HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4 Modern Warfare

#1651 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 13. 23:09

Idézet: Sendrov - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 21:46

Na jó, te akartad...  :Đ

Szóval itt egy kép, ami a radiantban készült. Jól látható, hogy a korlát egy része egy áttetsző mantle on feliratú "dobozzal" van bevonva. Azon a részen lehet csak átmászni a korláton. a mellette lévő korlátrész hiába ugyanolyan magas, mégse lehet rá felmászni, mert az nincs bevonnva ezzel a funkció textúrával:

A következő képen ugyanaz a korlát látható a játékban. A mantle on funkció textúra természetesen itt már láthatatlan:

Ha pedig közelebb lépünk megjelenik a funkcióra (lehetőségre) figyelmeztető Press Space To felirat. (Ahová nem raktam ilyen textúrát ott persze nem jelenik meg ez és ott felmászni se lehet):

Ugyanígy működik pl. a "gyári modell"-ekre történő felmászás is. Egy autó teteje vagy motorháza a mantle on funkció textúra nélkül megmászhatatlan akadály volna a játékban:

Ugyanaz az autó a játékban "megmászható" tetővel:

Természetesen a radiantban még számtalan funkciótextúra van. (pl hiába rajzolsz egy létrát sűrű fokokkal, csak akkor lehet majd a játékban felmászni rá, ha bevonod a "ladder" nevű funkció textúrával.)

Sziasztok. Sendrov, szeretnék egy kis helpet kérni... Letöltöttem a radiantot, bemásoltam a CoD 4 Program files beli mappájába, szal a játék főmappájába... De vmi hibaüzivel nem indul el...  :confused:  :confused:

Most konkrétan nem meléxem, mert már kiszedtem onnan.... De nem indul el...a javítopack is le van szedve, de azt még nem raktam fel...lehet h az lesz a baja, mert amint hallottam, a radianthoz kellene SM 3 és az nekem sincs, és ha jól emléxem említetted, hogy Neked se jó úgy... zóval ha csak ez a javítopack híja van, akkor megpróbálom mégeccer, és rájövök a radiant rejtelmeire... :Đ  :Đ  :smoker:  :omg: 

Nem mintha aCod 2 es radianttal jobban ment volna...de mostmár többb időm van tanulmányozni :)

Előre is kösz ahelpet :) bye all...

A freeman
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#1652 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 07:21

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 0:09

...amint hallottam, a radianthoz kellene SM 3 és az nekem sincs, és ha jól emléxem említetted, hogy Neked se jó úgy... zóval ha csak ez a javítopack híja van, akkor megpróbálom mégeccer, és rájövök a radiant rejtelmeire...

Üdv Freeman!
Jól tudod, valóban Shader Model 3.0-át támogató videókártya kell ahhoz, hogy tökéletesen működjön a radiant.
Viszont nálam a cod4 radiant elindúlt akkor is, amikor még a régebbi (SM3.0-át nem támogató) grafikus kártya volt a gépemben. A gond csak az volt, hogy nem jelentek meg benne a textúrák rendesen. De elindúlt és működött, pedig akkor még javító csomagot sem adtak ki hozzá.
Szóval valószínűleg nem csak az SM3.0 hiánya a probléma nálad.
A service pack mindenféleképpen megér egy próbárt, bár én úgy emléxem, hogy abban elsősorban azt javították, hogy a szervereken ne csak custom modban lehessen elindítani az egyedi pályákat.
Jó lenne, ha be tudnád linkelni a hibaüzenetet...akkor utána tudnék járni én is.

Ui.:Már azt hittem visszamentél Venezuelába és karibi kalóz lett belőled  :Đ
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1653 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 09:28

Idézet: Sendrov - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 7:21

Üdv Freeman!
Jól tudod, valóban Shader Model 3.0-át támogató videókártya kell ahhoz, hogy tökéletesen működjön a radiant.
Viszont nálam a cod4 radiant elindúlt akkor is, amikor még a régebbi (SM3.0-át nem támogató) grafikus kártya volt a gépemben. A gond csak az volt, hogy nem jelentek meg benne a textúrák rendesen. De elindúlt és működött, pedig akkor még javító csomagot sem adtak ki hozzá.
Szóval valószínűleg nem csak az SM3.0 hiánya a probléma nálad.
A service pack mindenféleképpen megér egy próbárt, bár én úgy emléxem, hogy abban elsősorban azt javították, hogy a szervereken ne csak custom modban lehessen elindítani az egyedi pályákat.
Jó lenne, ha be tudnád linkelni a hibaüzenetet...akkor utána tudnék járni én is.

Ui.:Már azt hittem visszamentél Venezuelába és karibi kalóz lett belőled  :Đ

Ezt a linkelt képet majd megoldom vhogy...

Nem tűntem én semerre, rendszeresen olvasoma fórumot, csak nem volt hozzászólnivalóm... amúgy azért nem vagyok sűrűn a fórumon, mert munka, meg egyéb sok sok elfoglaltság... Na mind1, ezt a radiantot megoldom vhogy, és belemerülök szépen, hogy is csinálják...

