Call of Duty 4 Modern Warfare
Elküldve: 2009. 02. 04. 21:12
Hát emberek, én nem tudom mi van, de annyiszor idegeskedek...
A pb gondokat már elfelejtettem, erre megint előjönnek...akármelyik szeróra megyek
egyből kapok egy spawngránátot, még el se mozdultam, de már meghlok....
Jobb esetben szaladok 2 métert és c sa k aztán lőnek le, a statjaim szánalmasak, elmegy a kedvem lassan... a HK csapata, nagyon jól játszik, levernek bármikor......
Voltam Suncityn is, ott is kemény az ellen... meg úgy általában mindenhol...szal....gáz...na mind1...
Free
A pb gondokat már elfelejtettem, erre megint előjönnek...akármelyik szeróra megyek
egyből kapok egy spawngránátot, még el se mozdultam, de már meghlok....
Jobb esetben szaladok 2 métert és c sa k aztán lőnek le, a statjaim szánalmasak, elmegy a kedvem lassan... a HK csapata, nagyon jól játszik, levernek bármikor......
Voltam Suncityn is, ott is kemény az ellen... meg úgy általában mindenhol...szal....gáz...na mind1...
Free
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2009. 02. 05. 07:32
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. febr. 4., szerda - 22:12
...egyből kapok egy spawngránátot, még el se mozdultam, de már meghlok....
Free
Free
Nyugi Free!
spawn kill ellen nincs orvosság, az ilyen és kész
Zsúfolt szerveren bekempelsz romos tetőn és leszeded a társamat, naná, hogy egyből kiszedlek onnan
Tömegben mindig nehezebb játszani... Sabotage-nál, (lásd tegnapi esetet) ahol folyamatosan változik a támadás iránya (attól függően, hogy merre jár a koffer) se a masszív kemp, se az őrült rohanás nem jó taktika szerintem. De pont ez benne a jó.
Ne add fel és ne húzd fel magad!
Inkább olyan TDM szervert válassz, ahol max 8-10-en vannak, így jobban megismered a pályákat és nagyobb lesz a sikerélményed is.
Aztán ha belejössz, irány egy kis HQ, S&D, Sabotage és a zsúfolt, átláthatatlan, pörgős szerverek.
Ne teli Sabotage szerveren játssz összeszokott klántársak ellen, akik ráadásul TS-en folyamatos kapcsolatban vannak és közlik egymással a kemperek helyét.
Szóval van élmény a játékban, csak ne a mélyvízzel kezd.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2009. 02. 05. 14:34
Na, ma délelőtt kicsit visszanéztem HK-ékhoz, és csak pozitív lett a statom az összes menetben
tényleg lassabban mentem, nem rohangáltam, és mini uzival olyan jól ment, pedig eddig nem szerettem de most....úgy vágta őket mint kés a vajat :Đ
Na, mostmár nyugodtan mehetek bárhová
Egy ilyen jó kis party után már nem bsznak fel agyilag
Na de majd este talán....majd meglássuk... Am Mini uzi, meg a deep impact perk nagyon jól működik együtt, a többit kb sehol sem használom, mindenhol a Deep impact van, még a iron lungs sincs... a Snipernél sem... Na mind1.... Akiknek nincs fent, dem ár játszottak vele, azoknak pedig ajánlom, nagyon humoros dolog ez a gém

Free
Na, mostmár nyugodtan mehetek bárhová
Free
Elküldve: 2009. 02. 05. 17:16
Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 16:14
kik azok a HK-ék? publikus?
jaja
>>Harcosok Klubja Klán<<
2 szerverük is van, egy HQ-SAB, és egy TDM...
Sab IP: 84.2.39.215:28961
TDM IP: 84.2.39.200:28971
Ajánlom, elég jó szerók, a TDM szeró nem annyira látogatott, nem tudom miért, sztem mrt minden engedélyezve van rajta, mind a 2 HC szerver, ha jól tudom a HQ-SAB az tuti...
Free
Elküldve: 2009. 02. 06. 09:42
Hasonló szakadásos problémáim voltak nekem is mint itt sokaknak. Én a következőket csináltam.
futtatás/cmd a parancssor ablakban a "ping -t startlap.hu" /a startlap helyére akármit írhattok akár ip címet is/ itt fogod látni, hogy van e csomagvesztésed. Nekem elég sok volt, egyszerre érdemes több címre is elindítani a diagnosztikát, mert ha egy időben van csomagvesztés akkor a nettel van gond. Ezekről a diognasztikákról printscreent készítettem és elküldtem a szolgáltatómnak. A szolgáltató még aznap kijött és saját laptopjukon is csinált tesztet ahol kiderült hogy a hálózattal van probléma. Elkezdték az elhárítást /elmondásuk szerint zombi gépeket is ki kellett a hálózatról zárni/ most már nincs problémám. Nincs szakadásom azokon a szervereken amiken játszom.
futtatás/cmd a parancssor ablakban a "ping -t startlap.hu" /a startlap helyére akármit írhattok akár ip címet is/ itt fogod látni, hogy van e csomagvesztésed. Nekem elég sok volt, egyszerre érdemes több címre is elindítani a diagnosztikát, mert ha egy időben van csomagvesztés akkor a nettel van gond. Ezekről a diognasztikákról printscreent készítettem és elküldtem a szolgáltatómnak. A szolgáltató még aznap kijött és saját laptopjukon is csinált tesztet ahol kiderült hogy a hálózattal van probléma. Elkezdték az elhárítást /elmondásuk szerint zombi gépeket is ki kellett a hálózatról zárni/ most már nincs problémám. Nincs szakadásom azokon a szervereken amiken játszom.
Elküldve: 2009. 02. 06. 12:26
Hello
Egy olyan kérdésem lenne, hogy multiban a karakterek feje felől, hogy lehet eltüntetni a neveket?
A cg_drawfriendlyname-re gondolok. Hiába irom át 0ra ugyanúgy marad 1en. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.(moviehoz kellene)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy multiban a karakterek feje felől, hogy lehet eltüntetni a neveket?
A cg_drawfriendlyname-re gondolok. Hiába irom át 0ra ugyanúgy marad 1en. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.(moviehoz kellene)
Elküldve: 2009. 02. 06. 16:46
hmmm...én ezekhez a dolgokhoz nem értek, de ha lenne valaki olyan kedves leírná ide egy nagy bunchba, h megelgyen az összes hasznos?? pl a drawFPS-es cucc, a felvétel, meg még amit hasznosnak tartotok.,...tudom h volt már, de én már meg nem találom 
Ja, még valami.... Jártam a veteran szerón v mi a neve, há az valami katasztrófa ami ott folyik, ha kérhetném majd za MP_Szeged map tulajdonosát, teszteljük inkább a Suncity szerveren,, nem a hent a lényeg előszörre, hanem az, h rájöjjünk akis hibákra, bugokra, beragadásokra, és nem az kell, h ha megpróbálsz vmit, egyből leszedjenek, mondjuk kimásznia pályáról :o
meg ilyenek,......
Köszi Sendrov, ha ez megoldható majd, legalább is sztem így ésszerűb lesz a bétateszt....
Free
Ja, még valami.... Jártam a veteran szerón v mi a neve, há az valami katasztrófa ami ott folyik, ha kérhetném majd za MP_Szeged map tulajdonosát, teszteljük inkább a Suncity szerveren,, nem a hent a lényeg előszörre, hanem az, h rájöjjünk akis hibákra, bugokra, beragadásokra, és nem az kell, h ha megpróbálsz vmit, egyből leszedjenek, mondjuk kimásznia pályáról :o
Köszi Sendrov, ha ez megoldható majd, legalább is sztem így ésszerűb lesz a bétateszt....
Free
Elküldve: 2009. 02. 07. 10:26
Idézet: frango - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 13:26
Hello
Szerver beállítástól is függ. Hiába kapcsolod ki a sajátgépen, ha a szerveren be van kapcsolva.
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. febr. 6., péntek - 17:46
meg ilyenek,......
Free
Free
Freeman!
Én szeretnék a béta verzió kidobása előtt egy zárt szerveres prebéta tesztet, hogy a "közkincsé" tett béta map már valóban egy játszható verzió legyen.
Hasonlóképp, mint anno a don-kanyar mapnál volt, hogy a belépőkodot csak innen a hwsw-fórumról lehetett szerezni. Így a prebéta teszt verzió várhatóan nem fog széles körben elterjedni. A javított bétát, pedig majd le lehet tölteni és használni mindenkinek.
A prebéta tesztet a suncity szerverén szeretném,mert ott személyesen ismerem az admint, és megbízom benne. Veteránék már csak a kész bétából kapnak.

