban elkezd dolgozni a gép, akad, szaggat, minden baja van, és kivág, Corrupt Packet File (B) hibaüzivel...mondom jó, biztos vmi kis gondja volt... konzolba reconnect...visszaenged, 5 perc gém v még kevesebb, és aztán megint, de most : RESTRICION Service Communication Failure: PnkBstrB.exe Heartbeats stopped.... Valaki erről hallott már ilyen hibaüzről??  :think:  :think:  Kösz i előre is

a Free

#2560 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 21:25

PB frissítése és felesleges modok törlése általában meg szokta oldani a PB gondokat.

Ha jól emlékszem Gabesz volt, aki ezzel a témával komolyabban is foglalkozott itt a fórumon.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2561 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 21:27

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 21:25

PB frissítése és felesleges modok törlése általában meg szokta oldani a PB gondokat.

Ha jól emlékszem Gabesz volt, aki ezzel a témával komolyabban is foglalkozott itt a fórumon.

fura... amíg kijöttem nyomtam egy PB check updates-et v mit a pb-n, és míg megirtam, mire visszamentem elmúlt... Most nem olvasok vissza, elég sok oldal kimaradt, egy időben nem követtem a topicot....

a Free

#2562 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 09:47

PB nkeem is néha rakoncátlankodik. Ilyenkor újraindítom a gépet és megjavúl.

Tegnap sikerült 39-es kill steaket összehoznom az MSGT szerveren. (eddig 27 volt a rekordom)
Crash mapon jött össze, egész végig rohangáltam és valahogy minden golyó elkerült aztán a végén tárazás közben sikerűlt lelőniük. A feladatot nehezítette, hogy a szerveren a heli nem lő és két lővéssel le lehet szedni, airral is csak egy embert sikerűlt elkapni, a több fraget golyóval szerztem.

Class amivel sikerűlt: AK (no attachement) + M9, 3 frag nade, 1 smoke, UAV jammer, staedy aim. Pisztolyt gyorsan lecseréltem menet közben M4-re:)

#2563 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 10:30

Az szép! :respect:

#2564 Felhasználó inaktív   tiomi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 13:29

olyan nincs... vagy mégis?  :D
| ×-Fire: TioMi | Az alkoholmentes sör, jó útirány a guminő felé ;) |

#2565 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 16:02

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2009. jan. 15., csütörtök - 10:47

Tegnap sikerült 39-es kill steaket összehoznom az MSGT szerveren.

Hoppá!  :eek:
Grat!  :beer:
Azért van már e mögött pár év aktív gyakorlat.

Ha ezt nem az MSGT-n, hanem másik magyar szerón csinálod, akkor tuti, hogy "lecsítereztek" volna.
Kép

#2566 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 17:00

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2009. jan. 15., csütörtök - 9:47

PB nkeem is néha rakoncátlankodik. Ilyenkor újraindítom a gépet és megjavúl.

Tegnap sikerült 39-es kill steaket összehoznom az MSGT szerveren. (eddig 27 volt a rekordom)
Crash mapon jött össze, egész végig rohangáltam és valahogy minden golyó elkerült aztán a végén tárazás közben sikerűlt lelőniük. A feladatot nehezítette, hogy a szerveren a heli nem lő és két lővéssel le lehet szedni, airral is csak egy embert sikerűlt elkapni, a több fraget golyóval szerztem.

Class amivel sikerűlt: AK (no attachement) + M9, 3 frag nade, 1 smoke, UAV jammer, staedy aim. Pisztolyt gyorsan lecseréltem menet közben M4-re:)

Gratt ALIEN, én mostanában örülök, h ha többet ölök mint, engem...általában mindig minuszban fejezem be, nem értem mért nem vagyok formában, pedig jól ment.....  :confused:  :think:  Majd blejövök egyszer... :D

a Free

Sendrov: Majd a tesztelésről tudassatok már, majd ha már ott tarta map, kb előtte 2-3-4 nappal örülnék :) :) Köszi

#2567 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 17:50

Emberek Help me PLS....

Ugyanaz a szituáció mint tegnap, dobál RESTRICION Service Communication Failure: PnkBstrB.exe Heartbeats stopped.... Ezzel a hibaüzival, dobál Corrupt Packet File (B) Ezzel is és legújabban harmadikként losing key packets..... és mostmár a belépéstől fogva, játszhatatlan az egész, szaggat, laggol, mindent csinál, csak nem látok semmit az egészből...de nem is az h csak szaggat, hanem a gép közben dolgozik csinálja, a winyó forog, meg az olvasókarok is olvasnak, hallatszik, aztán lagg-lagg-lagg, és hipp hopp kint is vagyok a fekete képernyővel, kénye-kedve szerint más hibaüzivel.....  :rolleyes:  :think:  :reklamacio:  Kezd az agyamra menni, 10 perc alatt v  5-ször vágott ki...PB frissítve, gép restart nem volt....

a Free

#2568 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 18:42

Gép restartot javaslom. Nálam szokott segíteni.

Amúgy én is meglepődtem, hogy nem csítereztek le. Map végén egyik csapattárs megkérdezte, hogy hol kempletem, hogy 55/5-ös statom lett map végére:) Mivel tény, hogy úgy mozogtam egész végig a mapon, hogy sajáttal nem is találkoztam:)

#2569 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 20:21

Freeman, próbáld meg, hogy letörlöd cod4-et teljesen, és utána újratelepítéskor azt válaszolod, hogy PB-t nem telepíted. Aztán töltsd le új pbsvc.exe-t és úgy töltsd le a pb-t.
Nekem egyszer így megszűntek a hibák, igaz most frissítés óta újra volt pár, de lehet, hogy a szerver miatt.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2570 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 11:58

Warton!

Igazad van azzal kapcsolatban, hogy a képek és infók elvesznek itt a fórum forgatagában.
Nem egy nagy szám, időm sincs webszerkesztgetni, de azért Klikk az aláírásom utolsó sorára.
Kép

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.