U.I.: Jó is lenne, ha vissza tudtam volna menni a Karib tengerre...akár még kalóznak is, de marad a szürke hétköznapos Debrecen...

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#1654 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 13:13

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. márc. 14., péntek - 10:28

... Na mind1, ezt a radiantot megoldom vhogy, és belemerülök szépen, hogy is csinálják...

Az alap dolgokban, ami egy egyszerűbb pályához kell tudok segíteni.
De az igazság az, hogy én is csak töredékét ismerem a lehetőségeknek.
Kép

#1655 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 14:28

Nemrég megint nekiálltam most a legnehezebb fokozatnál egyel könnyebbel :) (nem tudom mi a neve)....

Kicsit meg is akadtam a múlta révedős küldinél, állandóan lenyírnak a katonák, amikor várok a helikopterre... nem tudom hova érdemes állni. (bár ezt a mesterlövész bizniszt nagyon csípem^^)
AI nem rossz, ha elmész olyan helyre, ahol nehezebben látnak meg, vagy tudnak belőni addig dobálnak gránátot, amig el nem találnak :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1656 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 09:05

Hardened a neve. ;)

Újfent sikerült a collateral. :cool: Ezúttal Barrettel Opforként a Strike pályán. Érdekes volt, mert a szobor környékén guggolt a jenki, akit becéloztam, majd a fejére illesztettem a célkeresztet és ebben a pillanatban mögé spawnolt egy másik marine. Ekkor eldördült a barrett és beadta a collateralt. Van egy olyan sanda gyanúm, hogyha nem hc szerverrőúl lett volna szó, akkor a másik játékos simán el tudott volna szaladni.

#1657 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 15:59

Szerencséd volt. Grat.
Kép

#1658 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 16:20

Most a délutáni etapban pedig  egy nem HC szerveren a Bloc-on 3 lövés kellett mire elpatkolt az ellenség játékosa. Tény, hogy az első két lövés nagy valószínűséggel a bal karját találta el, a 3-nál pedig kilépett teljes alakkal az egyik ajtóba, úgyhogy az torsoba kapta. Egy sinper esetében ez azért elég furcsa, ráadásul pont a Barrett, aminek a legerősebbnek kéne lennie. 

#1659 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 17:42

Lőttem még egy Collateralt, nem tudom mi van ma... :D Ezúttal mindkettő fejes volt, az egyik last standban ücsörgött a másik M4-el szórt meg egy kicsit, de nem talált.

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:smoker:

#1660 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:40

...megoldódott...

:D

Szerkesztette: LightBringer 2008. 03. 16. 21:41 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1661 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:50

Idézet: Warton - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 18:42

Lőttem még egy Collateralt, nem tudom mi van ma...

Collateral nap.
Kép

#1662 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 23:28

Nekem most sikerült a 'How the?', nagy mák kell ehhez is, nem is tudom mit  lőttem szét :D
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1663 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 11:39

How the? az, amikor falon keresztűl kell valamiylen bombát úgy eltalálni, hogy megöljön valakit? Na ehez nekem sok kell. Grat hozzá!

Collateral elég hamar sikerűlt, két fejessel is.

#1664 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 00:26

Évenként kapunk új CoDot :)

#1665 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 15:33

http://www.youtube.com/user/GHGPwns

#1666 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 17:53

Carentan feltámad remélem PC-n is. :)

#1667 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 18:28

Idézet: Warton - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 17:53

Úú, de jól néz ki  :D
Remélem én is, hogy megcsinálják PC-re

Szerkesztette: Ati_ 2008. 03. 20. 18:29 -kor

#1668 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 20:03

Idézet: Warton - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 17:53

Én már játszottam egy ilyen Carentan nevű pályán, bár a méretarányok nem teljesen egyezztek meg, és még egy-két épület is bejárható, több mint a CoD 2 ben...

Ha esetleg ki akarjátok próbálni a pályát, azt itt megtehetitek...

IP:84.2.39.208
Port: 28968

Sok sikert, na meg még van ezen a szerón toujane, meg Matmata, nameg Gob rats is for CoD 4... :)

#1669 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 20:13

Néhány custom map nagyon ocsmányúl néz ki, sokat próbáltam már, de talán 2-3 ami tényleg jó, és azok is azok amiket a single map-okból "ollóztak" össze. Nem tudom ugyanazt a Carentan-t láttuk-e, de amin én voltam az teljesen lapos volt, ronda textúrákkal.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1670 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 21:00

Ilyenkor adok hálát a Jóistennek, hogy adott nekem munkát, amivel pénzt kereshetek, amiből megvásárolhattam a Call of Duty 4-et ezért nem kell szaros magyar szervereken basznom a rezet. :respect:

Amúgy a pályák jópofák, de nem túl komoly, bár a gob_rats elég élethűre sikeredett. :)

Szerkesztette: Warton 2008. 03. 20. 21:01 -kor

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.