Idézet: Warton - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 0:33
Ezzel kapcsolatban körülnéztem az interneten, de semmi használható infót nem találtam azon kívül, hogy rengetegen panaszkodnak erre a hibára. Egyenlőre csak találgatásokat látok, amik elsősorban vírusra/spywarre, illetve memória problémákra utalnak. Hardware problémát nehezten tudok elképzelni, mert akkor magában a játékban jelentkeznének fagyizások, illetve egyéb nyalánkságok és nem a PB-ben.
Úgyhogy szvsz. valamilyen szoftveres probléma lehet, a pb. valami háttérben futó programmal, vagy driverrel akad össze, de az is lehet, hogy valami bug. Viszont akkor mindenkinél jelentkeznie kéne.

Köszi Warton, hogy megpróbáltál segítni!
Azóta én is próbálkoztam és persze sokat is nyomoztam a neten.
Lehet, hogy nálam mególdódott a probléma. (Azért csak lehet, mert 1 óra tesztelés után már nem dobott ki a gép a szerverről az említett probléma miatt. Sajnios azóta nem tudtam játszani.)
Szóval - ahogy
Kaliga is említette - a következőket ajánlom azoknak a reményvesztett embereknek, akik még mindig ezzel a hibával küszködnek. Még ezt azt egyet próbáljátok ki Corrupt Memory hiba esetén:
1. www.evenbalance.com -ról töltsék le a pbsetup.exe és pbsvc.exe fájlokat.
a. pbsvc.exe-vel uninstal a Punbustert!
2. Uninstall a COD4-et!
3. Regclean a COD4-et! Mindent...ha hagyott volna vmit!
4. www.portforward.com-on ajánlott portokat nyissuk meg a routeren!
5. Tűzfalat is igazítsuk hozzá ezekhez a portokhoz!
6. Újratelepítjük a COD4-et, DE a telepítés elején, mikor rákérdez a Punkbuster telepítésére, akkor azt NE engedjük neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7. A feltelepített játék alkönyvtárából töröljük ki a miles ill. mod alkönyvtárakat.
(Sokaknak a miles alkönyvtár miatt nem is indult be a játék. Ha ezt vki butaságnak találja, akkor kérem nyugodtan világosítson fel, nehogy hülyeséget tanácsoljak bajba jutott, tört cod-dal játszó társaimnak. Nekem ill. sokaknak mindig kilépett a játék v. be se indult. Mindig megkérdezte, hogy safe mód bla-bla és bármit nyomtál befgyott a játék és Doktor Watson haver már jött is a report küldéssel. Nekünk a Crackfix sem segített....csak ez.)
8. Patch: 1.3, 1.4 majd 1.5 sorban!
(Mivel engem a single player üzemmód nem érdekel, ezért a patch után semmilyen crack fájlt nem másoltam fel Tudom, hogy a cracknek a sinlge-hoz van köze, nem pedig a multihoz....csak megemlítettem.)
9. pbsvc.exe-t és pbsetup.exe-t másoljuk be a játék könyvtárába!!!!!!
10. pbsvc.exe-t indítsuk el. Ha jól csináltuk, akkor csak a Punbuster telepítését ajánlja fel...az uninstallt nem tudod beikszelni! Click install!
11. pbsetup.exe-t indítsuk el a játék könyvtárából. Azt fogja kiírni a COD4-re, hogy "No PB" jelenleg...ami jó. Update ikonra klikk!
(Eddig, ha a játék elején telepítettem és utánna uninstalláltam a pbsvc.exe-vel a pb-t, akkor is írt ki vmilyen verziószámú pb-t a pbsetup futtatásakor.)
12. Start multiplayer, connect tört szerver!
...és nekem végre megy...eddig!
(nem tudom melyik segített végűl a fent említettekből...de nekem még/most/már jó) kop-kop-kop
Gondolom sokan fogják a fejüket, hogy sok szarságot végeztem el.
Nyugodtan írjatok, mert lehet, hogy mire megint leűlök a gép elé játszani (most laptopon nyomom ami gyenge, az asztali gépem másik városban van) már rossz lesz.
Jó éjt...remélem valakinek tudtam segíteni!
Szerkesztette: vgt-lion 2008. 03. 22. 22:28 -kor