HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4 Modern Warfare

#2591 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 02. 23:19

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. febr. 2., hétfő - 21:06

Az vigasztal, ha azt mondom, hogy én is?  :Đ

Igen, egyértelműűű, hogy vigasztal, nem lesz hamarabb, az ok, de leglaább a lelkesedés, h elsőként tesztelhetjük a nagy Dunken mester Újabb egyedi mapját, immár CoD 4-benn !!!  :)  ;)  :respect:  :respect:

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2592 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 08:49

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 0:19

....a nagy Dunken mester...

:eek:   :omg:
Hé-hé..nyugi Free! Én nem vagyok "nagy" se "Dunken" és még csak "mester" sem!  :reklamacio:

A többi stimmel  :D

Szerkesztette: Sendrov 2009. 02. 03. 08:50 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2593 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 08:57

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 8:49

:eek:   :omg:
Hé-hé..nyugi Free! Én nem vagyok "nagy" se "Dunken" és még csak "mester" sem!  :reklamacio:

A többi stimmel  :D

Ohh télleg, a Dunkent elírtam, mert az Dunkel :)

Jó, hozzánk képest, akik nem tudunk egyáltalán radiantban összeheggeszteni egy ilyen mapot, azokhoz képest Te már mesterszinten kened, sokkal gyorsabban meg tudod csinálni, mint még cod 2 ben mikor még csak tapasztalgattad, h mit is merre, szóval, de :D mester is vagy hozzánk képest :D :D

Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2594 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 09:08

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. febr. 2., hétfő - 19:57

Az összes épület elkészült a szeged maphoz.  :)
A pálya most már igencsak béta verzió közeli állapotban van.
Most már csak a csinosítgatás van hátra, illetve a map leírófile-jainak összeállítása (ezen utóbbi azért elég időigényes lesz a sok próbálgatás miatt)  :rolleyes:

Ízelítőnek néhány kép:

jól néz ki,csak nagyon élettelen (még) :)

Szerkesztette: Snexi 2009. 02. 03. 09:24 -kor

#2595 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 11:18

Idézet: Snexi - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 10:08

jól néz ki,csak nagyon élettelen (még) :)

Karantén alatt van. Néha még én sem tudok felmenni rá.  :D
Kép

#2596 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 22:53

ha jelenlegi konfigomhoz vennék valami erősebb AGP-s kártyát akkor érhetnék el jelentősebb fps emelkedést? most valami összebuherált cfg-vel 800x600-ban 60-70fps összejön, de ha felnézek az égre akkor felugrik 200-ra is :Đ
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2597 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 23:03

a cpu miatt kár lenne. Talán egy 7600GT-t valamennyire még kitudna hajtani, de erősebbet semmiképp.

#2598 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 23:10

ja, cpu az szívás.. de mondjuk egy 7600GT-vel lenne ilyen 150-200fps körül?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2599 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 23:21

kizárt a cpu miatt.

#2600 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 23:46

Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. febr. 3., kedd - 23:10

ja, cpu az szívás.. de mondjuk egy 7600GT-vel lenne ilyen 150-200fps körül?

Kb. ugyanúgy fog menni, mint most, csak 1024*768ban. :)

#2601 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 11:07

jól van, akkor jó lesz így, ahogy van. ennyit nem ér meg :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2602 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 21:12

Hát emberek, én nem tudom mi van, de annyiszor idegeskedek...

A pb gondokat már elfelejtettem, erre megint előjönnek...akármelyik szeróra megyek

egyből kapok egy spawngránátot, még el se mozdultam, de már meghlok....

Jobb esetben szaladok 2 métert és c sa k aztán lőnek le, a statjaim szánalmasak, elmegy a kedvem lassan... a HK csapata, nagyon jól játszik, levernek bármikor......

Voltam Suncityn is, ott is kemény az ellen... meg úgy általában mindenhol...szal....gáz...na mind1...

Free

#2603 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 07:32

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 22:12

...egyből kapok egy spawngránátot, még el se mozdultam, de már meghlok....
Jobb esetben szaladok 2 métert és c sa k aztán lőnek le, a statjaim szánalmasak, elmegy a kedvem lassan... a HK csapata, nagyon jól játszik, levernek bármikor......
Voltam Suncityn is, ott is kemény az ellen... meg úgy általában mindenhol...szal....gáz...na mind1...

Free

Nyugi Free!

spawn kill ellen nincs orvosság, az ilyen és kész

Zsúfolt szerveren bekempelsz romos tetőn és leszeded a társamat, naná, hogy egyből kiszedlek onnan  :D
Tömegben mindig nehezebb játszani... Sabotage-nál, (lásd tegnapi esetet) ahol folyamatosan változik a támadás iránya (attól függően, hogy merre jár a koffer) se a masszív kemp, se az őrült rohanás nem jó taktika szerintem. De pont ez benne a jó.

Ne add fel és ne húzd fel magad!
Inkább olyan TDM szervert válassz, ahol max 8-10-en vannak, így jobban megismered a  pályákat és nagyobb lesz a sikerélményed is.
Aztán ha belejössz, irány egy kis HQ, S&D, Sabotage és a zsúfolt, átláthatatlan, pörgős szerverek.

Ne teli Sabotage szerveren játssz összeszokott klántársak ellen, akik ráadásul TS-en folyamatos kapcsolatban vannak és közlik egymással a kemperek helyét.

