Mozdonyfüst Akiket megcsapott a mozdony füstje
Elküldve: 2010. 04. 18. 15:58
Sztem elegendő képet töltöttem fel...
Még valami, külön köszönet az egyik vasutas dolgozónak azért a M61 001-ért, ABMot-ért (BZMot Skoda eredeti motorvonatra voltam kíváncsi, de az ABMot is faxa!) és a 204-es gőzösért (működő 424-re gondoltam, ez is jó!), hiszen néhány héttel ezelőtt erről a témáról dumáltunk, hogy nagyon meg akartam nézni a belsejét is, de a M61 001 belsejét nem tudtam megnézni, nincs aki megnyitná a fülkeajtót, sebaj.
Szerkesztette: bolic system 2010. 04. 18. 16:07 -kor
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2010. 04. 18. 18:44
Idézet: bolic system - Dátum: 2010. 04. 18. 15:58
Sztem elegendő képet töltöttem fel... 
nagyon meg akartam nézni a belsejét is, de a M61 001 belsejét nem tudtam megnézni, nincs aki megnyitná a fülkeajtót, sebaj.
nagyon meg akartam nézni a belsejét is, de a M61 001 belsejét nem tudtam megnézni, nincs aki megnyitná a fülkeajtót, sebaj.
Próbáltad kinyitni? Amikor én akartam oldalról fényképezni egy apuka felmászott rá és be is tudott menni, a fiával alaposan megnézték belülről. Barátom is meg akarta nézni, csak addigra előkerültek a karbantartó srácok, így lemondott róla.
Elküldve: 2010. 04. 18. 20:38
Idézet: Bucy - Dátum: 2010. 04. 18. 18:44
Próbáltad kinyitni? Amikor én akartam oldalról fényképezni egy apuka felmászott rá és be is tudott menni, a fiával alaposan megnézték belülről. Barátom is meg akarta nézni, csak addigra előkerültek a karbantartó srácok, így lemondott róla.
Hát tavaly megkíséreltem kinyitni majdnem minden "kinti" mozdonyt. De az értékesebb mozdonyokat nem vagyok hajlandó meghívás vagy engedély nélkül felmászni. Barátom nem tudott eljönni, körbevezethetné volna. Sajnos kimaradt, majd legközelebb valamikor és valahol.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Súgó
A téma zárva.