Idézet: Nurba - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 10:22
Ez így nem fedi a valóságot, mert az utóbbi ~5 évben (k8) van

Bocs, igazad van, de mivel ez személyes tapasztalat (volt már AthlonXp-m is, és mivel csak nem volt rendben valami, vagy régebbi kiadás, ezért megfőtt), ezért úgy gondoltam, megosztom, hátha segítek vele.
Jah, és azért mertem ezt így kijelenteni, mivel azt Pl tudom, hogy az inteles procikban hamarabb megjelent ez a hővédelem.
Másik: Az, hogy az alaplap letilt, be kell legyen állítva nála is, különben hiába van ilyen opció a biosban (ha van, ugyanis az AthlonXP-s alaplapomban nem volt).
ja, ha már az X-aktás dolgoknál tartunk, akkor lenne 1 kérdésem+tapasztalatom (bár inkább a háttértárak alfórumba kellene írnom, de sz.tem ide jobban illik)
Van nekem 1 HL-DT-ST DVDRRW GWA-4164B dvd-íróm, mely olyan jelenséget produkál, mely számomra tiztára X-aktás volt.
A lemezek, amiket írtam vele, jók voltak, mégis amikor elkészült az írással, megnéztem az alját (biztonsági ártalom, mindig megnézem), és egy csík volt található benne. Tehát olyan mintha megírná félig a lemezt, aztán 2mm-t arréb csúszna a fej, aztán írja tovább.
A gáz csak az volt hogy oda nem írt semmit, tehát a felírt állomány hibás volt.
Erre tud valaki magyarázatot adni? (kitakarítottam, firmware-t frissítettem, nero-t cseréltem, beraktam másik gépbe)
Megoldás: Ruszki módszer. Üssed vágjad, és láss csodát, utánna nem produkálta. (mivel kitakarítottam elég rendesen, ezért nem tom, mi volt a baja)
Szerkesztette: Killerwolf91 2008. 06. 25. 12:03 -kor