HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4 Modern Warfare

#2841 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 16. 05:53

Szép.
A végén még kedvet kapok nosztalgiázni....
Mostanában úgyse nagyon játszom.
Az mp_szeged mapot is illene már ennyi év után befejezni :omg:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2842 Felhasználó inaktív   Martin19 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 05. 23:00

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy feltettem a COD4-et, hibátlanul felment, ezzel semmi gond nemvolt. Leszedtem hozzá az 1.4 , 1.5 , 1.6 , 1.7 patcheket, feltettem azokat is. Mikor felakarok menni egy Serverre, a mapot betölti és utána kidob ezzel az indokkal:

"Nevem" PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player "Nevem" ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 569e9d1f

Lefordítottam szövegfordítóba:

PunkBuster az állandó tiltás játékosnak eredt ezen a Game Serverön ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 569e9d1f

Multiba bevan nyomva a PB, az nemlehet a gond. Settem le pbsetup-ot, ott is nyomtam pb frissítést.

Ha Valaki tudja mi lehet a gond, kérem segítsen. Előre is köszönöm!

#2843 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 09:51

Minden servernél ezt írja, vagy csak egynél?

Bár üzenet szerint teljes kitiltásod van a PB védett szerverekről. Csak PB mentesen tudsz játszani...

#2844 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 11:07

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. 07. 15. 19:48

No sikerült beszereznem a négyet nekem is. (jobb később mint..) Hát basszus azért mennyivel másabb annak a netes rendszerével játszani.
Nem azt mondom h itt nincsenek laggok (nem nálam hanem a többieknél, mert vannak 100+ feletti pingek is azért) de negyed annyira sem vészes a helyzet mint az mw2 esetén.
2 nap alatt (kb 11h játék után) cheaterrel még nem találkoztam (vagy ha volt is szórta őket kifelé a pb a francba)
A pályák kifejezetten tetszenek, és viszonylag sok is van belőlük (asszem 16ot számoltam) illetve a játékélmény is bejövős eddig. (kb 1:1 mw2, kevesebb killstreak-el.. hálisten)

Ezek nyilván mind köztudott dolgok, de azért gondoltam leírom :) Szörnyű látni milyen szinten visszafejlődött az mw2 online rendszere. :(

..és a végére 1 kép, az e-penis növelése érdekében :laugh:

[img]http://noob.hu/2010/...16-34-06-57.jpg[/img

jó kis játék, csak azzal van tele a t*köm, h sok szerveren meg van határozva, h ezt és ezt és ezt és ezt a perk-et nem használhatod, mert kib*sznak a szerverről.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#2845 Felhasználó inaktív   Martin19 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 11:23

Igen Alien, minden serveren ezt írja ki. Olvasgattam egy másik forumon is, ahol egy illetőnek szintén ugyen ez volt a problémája. Neki azt mondták, hog szedje le a pbsvc.exe fájlt és tegye fel. Nos ezt én is megtettem, igaz már fentvolt a gépemen, de letöröltem és ujra feltettem. De a telepítés végén mindig egy ilyen hiba üzenetet ír ki: Test completed sucesfully without error.

Foggalmam sincs mi lehet a probléma, pedig nem tegnap óta Codozok ... : / Csak új gépem van és ezért kelett ujra tenni. Jahj tényleg, nem az lehet a gond, hogy win7-em van?

#2846 Felhasználó inaktív   b0rs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Martin19 - Dátum: 2010. 08. 06. 00:00

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy feltettem a COD4-et, hibátlanul felment, ezzel semmi gond nemvolt. Leszedtem hozzá az 1.4 , 1.5 , 1.6 , 1.7 patcheket, feltettem azokat is. Mikor felakarok menni egy Serverre, a mapot betölti és utána kidob ezzel az indokkal:

"Nevem" PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player "Nevem" ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 569e9d1f

PunkBuster az állandó tiltás játékosnak eredt ezen a Game Serverön ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 569e9d1f

Multiba bevan nyomva a PB, az nemlehet a gond. Settem le pbsetup-ot, ott is nyomtam pb frissítést.

Ha jól emlékszem ilyenkor, CD kulcsod bannolva van és azért dob le mindenhonnan.
Ha original gameed van akkor nem tudom :rolleyes:
"You can get more of what you want with a kind word and a gun than you can with just a kind word."

#2847 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Martin19 - Dátum: 2010. 08. 05. 22:00

Sziasztok!

Asszem nekem is volták ilyen rizsák a játékkal. Próbald ki, hogy kikapcsolod a game-ben a PB-t, kikapcsolod a játékot, majd ismét elindítod, és PLAY ! :cool2:

#2848 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 13:49

A guid ban azt jelenti, hogy nem eredeti a játékod. Keress más szerót vagy vedd meg.

#2849 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 18:19

jó kis kihagyás után újra feltettem a játékot. hol és hogyan tudom manuálisan updatelni a PB-t?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#2850 Felhasználó inaktív   b0rs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 08. 08. 19:19

jó kis kihagyás után újra feltettem a játékot. hol és hogyan tudom manuálisan updatelni a PB-t?

Punkbuster oldalán
"You can get more of what you want with a kind word and a gun than you can with just a kind word."

