HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4 Modern Warfare

#1661 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:50

Idézet: Warton - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 18:42

Lőttem még egy Collateralt, nem tudom mi van ma...

Collateral nap.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1662 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 23:28

Nekem most sikerült a 'How the?', nagy mák kell ehhez is, nem is tudom mit  lőttem szét :D
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1663 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 11:39

How the? az, amikor falon keresztűl kell valamiylen bombát úgy eltalálni, hogy megöljön valakit? Na ehez nekem sok kell. Grat hozzá!

Collateral elég hamar sikerűlt, két fejessel is.

#1664 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 00:26

Évenként kapunk új CoDot :)

#1665 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 15:33

http://www.youtube.com/user/GHGPwns

#1666 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 17:53

Carentan feltámad remélem PC-n is. :)

#1667 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 18:28

Idézet: Warton - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 17:53

Úú, de jól néz ki  :D
Remélem én is, hogy megcsinálják PC-re

Szerkesztette: Ati_ 2008. 03. 20. 18:29 -kor

#1668 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 20:03

Idézet: Warton - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 17:53

Én már játszottam egy ilyen Carentan nevű pályán, bár a méretarányok nem teljesen egyezztek meg, és még egy-két épület is bejárható, több mint a CoD 2 ben...

Ha esetleg ki akarjátok próbálni a pályát, azt itt megtehetitek...

IP:84.2.39.208
Port: 28968

Sok sikert, na meg még van ezen a szerón toujane, meg Matmata, nameg Gob rats is for CoD 4... :)
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#1669 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 20:13

Néhány custom map nagyon ocsmányúl néz ki, sokat próbáltam már, de talán 2-3 ami tényleg jó, és azok is azok amiket a single map-okból "ollóztak" össze. Nem tudom ugyanazt a Carentan-t láttuk-e, de amin én voltam az teljesen lapos volt, ronda textúrákkal.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1670 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 21:00

Ilyenkor adok hálát a Jóistennek, hogy adott nekem munkát, amivel pénzt kereshetek, amiből megvásárolhattam a Call of Duty 4-et ezért nem kell szaros magyar szervereken basznom a rezet. :respect:

Amúgy a pályák jópofák, de nem túl komoly, bár a gob_rats elég élethűre sikeredett. :)

Szerkesztette: Warton 2008. 03. 20. 21:01 -kor

#1671 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 21:15

Idézet: Gabesz - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 20:13

Néhány custom map nagyon ocsmányúl néz ki, sokat próbáltam már, de talán 2-3 ami tényleg jó, és azok is azok amiket a single map-okból "ollóztak" össze. Nem tudom ugyanazt a Carentan-t láttuk-e, de amin én voltam az teljesen lapos volt, ronda textúrákkal.

Nem szeretem én sem a custom mapokat...  :(

#1672 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 09:02

Idézet: Gabesz - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 21:13

A custom mapok túlnyomó többsége a „gyári” pályákhoz képest valóban „ocsmányul” néz ki.
Na de mért is van ez?
Ahhoz, hogy egy pálya valóban élethű legyen és semmiről se jusson a játékos eszébe, hogy ez egy mesterkélt fiktív világ, ahhoz elképesztően sok munka szükséges.
Gondoljuk csak végig, hogy mitől szép és élethű egy pálya. A rendkívüli részletgazdagságtól. Mert épületeket, hidat rajzolni nem nagydolog, még én is tudok ilyet. De egy pálya igazából a sok apró részlet miatt él. Minden egyes falfirkát, eldobott tejesdobozt, műanyag flakont, vakolatomlást, szétszóródott téglákat, az árus standok portékáit, bútorokat, szanitereket, koszfoltokat, törmeléket, megszámlálhatatlan apró mütyürt mind-mind gondos kezek raknak a helyére. Ehhez elképesztően sok idő szükséges. A gyári pályákat ezért egy-egy profi team készíti.

A custom mapokat pedig általában a hozzám hasonló magányos „kontárok” illetve 1-2 fős amatőr csoportok készítik. Így nem is csoda, ha ezek a mapok nem olyan jól átgondoltak, részletesek és gazdagon effekteltek, mint azok a gyári pályák, amelyeken komplett profi csapatok dolgoztak napi 8 órában heteken vagy hónapokon át.

De említhetném még a tesztelés közötti különbségeket is stb.
Mert attól, hogy egy pálya szép és nagyon jól, nagy tudással és ügyesen van elkészítve még nem biztos, hogy a játszhatósága is kiváló.
Jó példa erre a cod2 magyar mapper bajnokság győztesének madbencének díjnyertes pályája az mp_pecs, amely egy gyönyörűen kivitelezett custom map. A nagy terek miatt azonban TDM-ben eléggé kempelősre sikeredett. Kissé stílszerűtlen módon egy saját pályát hozok fel ellenpéldának az mp_karpatalja-t. Az én mapom az mp_pecs-hez képest egy béna, amatőr, gusztustalan kivitelezésű pálya mégis onlyrifle tdm-ben hihetetlenül élvezetes és pörgős játék alakult ki rajta rendszeresen.

Szóval összességében maximálisan egyetértek Gabesszal, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem olyan egyszerű házilag igényes pályát készíteni.