Szóval van élmény a játékban, csak ne a mélyvízzel kezd.
Kép

#2604 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 14:34

Na, ma délelőtt kicsit visszanéztem HK-ékhoz, és csak pozitív lett a statom az összes menetben :)  :)  tényleg lassabban mentem, nem rohangáltam, és mini uzival olyan jól ment, pedig eddig nem szerettem de most....úgy vágta őket mint kés a vajat :Đ

Na, mostmár nyugodtan mehetek bárhová :D Egy ilyen jó kis party után már nem bsznak fel agyilag :) :) Na de majd este talán....majd meglássuk... Am Mini uzi, meg a deep impact perk nagyon jól működik együtt, a többit kb sehol sem használom, mindenhol a Deep impact van, még a iron lungs sincs... a Snipernél sem... Na mind1.... Akiknek nincs fent, dem ár játszottak vele, azoknak pedig ajánlom, nagyon humoros dolog ez a gém :) :)

Free

#2605 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 16:14

kik azok a HK-ék? publikus?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2606 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 17:16

Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 16:14

kik azok a HK-ék? publikus?

jaja :)

>>Harcosok Klubja Klán<<

2 szerverük is van, egy HQ-SAB, és egy TDM...

Sab IP: 84.2.39.215:28961

TDM IP: 84.2.39.200:28971

Ajánlom, elég jó szerók, a TDM szeró nem annyira látogatott, nem tudom miért, sztem mrt minden engedélyezve van rajta, mind a 2 HC szerver, ha jól tudom a HQ-SAB az tuti...

Free

#2607 Felhasználó inaktív   eszakas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 06. 09:42

Hasonló szakadásos problémáim voltak nekem is mint itt sokaknak. Én a következőket csináltam.
futtatás/cmd a parancssor ablakban a "ping -t startlap.hu" /a startlap helyére akármit írhattok akár ip címet is/ itt fogod látni, hogy van e csomagvesztésed. Nekem elég sok volt, egyszerre érdemes több címre is elindítani a diagnosztikát, mert  ha egy időben van csomagvesztés akkor a nettel van gond. Ezekről a diognasztikákról printscreent készítettem és elküldtem a szolgáltatómnak. A szolgáltató még aznap kijött és saját laptopjukon is csinált tesztet ahol kiderült hogy a hálózattal van probléma. Elkezdték az elhárítást /elmondásuk szerint zombi gépeket is ki kellett a hálózatról zárni/ most már nincs problémám. Nincs szakadásom azokon a szervereken amiken játszom.

#2608 Felhasználó inaktív   frango 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 06. 12:26

Hello
Egy olyan kérdésem lenne, hogy multiban a karakterek feje felől, hogy lehet eltüntetni a neveket?
A cg_drawfriendlyname-re gondolok. Hiába irom át 0ra ugyanúgy marad 1en. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.(moviehoz kellene)

#2609 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 06. 16:46

hmmm...én ezekhez a dolgokhoz nem értek, de ha lenne valaki olyan kedves leírná ide egy nagy bunchba, h megelgyen az összes hasznos?? pl  a drawFPS-es cucc, a felvétel, meg még amit hasznosnak tartotok.,...tudom h volt már, de én már meg nem találom :D

Ja, még valami.... Jártam a veteran szerón v mi a neve, há az valami katasztrófa ami ott folyik, ha kérhetném majd za MP_Szeged map tulajdonosát, teszteljük inkább a Suncity szerveren,, nem a hent a lényeg előszörre, hanem az, h rájöjjünk akis hibákra, bugokra, beragadásokra, és nem az kell, h ha megpróbálsz vmit, egyből leszedjenek, mondjuk kimásznia pályáról :o  :D  meg ilyenek,......

Köszi Sendrov, ha ez megoldható majd, legalább is sztem így ésszerűb lesz a bétateszt....

Free

#2610 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:26

Idézet: frango - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 13:26

Hello
Egy olyan kérdésem lenne, hogy multiban a karakterek feje felől, hogy lehet eltüntetni a neveket?
A cg_drawfriendlyname-re gondolok. Hiába irom át 0ra ugyanúgy marad 1en. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.(moviehoz kellene)

Szerver beállítástól is függ. Hiába kapcsolod ki a sajátgépen, ha a szerveren be van kapcsolva.

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 17:46

Ja, még valami.... Jártam a veteran szerón v mi a neve, há az valami katasztrófa ami ott folyik, ha kérhetném majd za MP_Szeged map tulajdonosát, teszteljük inkább a Suncity szerveren,, nem a hent a lényeg előszörre, hanem az, h rájöjjünk akis hibákra, bugokra, beragadásokra, és nem az kell, h ha megpróbálsz vmit, egyből leszedjenek, mondjuk kimásznia pályáról :o  :D  meg ilyenek,......

Köszi Sendrov, ha ez megoldható majd, legalább is sztem így ésszerűb lesz a bétateszt....

Free

Freeman!

Én szeretnék a béta verzió kidobása előtt egy zárt szerveres prebéta tesztet, hogy a "közkincsé" tett béta map már valóban egy játszható verzió legyen.
Hasonlóképp, mint anno a don-kanyar mapnál volt, hogy a belépőkodot csak innen a hwsw-fórumról lehetett szerezni. Így a prebéta teszt verzió várhatóan nem fog széles körben elterjedni. A javított bétát, pedig majd le lehet tölteni és használni mindenkinek.
A prebéta tesztet a suncity szerverén szeretném,mert ott személyesen ismerem az admint, és megbízom benne. Veteránék már csak a kész bétából kapnak.
Kép

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.