Call of Duty 4 Modern Warfare
Elküldve: 2008. 09. 27. 12:22
Nos a lezuhant helikopterig el lehet jutni viszonylag konnyen (szerintem) egy mesterlovesz puszka segitsegevel..valahol egy Dragunovot vettem fol. Aztan a helikoptertol kell lefutni egeszen a folyopartig (ahonnan az ellensegek jottek meg mikor a dombtetot vedted).
Elküldve: 2008. 09. 27. 12:23
LZ amugy Landing Zone es a folyoparton fog leszallni egy Chinook vagy milyen helikopter.
Elküldve: 2008. 09. 27. 13:16
Ami meg sokat tud segiteni az a legitamadas. 7-es gombbal tudod hivni.
Elküldve: 2008. 09. 27. 15:03
SZVSZ odáig soha nem fogsz eljutni legnehezebb fokozaton.
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro
Elküldve: 2008. 09. 27. 15:31
Marmint meddig, a celpontig? Hat teny, hogy nem konnyu. Easy-n sima ugy, Normal-on mar figyelni kell, a tobbin meg nem probaltam ezt a palyat. Viszont van par olyan misszio ami meg Veteranon is eleg jol teljesitheto.
Elküldve: 2008. 09. 27. 15:58
Idézet: Visormail - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 16:03
SZVSZ odáig soha nem fogsz eljutni legnehezebb fokozaton.
Ezt hogy értsem? Nekem eddig tartott a játék?
Szerkesztette: Aragorn 2008. 09. 27. 15:58 -kor
Elküldve: 2008. 09. 27. 18:45
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 13:23
LZ amugy Landing Zone es a folyoparton fog leszallni egy Chinook vagy milyen helikopter.
Nó sikeredett, s még a légierőt sem kellett bevetnem.
Elküldve: 2008. 09. 27. 19:48
Én meg elkezdtem reménytelennek tűnő küzdelmemet az arany mini-uzi megszerzése érdekében. Eddig megvan a miniuzi meg a skorpió. Jelenleg a rövid orrú akval tolom. Nem nagyon fekszik ez az smgs szaladgálós játékstílus, valahogy az SF szerverén nem erre neveltek. 
Az smghez elsősorban a stopping power perket és az extreme conditioningot használom, de lehet, hogy az spt lecserélem a sleigth of handre. Érdekes, hogy még hc szervereken is elkél 2-3 találat a fraghoz. A fejest meg teljesen ad hoc adja be a gép.
Az smghez elsősorban a stopping power perket és az extreme conditioningot használom, de lehet, hogy az spt lecserélem a sleigth of handre. Érdekes, hogy még hc szervereken is elkél 2-3 találat a fraghoz. A fejest meg teljesen ad hoc adja be a gép.
Elküldve: 2008. 09. 27. 20:39
Idézet: Cellular - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 20:36
Grat.
Kösz. Azért meg kell hagyni így a legnehezebb fokozaton sokszor találkozom olyan helyzettel ami teljes lehetetlenségenek tünt. Majd az n-ik próbálkzoásra lát csak az ember valami stratégiát. És ami a legdurvább, hogy amire látod a kiutat és felállítasz valami stratégiát még akkor is számos probálozás és némi szerencse kell. Eddig még mindig az a rész tünt a legdurvábbnak amikor McMillannal a játszótéren várjuk a helikoptert. Bevallom őszintén, hogy amiután meggyőzödtem, hogy van rás esély hogy megcsináljam illetve a taktikát is kidolgoztam (ez persze felvett egy kis időt) három óra folyamatos próbálkzoás után sikerült (némi anyázás is volt benne
Elküldve: 2008. 09. 27. 23:56
Lenne egy problémám, mégpedig hogy kicseréltük itthon a hálókártyát, mert elköltöztem egy másik szobába. Eddig vezetékes volt, most pedig wireless hálókártya van a gépemben. Multi közben 35-40 es a pingem és egyszer csak fel-fel ugrál 100-ra meg talán még magasabbra is. Ilyen nem volt valakinek? Szerintem ez nem normális.
Elvileg ugyanúgy kéne működnie mint régen.
Elküldve: 2008. 09. 28. 05:57
Idézet: Aragorn - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 20:39
Kösz. Azért meg kell hagyni így a legnehezebb fokozaton sokszor találkozom olyan helyzettel ami teljes lehetetlenségenek tünt. Majd az n-ik próbálkzoásra lát csak az ember valami stratégiát. És ami a legdurvább, hogy amire látod a kiutat és felállítasz valami stratégiát még akkor is számos probálozás és némi szerencse kell. Eddig még mindig az a rész tünt a legdurvábbnak amikor McMillannal a játszótéren várjuk a helikoptert. Bevallom őszintén, hogy amiután meggyőzödtem, hogy van rás esély hogy megcsináljam illetve a taktikát is kidolgoztam (ez persze felvett egy kis időt) három óra folyamatos próbálkzoás után sikerült (némi anyázás is volt benne
).
Na azt meg nem probaltam Veteran-on. Jelenleg ott anyazok amikor lelovik a helikoptert (amiben a kiszabaditott informatort visszuk) es menekulni kell. Ott egy helyen be kell menni egy haz pincejebe de frankon nem birok mert lelonek allandoan. Fol is adtam a kuzdelmet, talan par nap mulva ujraprobalom.
Elküldve: 2008. 09. 28. 08:59
Idézet: Warton - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 20:48
...Nem nagyon fekszik ez az smgs szaladgálós játékstílus, valahogy az SF szerverén nem erre neveltek.
...
Bevallom hibáztunk
A CoD2-es SF rifle szerver üzemeltetésekor valóban nem gondoltunk arra, hogy felkészítsen a COD4-es arany uzi megszerzésére.
Remélem azért, ha gyors és precíz pontlövésre

