Elküldve: 2009. 08. 20. 10:56
Idézet: gsc73 - Dátum: 2009. aug. 14., péntek - 22:49
Igen tudom, hogy van szórás, de 2600mAh helyett 700-900 mAh IPC-1L-el mérve az nem szórás, hanem átverés, kamu. Nem panaszkodom, mert tisztában voltam a kockázattal, a kiváncsiság hajtott és úgy érzem nem buktam sokat. Talán LED-es lámpákba, vagy tartalékkal még digit fényképezőbe is használható valameddig. Tanulság: e-bay-el óvatosan. Azért még írok az emberkének, talán nics veszve minden......

Úgy néz ki hogy mégsem lesz teljes veszteség a történetből, mert megírtam az eladónak, hogy számomra elfogadhatatlanok ezek a kapacitás értékek, fényképekkel illusztrálva.
azonnal visszaírt némi magyarázkodással, hogy találjunk megoldást, visszafizetés, stb......azért a negatív értékelésnek van visszatartó ereje az e-bay-en....
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)