Bocs a terjedelmes hozzászólásért….  :respect:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1673 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 11:04

Oké ezt elismerem, hogy nem egyszerű, meg tisztelem is azokat akiknek sikerül egy jó map-ot összehozni, de ha egyszer nem egyszerű akkor kicsit dolgozna vele többet vagy tudomisén' mert az a cod4 carentan tényleg csak téglalapokból meg négyzetekből volt összerakva egy sima felületen. Meg van egy nagyon nagy, mp_city talán a neve, azt egy meccs alatt végig se lehet járni, legalább 100 katona vidáman elszaladgálhatna rajta :D

van az mp_village, az pl. single map-ből van, viszont szerintem minden van rajta ami kell, kis tanya, házak, templomtorony, szintkülönbségek.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1674 Felhasználó inaktív   vgt-lion 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 21. 20:26

Idézet: Kaliga - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 23:34

Nálam megoldódott, sok mindent kipróbáltam, mire rájöttem mi a gondja :omg:
Felraktam 1 olyan exe-t amivel tudok servert indítani, és tudnak is hozzám csatlakozni... ez volt a hiba, visszacseréltem az exe-t és a hiba, huss elszállt :up:
Amugy megvettem a játékot eredetibe, de mivel a stat nullázódik, ezért inkább nem használom :(
Ha nálad nem ez lenne a gond, akkor próbáld ezeket:
a pbsetup.exe  a játék pb könyvátárába legyen, nekem ez nem segített....
-nem használt mappok, felesleges módok törlése.
-PB frissítés.
-PB reinstall.
-feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
-Spyware, víruskereső és registry cleaner futtatása.
-patch reinstall
-játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
-Router? Ellenőrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.

Nálam is ez a hiba,de még mindig nem jó, pedig elvégeztem mindent, amit leírtál: (VGT-LION Punbuster kicked player 'VGT-LION' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted File/Memory (81329)
- tűzfalat uninstalláltam, windows tűzfalat kiikszeltem
- a routeremen megnyitottam a "www.portforward.com" által javasolt portot is.
- leszedtem a "pbsvc.exe" fájlal a Punbustert, majd újra felraktam
- frissitettem a pbsetup.exe-vel már előtte a Punkbustert...utánna meg már hiába próbáltam, azt mondta: Ok, a testen minden jó!
- pbsetup.exe-t bemásoltam, és persze úgy futtatam le a fájlt
- mod könyvtárat töröltem
- a "www.evebalance.com"-ról manuálisan is frissítettem a Punbustert (fájlokat bemásoltam a pb ill pb/htm könyvtárakba)...bár minden ok volt a pbsetup szerint előtte is!
- stb.
- volt játék uninstall, bár regcleaner nem (ehez kérnek helpet.) A regedit-tel hosszú dolog lenne mindent vackot soronként kiszedni.
...ennyi

Please help!

A játékot is csak úgy tudtam telepítés után elindítani, hogy a ,,miles" könyvtárban lévő ,,mssmp3.asi" fájlt átírtam ,,mssmp3.bak"-ra...különben mindig kilépett hibaüzivel már a menüből is...ha addig egyáltalán
eljutottam, néha.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...ÁÁÁ, most már Server disconnect-et is kapok, miután betölötte a pályákat! :((((((((((

Szerkesztette: vgt-lion 2008. 03. 21. 20:41 -kor

#1675 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 20:44

Idézet: vgt-lion - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 20:26

...ÁÁÁ, most már Server disconnect-et is kapok, miután betölötte a pályákat! :((((((((((

Azt én is rendszeresen kapok, de a konzolba beírom, hogy reconnect és második alkalomra mindig sikerül bejutnom.

#1676 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 23:25

Érdekes, ma nekem is gond nélkül végigment punkbuster teszt, benn is voltam pb-s szerveren kb. 10 percig és azzal a memory-s dologgal kidobott, eddig pnkbstrB.exe miatt szokott csipogni. Ezután újrainditottam a gépet és már a teszt se fut le, újra tele van hibával :omg:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1677 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 00:33

Idézet: vgt-lion - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 20:26

(VGT-LION Punbuster kicked player 'VGT-LION' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted File/Memory (81329)

Ezzel kapcsolatban körülnéztem az interneten, de semmi használható infót nem találtam azon kívül, hogy rengetegen panaszkodnak erre a hibára. Egyenlőre csak találgatásokat látok, amik elsősorban vírusra/spywarre, illetve memória problémákra utalnak. Hardware problémát nehezten tudok elképzelni, mert akkor magában a játékban jelentkeznének fagyizások, illetve egyéb nyalánkságok és nem a PB-ben.

Úgyhogy szvsz. valamilyen szoftveres probléma lehet, a pb. valami háttérben futó programmal, vagy driverrel akad össze, de az is lehet, hogy valami bug. Viszont akkor mindenkinél jelentkeznie kéne. :think:

#1678 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 09:45

Sziasztok!

Van egy debianos gepem, erre szeretnek egy cod4 dedikalt servert rahuzni. Van valakinek valami leirasa hogy mit-hogyan? Googleztam, de nemigen talaltam leirast.
Van esetleg valakinek tapasztalata hogy egy pl 24 playeres port eseten mennyi memoria kell a servernek?

#1679 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 10:01

Hogy hogyan kell csinálni azt nem tudom, de a 24 playeres szerverek abszolút játszhatatlanok, kivéve, ha nagy méretű custom mappokon akartok játszani.

#1680 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 10:17

Én egészjól elvagyok a 24-es Sabotage szerveren, 12-en elég jól összelehet dolgozni ha mindenki tudja, hogy sabotage játékmódban vagyunk és nem pedig tdm-ben.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86