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2008. 10. 06. 19:34
Arany uzi megszerzése elhalasztva, tekintettel arra, hogy elfüstölt a jó kis 8600GT-m.
Elküldve: 2008. 10. 06. 19:46
Hogy sikerült elfüstölni?

Elküldve: 2008. 10. 06. 20:45
Annyira égő a dolog, de azért elmesélem. A történet úgy 3 hónapja kezdődött. ASUS A8N-E-s alaplapom van, amint Nvidia 4 Ultra-s chipset van, aminek az a jó tulajdonsága van, hogy az északi hidat egybeépítették a délivel - többek között - ezért is nem kicsit melegszik a cucc. Nos az Asus fenti lapján a chipset hűtését egy apró ventivel oldották meg, mert az ugye olcsóbb, mint egy heat pipe-os témát rágyógyítani. A kis venti jól hűti az alaplapi chipsetet, csak hangos. És 3 hónapja annyira kerepelt és a korábbi 6000 rpm helyett csupán 800-at adott le, így a hűtés sem volt megfelelő és be voltam szarva, hogy elfüstöl az egész alaplap. Ezért kivágtam mint macskát szarni és a helyébe egy ilyen bordát (Zalmann NB47J) helyeztem el:

Ami nagyon szép és a chipset hűtése is megfelelő volt csakhogy a drágalátos chipsetet pont a PCI-E x16-os csati hátsó részére sikerült odaforrasztani. A VGA nyákjának a vége és a Zalmann borda között csak pár milliméter volt. Nos a hűtésről egy 5 V-ra lekötött 12 cm-es venti gondoskodott, ami ki tudja miért leállt. Épp a Vacsoracsatát néztem vasárnap dél körül, ahogy Rózsa György éppen valamilyen dinnyével szerencsétlenkedett, amikor egy pukkanás után égett műanyag szag töltötte be a szobát és a képernyőmről eltűnt Rózsa György. Tiszta szerencse, hogy nem CoD4-ezés közben pukkant el a gépem, mert akkor a maradék gépet is feldúltságomban úgy vágom ki a nyitott ablakon, hogy csak na.
Szóval tök ciki a dolog, mert ha legalább vmodozok és 2000 Mhz-re pörgetem a cumót és úgy égetem el spirituálisan akkor azt mondhatnám, hogy így mulat egy magyar.
Elküldve: 2008. 10. 07. 20:13
Idézet: Warton - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 21:45
Annyira égő a dolog, de azért elmesélem. A történet úgy 3 hónapja kezdődött...
hmmm tanulságos történet.
Nekem olyan ősöreg masinám van, hogy a dinó csontvázak is "csókolom"-mal köszönnek neki.
Ráadásul telis-tele van hajócsavarnyi ventilátorokkal (tápban, procin, házban, videókarin, alaplapon, vinyók alatt...). Olyannyira zúgnak, hogy repülőszimulátornál ki is kapcsolom a hangfalat, mert a ventik élethűbb hajtóműsivítást produkálnak. :Đ
Anno amikor még "Alexandriában" laktam cod-ozás közben is zavart. Ezért akkoriban nagy, bögrényi fejhallgatóval játszottam, hogy halljam az ellenfelek apró árulkodó zajait és hogy ne zavarjam a velem együtt élőket.
Itt Szegeden már nem játszom fülessel a fejemen, inkább a hangfalakkal üvöltetem túl a számítógépben csattogó ventik zaját....
Szerkesztette: Sendrov 2008. 10. 07. 20:16 -kor

Elküldve: 2008. 10. 07. 20:16
Úgy néz ki, hogy a negyedéves jutalmamat rászánom egy új gépezetre, mert sajnos ez a 939-es rendszer már zsákutca, és hiába vennék bele jó vgat egyrészt az is elpukkana, másrészről a 4200+ úgyse hajtaná ki belőle a maximumot.
Elküldve: 2008. 10. 07. 20:18
Idézet: Warton - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 21:16
Úgy néz ki, hogy a negyedéves jutalmamat rászánom egy új gépezetre, mert sajnos ez a 939-es rendszer már zsákutca, és hiába vennék bele jó vgat egyrészt az is elpukkana, másrészről a 4200+ úgyse hajtaná ki belőle a maximumot.
Én ha gépet cserélek, akkor az már teljesen csendes szerkezet lesz....úgyhogy még gyűjtögetek inkább és ápolom az öreg csatalovamat...

Súgó
A téma zárva.