#2851 Felhasználó inaktív   Rübe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 21:38

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni a tapasztaltabb kollegáktól, hogy miért, hogyan lehetséges hogy a normál 30-as pingem felugrik 250-re amikor nem töltök semmit+ vírus,spybot stb kizárható mert szűz xp van fennt... 1 megás t-online netem van, azt nem értem régen amikor még cod2-ztem, akkor normális 30-as pingen ment a játék ts3 mellett, most pedig ha ő úgy gondolja felugrik 250-re, ami elég idegesítő egy idő után. Alaplapi hálókártya, d-link 360r modem és egy elosztó van, mert "matávon" jön a net.
Köszönöm a segítséget előre is :happy:.

#2852 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 22:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Rübe - Dátum: 2010. 08. 13. 21:38

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni a tapasztaltabb kollegáktól, hogy miért, hogyan lehetséges hogy a normál 30-as pingem felugrik 250-re amikor nem töltök semmit+ vírus,spybot stb kizárható mert szűz xp van fennt... 1 megás t-online netem van, azt nem értem régen amikor még cod2-ztem, akkor normális 30-as pingen ment a játék ts3 mellett, most pedig ha ő úgy gondolja felugrik 250-re, ami elég idegesítő egy idő után. Alaplapi hálókártya, d-link 360r modem és egy elosztó van, mert "matávon" jön a net.
Köszönöm a segítséget előre is :happy:.

hát nekem 8 megás upc netem van,és így is 45-55-ös pingem szokott lenni szóval ne csodálkozz hogy 1 megás nettel ilyen nagy a pinged.

#2853 Felhasználó inaktív   Rübe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2010. 08. 13. 22:15

hát nekem 8 megás upc netem van,és így is 45-55-ös pingem szokott lenni szóval ne csodálkozz hogy 1 megás nettel ilyen nagy a pinged.

45-50-55-ös ping is teljesen elfogadható, ha nem ugrál fel ilyen horribilis ping értékre.... Amikor felugrik, akkor lehet látni lagometeren hogy a zöld csík megvastagszik, tehát valami más adatforgalmora tudnék gyanakodni elsősorban.

Szerkesztette: Rübe 2010. 08. 14. 09:18 -kor

#2854 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 20:07

na, a megabiteknek aztan marha keves koze van a pinghez.

amugy meg most is ts3 megy a hatterben? mert mondjuk nekem 2 netkapcsolatom van, egy adsl aminek 256kbit a feltoltese, es kabel aminek 3mbit.

namost mumble eleg szep ping kiugrasokra kepes, 100-150 kore ugrik a ping ha beszelek, adsl-en.
JóSebesség

#2855 Felhasználó inaktív   Rübe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 08. 14. 20:07

na, a megabiteknek aztan marha keves koze van a pinghez.

amugy meg most is ts3 megy a hatterben? mert mondjuk nekem 2 netkapcsolatom van, egy adsl aminek 256kbit a feltoltese, es kabel aminek 3mbit.

namost mumble eleg szep ping kiugrasokra kepes, 100-150 kore ugrik a ping ha beszelek, adsl-en.

Ha ts3 nem megy, akkor is előfordul néha német szerveren mondjuk... Egyszerűen már nem tudok mit kitalálni, mindent kipróbáltam amit olvastam neten, ehhez a t-fos-hoz meg van 1 év hűségidő természetesen....

#2856 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Rübe - Dátum: 2010. 08. 14. 22:09

Ha ts3 nem megy, akkor is előfordul néha német szerveren mondjuk... Egyszerűen már nem tudok mit kitalálni, mindent kipróbáltam amit olvastam neten, ehhez a t-fos-hoz meg van 1 év hűségidő természetesen....

1Mb nettel tudsz játsznai MO-ban normálisan, de másik országnak a szerverén már necces. Van amerikai haverom akivel gyakran játszom és ha ő a party host akkor az ő netéhez megfelelő szervert keres(értelem szerűen amcsi) akkor nekem rossz a pingem. Ez fordítva is igaz viszont beújított valami jó netet amivel normálisan tud játszani velünk eu szerveren, és az biztos nem 1mb. Lehet, hogy német szerveren ez nem érezhető, de 1mb-es net az pont a határeseten van, hogy tudsz vele online játszani.

Szerkesztette: klemid 2010. 08. 14. 21:20 -kor

#2857 Felhasználó inaktív   Rübe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 15. 02:09

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2010. 08. 14. 21:17

1Mb nettel tudsz játsznai MO-ban normálisan, de másik országnak a szerverén már necces. Van amerikai haverom akivel gyakran játszom és ha ő a party host akkor az ő netéhez megfelelő szervert keres(értelem szerűen amcsi) akkor nekem rossz a pingem. Ez fordítva is igaz viszont beújított valami jó netet amivel normálisan tud játszani velünk eu szerveren, és az biztos nem 1mb. Lehet, hogy német szerveren ez nem érezhető, de 1mb-es net az pont a határeseten van, hogy tudsz vele online játszani.

Amikor még régebben cod2-t toltam, ott ment egyszerre cod2 és ts3 egyszerre mindenféle ping ugrálás nélkül, mondjuk cod4 fejlettebb játék, szóval lehet nagyobbak az igényei netet illetően.

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó