Idézet: vazolt - Dátum: 2011. 08. 31. 23:37
aksitöltőt keresek és ez ügyben kérnék segítséget. A fórum elejét sikerült átböngésznem. Akkoriban sokan a Voltcraft IPC-1l töltőjére voksoltatok. Én is erősen e felé a töltő felé hajlok. Ebayn nézegettem még az IMAX b6 töltőt. Mindkettőnél látok előnyt is, illetve hiányosságot is. A voltcraft tudásban majdnem megfelelne, csak annyi még jó lenne pluszban, ha a töltőáramot olyan 100-as léptékben lehetne növelni 100-tól mondjuk 1200-ig (ez egy saját rigolyám). Nem tudom jelenleg van e voltcraftnak valami ilyen modellje. Az imax ha jól tudom ezt tudja, viszont kialakításra messze elmarad a voltcraft töltőhöz képest. A voltcraft mellesleg azért is szimpatikusabb, mert 1 éves garancia van rá a conradnál. Ha az imax 2 hónap után felmondja a szolgálatot akkor az cumi. Várom mit tanácsoltok.
Ő, miért eme rigolya? Egy tipikus felállásban, ha egy akkut 3-6 óra közötti időtartományban töltesz fel, akkor az széles határokon belül jó kompromisszum élettartam, belső ellenállás és idő között. Felesleges az ennyire precíz töltőáram-állítás.