Idézet: Sendrov - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 21:46
Szóval itt egy kép, ami a radiantban készült. Jól látható, hogy a korlát egy része egy áttetsző mantle on feliratú "dobozzal" van bevonva. Azon a részen lehet csak átmászni a korláton. a mellette lévő korlátrész hiába ugyanolyan magas, mégse lehet rá felmászni, mert az nincs bevonnva ezzel a funkció textúrával:
A következő képen ugyanaz a korlát látható a játékban. A mantle on funkció textúra természetesen itt már láthatatlan:
Ha pedig közelebb lépünk megjelenik a funkcióra (lehetőségre) figyelmeztető Press Space To felirat. (Ahová nem raktam ilyen textúrát ott persze nem jelenik meg ez és ott felmászni se lehet):
Ugyanígy működik pl. a "gyári modell"-ekre történő felmászás is. Egy autó teteje vagy motorháza a mantle on funkció textúra nélkül megmászhatatlan akadály volna a játékban:
Ugyanaz az autó a játékban "megmászható" tetővel:
Természetesen a radiantban még számtalan funkciótextúra van. (pl hiába rajzolsz egy létrát sűrű fokokkal, csak akkor lehet majd a játékban felmászni rá, ha bevonod a "ladder" nevű funkció textúrával.)
Sziasztok. Sendrov, szeretnék egy kis helpet kérni... Letöltöttem a radiantot, bemásoltam a CoD 4 Program files beli mappájába, szal a játék főmappájába... De vmi hibaüzivel nem indul el... :confused: :confused:
Most konkrétan nem meléxem, mert már kiszedtem onnan.... De nem indul el...a javítopack is le van szedve, de azt még nem raktam fel...lehet h az lesz a baja, mert amint hallottam, a radianthoz kellene SM 3 és az nekem sincs, és ha jól emléxem említetted, hogy Neked se jó úgy... zóval ha csak ez a javítopack híja van, akkor megpróbálom mégeccer, és rájövök a radiant rejtelmeire... :Đ :Đ
Nem mintha aCod 2 es radianttal jobban ment volna...de mostmár többb időm van tanulmányozni
Előre is kösz ahelpet
A freeman

Súgó
A téma zárva.