Elküldve: 2009. 02. 07. 13:53
Akkor meg tudod mondani, hogy hogyan tudom kikapcsoli amikor a demókat nézem vissza?
Elküldve: 2009. 02. 11. 20:23
Mekkora szívás ez a shotgun, amilyen noobtoob volt a CoD2-ben annyira nehéz vele játszani a CoD4-ben. Érdekes, hogy szinte sebészi pontosággal kell vele eltalálni az ellent, mert ha egy kicsit nem arra megy, amerre kéne tuti, hogy nem adja be a fragot. A fejes meg egyszerűen lehetetlen. De nem baj, márcsak 119 fejest kell leadnom.
Elküldve: 2009. 02. 11. 20:51
Ha volna bash, akkor tudnál vele fejest basholni :Đ
Na de addig is, itt egy kis ízelítő:
mp_szeged előzetes
A rossz minőség csak félig szándékos, a másik felét pedig az indavideó tette hozzá
mp_szeged előzetes
A rossz minőség csak félig szándékos, a másik felét pedig az indavideó tette hozzá
Szerkesztette: Sendrov 2009. 02. 11. 20:55 -kor

Elküldve: 2009. 02. 11. 21:18
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 20:51
mp_szeged előzetes
mp_szeged előzetes
Hát ez valami eszméletlen jól néz ki, még ilyen minőségben is, alig várom, h kipróbáljuk már....
Majd kérném, h előtte egy héttel értesítsetek, és ha lehet du/este legyen, pénteken csak 9 után tudnék beszállni, de asszony miatt tuti nem, szóval ha majd kérhetném ,akk hétvége, úgyis mindenki jobban ráér
köszi Free
Szerk.:Maci lesz amapon?? v elrejtett sniper, esetleg aknavető??
még vmi, térképünk lesz addigra?? v hogy kell letérképezni ezt vajon??
Szerkesztette: Dr. Freeman 2009. 02. 11. 21:22 -kor
Elküldve: 2009. 02. 11. 21:32
Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 22:18
Szerk.:Maci lesz amapon?? v elrejtett sniper, esetleg aknavető??
a fűnyíró nagyon jól néz ki ott a kerítés mellettt
:Đ
Neked külön szólni fogok, ha publikus tesztre kerül sor
Maci van. Sniper és aknavető helyett MP44 van.
Térkép készítéséről van leírásom, de a gyakorlatban sajnos valamiért nem sikerült megcsinálni...

Elküldve: 2009. 02. 12. 16:55
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 02. 12. 19:10
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 20:51
mp_szeged előzetes
mp_szeged előzetes
Gratula, szép munka
Elküldve: 2009. 02. 12. 23:30
Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 20:10
Gratula, szép munka 
Köszönöm.
Tőled ez külön elismerésnek számít. Konkrétan egy korábbi hozzászólásodra célzok:
Idézet: Gabesz - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 21:13
Néhány custom map nagyon ocsmányúl néz ki, sokat próbáltam már, de talán 2-3 ami tényleg jó, és azok is azok amiket a single map-okból "ollóztak" össze. Nem tudom ugyanazt a Carentan-t láttuk-e, de amin én voltam az teljesen lapos volt, ronda textúrákkal.
Bár akkoriban ezt jól kiveséztük
Szerkesztette: Sendrov 2009. 02. 12. 23:34 -kor

Elküldve: 2009. 02. 15. 18:18
Sziasztok. a Legújabb hibaüzi, amivel kivág, és én még nem láttam :
Cvar r_lodscalegrid=2

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Valaki vmi ötlet h milehet ez??
Free
Cvar r_lodscalegrid=2
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Valaki vmi ötlet h milehet ez??
Free

Súgó
A téma zárva.